Kto z koho?
Téma na odľahčenie,ale predsa...ako ste na tom vy,ak ste riešili niečo podobné? Skôr ide o takú dlhodobu hru na mačku a myš,ak viete,čo myslím...veľmi dlho sa stretávam s jedným mužom,ale zároveň veľmi sporadicky a iba na sex...žiadna vážnosť,nic take.ozval sa mi po dlhsej dobe,že "potrebuje",ja som "nepotrebovala", tak som neriešila,ale keďže nedal pokoj,viac menej z donútenia,aby som mala pokoj som dala nejaký návrh s termínom a viac som nereagovala a ani v daný termín neozvala,ani on. Kto by mal byť na rade teraz? 😁
Z donútenia? To fakt?
to už aké úbohé toto.....
Očividne nemáš záujem ani len o ten sex s ním, zrejme ani on až tak úplne nie. Prečo sa vlastne stretávate? Úplne nerozumiem, ale ak by si povedala, že chceš vzťah, tak by som sa z chuti zasmiala :D
Budeš potrebovať, keďže všetko zdražuje😝
@viestta hej fakt 😁 uz nemám chuť,ale možno sa ešte niekedy hodi
Ale prosím ťa, potrebuješ sa hrať na nedostupnú? Normálne si mu mala povedať nie, možno niekedy inokedy a čau. A zase si napíšete keď /ak bude niekto niečo chcieť.
Chudák a on si doma zatiaľ pred-naťahuje, kým sa ty rozhodneš mu povedať, že už nemáš o jeho náradie záujem. No milé.
@januska12323 a kým ona robila drahoty, iná mu s radosťou medzinozie sprístupnila🤔
@januska12323 ale ja mám v paži nedostupnosť.akurat premýšľam,či som mu tým dala najavo,že mám v paži vlastne celkovo
No a nemáš? Ci tebe to tak vyhovuje. Príde, vymetie pavučiny, odíde. Však si zariad viacero vymetacov, nejaký príde až budeš potrebovať. Určite nie si jediná, kde chodí zasuvat
dost ubohá hra. Ked sa stretávate len kvoli sexu,nechápem takéto hry. Nech sa ozve ten,kto to potrebuje a nie robit tu parodie a potom ani jeden nevie,že na čom vlastne je. Ked si nanho neraegovala,bral to tak,že ho máš na háku a išiel za inou.
@brembo si muž? Potom by si mohol vedieť,že takéto hry sa nehrajú pre úbohosť,ale maju sexuálny náboj a iste čaro,ktoré sa nedá pomenovať slovami,práve preto,že nikto nevie,na čom je 😁 teda ja viem😁,ale on je dosť zmätený mnou a to mňa baví. Ma to istý náboj,akurát naposledy to nemalo už náboj nijaký,skôr zúfalý dopyt po sexe z jeho strany a to ma dosť odradilo. Bolo to také zzenstile.
Autorka si môže nahovárať aká zaujímavá "hra",nič to nemení na skutočnosti,že chlap má sex na počkanie ,zavolá a ide na vec a hlavne zadarmo,v bordeli by zaplatil.A ak niekoho baví sex bez lásky,tak možno by to raz chcel aj s tou láskou a nebude sa vedieť k tomu dopracovať....
@janinah by si sa čudovala,ale nie,nemá sex na počkanie žiadny chlap...majú to dosť ťažké a ak aj len na sex,aj na to musí vyvinut chlap dosť úsilia,aby nejakú dostal lebo ženy väčšinou majú s tým problém,dokonca aj tie ľahšie robia drahoty. nejeden muž by ti vedel o tom rozprávať...aj na eroticko-sexualnej zoznamke ti 90% žien ani neodpise (ak si muž) proste musí ten muž vždy nejako zaujať a nejde to len tak hop šup. Hlavne,ak to má byť zadarmo,akože vzájomne výpomoc. Buď chcú ženy prachy a idú alebo sa proste chlap musí o ten sex snažiť. Hold je to tak
Vraj hra s nábojom. No to si tak zjavne vnímala len ty. Že ho budeš naťahovať a aké to bude vzrušujúce. On už medzitým zasúval inde. Či myslíš, že sa ti bude doprosovať, keď ide len o sex? :D
@emm_i dúfam,že máš pravdu a ja budem mať pokoj. Je mi úplne jedno kde zásuva,ja si hľadím svoje záujmy a určite nie je jediný ani on pre mňa,akurát sa s ním dobre hrajú tieto hry,asi to ma baví na tom všetkom najviac 😁 ako záložný zdroj si ho ponechám,človek nikdy nevie,kedy príde kríza 😎
Neviem prečo mám pocit, že len sa chceš robiť zaujímavá. Aj v tejto debate. Čím to bude?
Tiež tomu celému nerozumiem... máš v tom "vzťahu" navrch a ako keby ti chýbal pocit uznania za to, čo si dokázala, tak ho hľadáš tu na fóre...veď keď s ním už nechceš mať sex, tak s ním nemaj. Len ja mám pocit, že tebe aj chýba to, aby ťa znova prosíkal a aby si ho ty víťazoslávne odmietla. Ten pocit sa ti zapáčil, že?
@zoro9836 presne tak. Už len navrhnúť cenu...bude ďalší krok 😎 zadarmo už chuť nie je
Musis na liecenie. Tam ti daju odpoved.

Najlepšie nikto 😃 ... ak máš záujem, tak sa normálne ozvi a uvidíš čo bude ...