Kríza v intímnom živote
Ahojte, priatelka somnou nechce mat sex ani ziadne intimnosti.sme spolu 7 rokov, doteraz bolo vserko ako tak ok,ale za cely cas co sme spolu nikdy nemala rada sex lebo ju to vraj stipe boli atd..aj ked som bol jemny aj ked som jej venoval vela vela casu v predohre atd proste mi islo hlavne o to aby ona bola spokojna, a vzdy ked prisiel na rad sex tak ju to bolelo a ma len nervy a vkuse sa pyta ci UZ lebo to boli atd..uz neviem ako dalej a co robim zle..asi ju nepritahujem alebo fakt neviem, mam z nej pocit akoby nemala ziadne hormony(chut)na sex..
Ja mám 21, tiež mavam tento problém, ale ja mam prolaps maternice a zistili mi to práve na gynekológii, tým pádom u mňa tam extra riešenie nebolo, len aby partner bol buď menej obdarený, čo nebol, 😂 alebo aby bol pozorný. Gél mi, ale dosť pomohol skrz toho, že neskôr som už mala obavy a dopredu už som sa nevedela uvoľniť na sex, ale príde mi to veľmi hlúpe, že to nerieši. Ja som mala párkrát bolesti a riešila som to hneď pre svoj pocit a kľud, že či som zdravá. Taktiež mne to zhoršovali aj mykozy, ktoré som mala často a vtedy sex vie byť taktiež veľmi bolestivý. Takže určite nech ide na gynekológiu. Ak vie sexovať vie riešiť aj takéto veci. Bez urážky 🤷🏼♀️
Neberie náhodou antikoncepciu? Pri tej je znížená chuť na sex a veľa žien má problémy ,,zvlhnúť”. Ďalšia otázka? Je dosť vlhká? Ak nie toto môže byť zásadný problém, používajte lubrikant, vždy od začiatku a snaž sa ju čo najviac vzrušiť. Ak má nejak vydratú sliznicu zvnútra v dôsledku toho, že nezvhlne, nech si kúpi floragyn penu alebo niečo na jej zahojenie, aby ju to nebolelo. Držím palce.
To mám aj ja, treba na endokrinologiu ísť čí nemá zvýšený prolaktín alebo iný hormón.

Ahoj, vyskúšajte nejaký lubrikačný masážny gel. Nie kvôli samotnému styku, ale hlavne aby sa uvolnila. Hraj sa s ňou, nebavte sa o sexe, ale spoznávajte jeden druhého. Veľmi dobré sú tie hrejivé.
Si veľmi milý že sa jej snažíš pomôcť a zháňaš rady aj tu na MK, kde nie vždy dostaneš čo hĺadáš. Práve naopak.