icon

Kríza v manželstve. Ako zvládnuť intímne problémy?

Včera o 20:04

Ahojte, pisem anonymne, lebo sa bojim takto pod nickom opisat to, co zazivam. S manzelom sme spolu cca 14 rokov. Mame 1 dieta 7 rocne. A teraz k problemu veci: neviem sa pred manzelom pretvarovat, ze je vsetko Ok. Mame dlhsie problemy v oblasti sexualneho zivota- staram sa o dieta, vecer som uz grogy, nevladzem, nemam chut. On sa potom zduje, tvrdi, ze noo, zase nic nie je, kolko ludi to robi denne, ze sa mu nevenujem, ze robi pre mna vsetko a ja nic, ze sex nula bodiv. Nuti ma aj do praktik, ktore mne samej su neprijemne a nemam z nich potesenie. Som uplne paralyzovana v tom vztahu, nevladzem ho ani pobozkat.proste taketo citove ide na mna. Ja si to potom vycitam. Nazorovo sme podla mna v poriadku, milenku nema, milenca ja nemam. Problem je, ze ja som voci nemu strasne odtazita, v bezne banality mi vadia aj...stale ma argumentacne prevysi..necitm sa tak dobre.
Máteniektora podobne?

Strana
z4
tiezjedna
Dnes o 10:30
@enmery

@tiezjedna Stačí si preboha prečítať aspoň autirkine odpovede...

Ale ako odpoveď, mne by stačilo, že si partner vylučuje praktiky, ktoré ja nechcem a aj tak mi ich robí, ergo ma znásilnil a je mu jedno, ako sa cítim, ci mam bolesti...

@enmery ja som ich čítala, preto píšem, že tam je iný problém než únava z dieťaťa a domácnosti....

lindusss2016
Dnes o 10:41
@tiezjedna

@enmery ja som ich čítala, preto píšem, že tam je iný problém než únava z dieťaťa a domácnosti....

@tiezjedna ale na to uz prisla aj ona sama hned na prvej strane. Dokonca nasledne priznala kopec veci. Tu sa uz vobec nebavime o absentujucom sexualnom apetite 🤦

tiezjedna
Dnes o 10:47
@lindusss2016

@tiezjedna ale na to uz prisla aj ona sama hned na prvej strane. Dokonca nasledne priznala kopec veci. Tu sa uz vobec nebavime o absentujucom sexualnom apetite 🤦

@lindusss2016 čítala som diskusiu postupne a reagovala som na príspevok... Pokoj.

lindusss2016
Dnes o 11:10
@tiezjedna

@lindusss2016 čítala som diskusiu postupne a reagovala som na príspevok... Pokoj.

@tiezjedna ja som pokojna, mna sa to netyka 🤷 ale je mi luto zeny, ktora je obetou manipulatora a veri, ze vsetko je jej vina a tu sa jej este od cudzich zien dostane, aka je neschopna, ked manzelovi neda kazdy vecer sa radostou.

Strana
z4