Kríza v manželstve. Ako zvládnuť intímne problémy?
Ahojte, pisem anonymne, lebo sa bojim takto pod nickom opisat to, co zazivam. S manzelom sme spolu cca 14 rokov. Mame 1 dieta 7 rocne. A teraz k problemu veci: neviem sa pred manzelom pretvarovat, ze je vsetko Ok. Mame dlhsie problemy v oblasti sexualneho zivota- staram sa o dieta, vecer som uz grogy, nevladzem, nemam chut. On sa potom zduje, tvrdi, ze noo, zase nic nie je, kolko ludi to robi denne, ze sa mu nevenujem, ze robi pre mna vsetko a ja nic, ze sex nula bodiv. Nuti ma aj do praktik, ktore mne samej su neprijemne a nemam z nich potesenie. Som uplne paralyzovana v tom vztahu, nevladzem ho ani pobozkat.proste taketo citove ide na mna. Ja si to potom vycitam. Nazorovo sme podla mna v poriadku, milenku nema, milenca ja nemam. Problem je, ze ja som voci nemu strasne odtazita, v bezne banality mi vadia aj...stale ma argumentacne prevysi..necitm sa tak dobre.
Máteniektora podobne?
Milenku o chvíľu mať bude. Začnite to riešiť.
Nemas nizky hgb, ked nevladzes pri jednom dietati a modernej domacnosti... Sup obvodnemu na krvny obraz, alebo gyndosovi, co s frigiditou. Ked by si to s inym chlapom zvladla, co presne ti vadi na tom tvojom, ze sa javi mudrejsi, ci tie prasacinky... No musis si upratat v sebe, ci mu das, akebo sa obsluzi inde👥
@anonym_autor čo nemá doma, začne hľadať inde.... platí to a aj to platiť vždy bude.... buď sa budeš venovať alebo pôjdete od seba, iné z toho nevychádza 👉🙂
Daj mu na krk dieťa a domácnosť a po týždni sa domáhajú ty sexu schválne či sa mu postavy
@anonym_autor ja som zazivala podobne stavy v manzelstve, tiez sa mi najskor zdal problem len ten sexualny zivot, kym som si konecne nepripustila, ze problem je uplne inde, ze nas vztah bol zly, ze ho odmietam preto, ze som v nom nemala doveru, istotu, pochopenie, vlastne tam bolo kopec chyb. Sexom sa to len manifestovalo. Takze sa spytaj samej seba, ci nie je problem aj inde
Zapriahni ho do roboty okolo detí, domácnosti ... ak si na toto všetko sama, ani sa nedivím, že nemáš večer chuť čakať ho v sexi prádielku s bičíkom v posteli ... kus tolerancie, empatie, kompromisov v každom vzťahu treba ... taký sebec mi príde.
Veď trochu sa aj ty inak pozri na vec. Máte jedno ! nie 3 malé deti. Vaše je už sedem ročne. To je už v mnohom samostatne dieťa. Tak si vytváraj viac priestoru pre seba a manžela, pre vaše spoločne chvíle. Veď nemusíš upratovať, variť, piecť a žehliť každý deň
Dieta chodi do skoly, vy obaja do prace. Ked pridete domov urob na papieri ciaru napis co v dany den treba urobit
Varit, ucit sa, pratat atd. A povedz mu urob polovicu ty a polovicu ja a vecer bude cas na sex.
@anonym_autor No 7 rocne dieta by sa vam mohlo uz postarat o trochu kludu . Mate doma tzv "maleho imperatora"?
Tymto smerom smerujete k tomu ze manzel bude nenavidiet svoju rodinu.
Co presne tebe brani decko sem tam odstavit na druhu kolaj mimo centra universu?
A Nazorovo ste v poriadku? Urcite? Alebo ti pritakava bez pocuvania nech ma pokoj?
@martinmmartin problem nie je dieta, problem je sebecky manzel, ktory je presvedceny o tom, ze zena mu ma sluzit a vyhoviet. Posledne, na co ma kazda zena chut, je sebestredny blbec, ktory sex berie ako povinnost a nuti ju do praktik, ktore su jej neprijemne.
Keby sa o nu aspon trosku zaujimal ako o zenu-partnerku, tak aj intimny zivot by mohli mat lepsi.
Milenku o chvíľu mať bude. Začnite to riešiť.
@anonym_5ede25 To by sa jej naj stalo...magor.
Máš doma hajzla, sorry, not sorry...už ta tak nahlodal, že si dávaš za vinu všetko. Ešteže ty preňho nerobíš nič, ďalšie egoisticke manipulativne hovädo a vystrašená žena.
@anonym_autor No 7 rocne dieta by sa vam mohlo uz postarat o trochu kludu . Mate doma tzv "maleho imperatora"?
Co presne tebe brani decko sem tam odstavit na druhu kolaj mimo centra universu?
A Nazorovo ste v poriadku? Urcite? Alebo ti pritakava bez pocuvania nech ma pokoj?
@martinmmartin to by muz nenohil pracovat 24 hod/pomaly 7 dni v tyzdni... hej, so 7 rocnym sa treba aj ucit, aj uoratat, aj na kruzky vozit, a ked ma zena 8 hodinovu tazku sichtu tak...uz neviem ako to poriesit...a ked ma nedajboze pan domaci home office a je 1 den doma- hotova spust najdem doma
@martinmmartin problem nie je dieta, problem je sebecky manzel, ktory je presvedceny o tom, ze zena mu ma sluzit a vyhoviet. Posledne, na co ma kazda zena chut, je sebestredny blbec, ktory sex berie ako povinnost a nuti ju do praktik, ktore su jej neprijemne.
Keby sa o nu aspon trosku zaujimal ako o zenu-partnerku, tak aj intimny zivot by mohli mat lepsi.
@sissy27 dakujem za normalnu odpoved
Veď trochu sa aj ty inak pozri na vec. Máte jedno ! nie 3 malé deti. Vaše je už sedem ročne. To je už v mnohom samostatne dieťa. Tak si vytváraj viac priestoru pre seba a manžela, pre vaše spoločne chvíle. Veď nemusíš upratovať, variť, piecť a žehliť každý deň
@anonym_6f9b02 Že ju núti v SEXE do praktík, ktoré sú jej proti, ergo okrem hanby možno aj bolia vám tu všetkým uniká???? Ju to stalo xy sil to sem vôbec anonymne napísať a zaobalit, aby sa úplne necítila ako chudera. Čítať medi riadkami teda nevie fakt skoro nikto.
@anonym_autor ja som zazivala podobne stavy v manzelstve, tiez sa mi najskor zdal problem len ten sexualny zivot, kym som si konecne nepripustila, ze problem je uplne inde, ze nas vztah bol zly, ze ho odmietam preto, ze som v nom nemala doveru, istotu, pochopenie, vlastne tam bolo kopec chyb. Sexom sa to len manifestovalo. Takze sa spytaj samej seba, ci nie je problem aj inde
@lindusss2016 ak sa mozem spytat ako to s Vami dopadlo?
Zapriahni ho do roboty okolo detí, domácnosti ... ak si na toto všetko sama, ani sa nedivím, že nemáš večer chuť čakať ho v sexi prádielku s bičíkom v posteli ... kus tolerancie, empatie, kompromisov v každom vzťahu treba ... taký sebec mi príde.
@dzulli1980 Už vidím, ako tento po rozhovore sa ide pretrhnut v domácnosti.
Autorka, egoista v posteli je egoista v akejkoľvek oblasti života. Je to hnus, že ťa núti do praktík, ktoré ťa ako zenu ponižuju, to nie je láska, to je potreba vlastniť. Sex je váš posledný problém, tam sa to len čierne na bielom ukazuje, čo je to zač.
Autorka, egoista v posteli je egoista v akejkoľvek oblasti života. Je to hnus, že ťa núti do praktík, ktoré ťa ako zenu ponižuju, to nie je láska, to je potreba vlastniť. Sex je váš posledný problém, tam sa to len čierne na bielom ukazuje, čo je to zač.
@enmery presne tak...prve komentare uplne nechapem, zasnem nad tym, ako vinu hadzu na tuto zenu, co ona je vlastne obet nasilnika 🤕.
@lindusss2016 ak sa mozem spytat ako to s Vami dopadlo?
@anonym_autor rozvodom. A cuduj sa svete pri terajsom partnerovi nepocitujem unavu a nedostatok chuti na sex.
@anonym_autor rozvodom. A cuduj sa svete pri terajsom partnerovi nepocitujem unavu a nedostatok chuti na sex.
@lindusss2016 Boh žehnaj tak múdrej žene ako ty, ktorá sa k tak ťažkému, ale správnemu kroku odhodlala.
@enmery presne tak, uplne suhlasim. V posteli sa to len prejavuje, problem je inde.
@lindusss2016 Boh žehnaj tak múdrej žene ako ty, ktorá sa k tak ťažkému, ale správnemu kroku odhodlala.
@enmery ja mam strach, aj som sem pisala este 1 odpoved, ale bojim sa ju uverejnit, aby ma niekto nespoznal...
@enmery dakujem, u nas toho bolo vela zleho, ale ja som si to nepripustala. Namiesto toho som uverila, ze ja som frigidna, ze vo mne je chyba, ked na to neustale nemam chut.
@enmery ja mam strach, aj som sem pisala este 1 odpoved, ale bojim sa ju uverejnit, aby ma niekto nespoznal...
@anonym_autor tak pozmen skutocnosti, aby sa to nedalo identifikovat
My máme doma dve malé deti, rodinu daleko, muž veľa cestuje. Už rok padám na hubu, o 7mej večer som totálne KO. Náš intímny život je na figu. Veľa sme sa o tom bavili, no ja tiež nemám chuť skákať v posteli o 11tej večer, keď celý deň lietam okolo deti a do toho musim v noci vstávať. Proste buď to pochopí alebo nie. Všetko je len obdobie a stále si hovorím, že bude lepšie. Na druhej strane súhlasím, že 7r by ti už nemal brať všetok čas. My si už vieme vydýchnuť aj pri 3,5rocnej, keď má počas dňa pár zábleskov, že sa hrá sama alebo chvíľu pozerá rozprávky.
@enmery dakujem, u nas toho bolo vela zleho, ale ja som si to nepripustala. Namiesto toho som uverila, ze ja som frigidna, ze vo mne je chyba, ked na to neustale nemam chut.
@lindusss2016 ja som uverila, ze ja som zla...ze chyba je vo mne, v mojom spravani, zivote...az pokym mi minuly tyzde kolega v praci nespravil kavu a nepriniesol mi ju a milo mi nieco povedal. Ja viem, asi to povie aj inej kolegyni, ale.ten pocit, ze som.ako handra a tu cudzi clovek co ma nepozna, len sa modlim, aby na mne nebolo znat, co mam doma a ako sa trapim
@lindusss2016 ja som uverila, ze ja som zla...ze chyba je vo mne, v mojom spravani, zivote...az pokym mi minuly tyzde kolega v praci nespravil kavu a nepriniesol mi ju a milo mi nieco povedal. Ja viem, asi to povie aj inej kolegyni, ale.ten pocit, ze som.ako handra a tu cudzi clovek co ma nepozna, len sa modlim, aby na mne nebolo znat, co mam doma a ako sa trapim
@anonym_autor robim ti pre dieta, hrozne nanom lipne, ked nie je doma ocko,place, stale je na ihlach kedy pride...o mamu sa nezaujima ( ako nase dieta)
@anonym_autor Neurobila si nič zlé. Nie si ani handra. Nikto si nezaslúži takéto správanie. Zazivaš násilie vo vzťahu, ponižovanie. Nútiť zenu do sexuálnych praktych, s ktorými nesúhlasí, je znásilnenie.
0800 212 212 bezplatná linka, zavolaj tam napr v práci. Je dobré, že si sa konečne rozhodla hovoriť, aspoň tu. A veľmi ma mrzí tie prve reakcie, keďže len málo ľudí vie čítať volanie o pomoc medzi riadkami. Kvôli deťom sa neodchádza, kvôli deťom sa práveže odchádza od násilníka.