icon

Kríza v manželstve. Ako zvládnuť intímne problémy?

21. jan 2026

Ahojte, pisem anonymne, lebo sa bojim takto pod nickom opisat to, co zazivam. S manzelom sme spolu cca 14 rokov. Mame 1 dieta 7 rocne. A teraz k problemu veci: neviem sa pred manzelom pretvarovat, ze je vsetko Ok. Mame dlhsie problemy v oblasti sexualneho zivota- staram sa o dieta, vecer som uz grogy, nevladzem, nemam chut. On sa potom zduje, tvrdi, ze noo, zase nic nie je, kolko ludi to robi denne, ze sa mu nevenujem, ze robi pre mna vsetko a ja nic, ze sex nula bodiv. Nuti ma aj do praktik, ktore mne samej su neprijemne a nemam z nich potesenie. Som uplne paralyzovana v tom vztahu, nevladzem ho ani pobozkat.proste taketo citove ide na mna. Ja si to potom vycitam. Nazorovo sme podla mna v poriadku, milenku nema, milenca ja nemam. Problem je, ze ja som voci nemu strasne odtazita, v bezne banality mi vadia aj...stale ma argumentacne prevysi..necitm sa tak dobre.
Máteniektora podobne?

Strana
z7
autor
12. mar 2026
@enmery

@anonym_autor Prosím Ťa, vyhľadaj psychológa. On Ti aj objasní, prečo tvoje dieťa takto reaguje a láska to nie je. Ani Ty si nezaslúžiš takýto život. Vôbec ničím. Urob to pre budulúcnosť tvojho dieťaťa, ak už nie pre seba. Posielam silné objatie. Bojuj, máš prečo.❤️‍🩹

@enmery len podporu potrebujem, stale mam v hlave, ze bude to dobre, ze on nas ma rad...a potom, nemá nás v hrsti?

enmery
12. mar 2026
@anonym_autor

@enmery len podporu potrebujem, stale mam v hlave, ze bude to dobre, ze on nas ma rad...a potom, nemá nás v hrsti?

@anonym_autor Vieš, láska sa prejavuje hlavne činmi. Chcem pre milovaného človeka to najlepšie a najkrajšie z tohto sveta. Ako zdravý rodič chce to naj pre svoje dieťaťa. Tento vás rád nemá vôbec. Ubližuje ti, cielene, zámerne. Keď v tomto bude vyrastať tvoje dieťa stanú sa len 2 veci-buď bude samé ubližovať alebo bude obeťou ako ty. Nič pekné. Ja si nemyslím, že si to dieťatko chcela, vynosila a v bolestiach porodila a dopriala by si mu tak úprimne partnera ako máš ty? Fakt? Ak si na toto odpovieš nie, nechcela by som pre svoje dieťa partnera ako mám ja-tam mas odpoveď na všetky tvoje rébusy v hlave.

autor
12. mar 2026
@enmery

@anonym_autor Vieš, láska sa prejavuje hlavne činmi. Chcem pre milovaného človeka to najlepšie a najkrajšie z tohto sveta. Ako zdravý rodič chce to naj pre svoje dieťaťa. Tento vás rád nemá vôbec. Ubližuje ti, cielene, zámerne. Keď v tomto bude vyrastať tvoje dieťa stanú sa len 2 veci-buď bude samé ubližovať alebo bude obeťou ako ty. Nič pekné. Ja si nemyslím, že si to dieťatko chcela, vynosila a v bolestiach porodila a dopriala by si mu tak úprimne partnera ako máš ty? Fakt? Ak si na toto odpovieš nie, nechcela by som pre svoje dieťa partnera ako mám ja-tam mas odpoveď na všetky tvoje rébusy v hlave.

@enmery nechcela by som pre seba partnera ako mam...praveze, to ze je vkuse prec...neviem ani kolko zarobi, ci robi, kolko robi...my zijeme niekedy ako spolubyvajuci

Strana
z7