Ktorý vibrátor pre ženy je najlepší?
ahojte, prosím Vás tie ktoré máte odskúšané viaceré značky, ktorý vibrátor je podľa Vás najlepší. Doteraz som nemala žiadny, ale chcela by som nejaký vyskúšať. Rozhodujem sa medzi Lelo sona 2 alebo satisfyer. alebo ktoré sú za Vás TOP? viem, že je to individuálne a každému vyhovuje niečo iné, ale rada by som si nechala poradiť od niekoho, kto už vie porovnať. budem rada aj za presný model/typ.
Ďakujem.
Ja vibrátor nemám, nechýba mi vôbec. Manžel vydrží, koľko potrebujem... bol by mi zbytočný. Živý je lepší. Ale spomínanú hračku mám a nedám dopustiť. Orgazmus do pár sekúnd zaručený.
@janulka1802 Vibrátor nemáš,ale máš hračku.Nepotrebuješ,lebo muž vydrží,ale nedáš na to dopustiť?
WTF?? To mi nejako nevychádza.
@janulka1802 Vibrátor nemáš,ale máš hračku.Nepotrebuješ,lebo muž vydrží,ale nedáš na to dopustiť?
@anonym_dbd787 nemusí... ja Ťa nepresviedčam... pre mňa vibrátor zbytočnosť. Vibrátor a satisfyer nie je to isté, ale tak to hádam netreba vysvetľovať.
@anonym_dbd787 Co nechapes ? Tak ako muzi, aj zeny masturbuju, aj ked maju vztah.
@anonym_dbd787 nemusí... ja Ťa nepresviedčam... pre mňa vibrátor zbytočnosť. Vibrátor a satisfyer nie je to isté, ale tak to hádam netreba vysvetľovať.
@janulka1802 úplne suhlasim 😊 vibrator ako taky nepotrebujem, stačí mi moj muz... Aaale lelo sona 2 je taka šupa, ze nedam dopustit... A obcas ho rada pouzivam aj pri sexe, nie iba sama.
@anonym_4b3e75 dakujem, neviem si to vobec predstavit ked to tak ospevujete.. lebo som akasi skepticka k tomu. Predsa len sex s muzom tazko porovnat s lelo.. ale mozno budem prijemne prekvapena 🙂 a samozrejme planujem to pouzivat parkrat za rok, len ked budem dlhsie sama doma…
@anonym_autor ono ja som to dostala ako darcek od vtedy este priatela, ked cestoval casto mimo domov...spociatku som bola skepticka trosku... Zdalo sa mi to dost silne... Preto ppuzivam iba najslabsi a druhy stupen intenzity
A radi to pouzivame aj pri sexe 😊

Satisfyerov je viac. Ja milujem tento. Dá sa používať rôznymi spôsobmi. Výrobca udáva 36 možností. https://allegro.sk/produkt/vibrator-pre-pary-sa...
@anonym_bc1900 Tento je taký lacný a fakt dobrý?