Ktorý vibrátor pre ženy je najlepší?
ahojte, prosím Vás tie ktoré máte odskúšané viaceré značky, ktorý vibrátor je podľa Vás najlepší. Doteraz som nemala žiadny, ale chcela by som nejaký vyskúšať. Rozhodujem sa medzi Lelo sona 2 alebo satisfyer. alebo ktoré sú za Vás TOP? viem, že je to individuálne a každému vyhovuje niečo iné, ale rada by som si nechala poradiť od niekoho, kto už vie porovnať. budem rada aj za presný model/typ.
Ďakujem.
Ja mám tie najlacnejšie 🤣 veď prácu spraví každý jeden, načo zbytočne kupovať drahé. Ver tomu, že dlho ťa to baviť nebude. Živý je živý 🤷♀️
@earlgrey No ale kto má takého muža, ktorý nevie čo so živým, alebo je sama? Môj je tiež naprd v posteli
@earlgrey No ale kto má takého muža, ktorý nevie čo so živým, alebo je sama? Môj je tiež naprd v posteli
@anonym_210727 No taký chlap, ktorý nevie, čo so živým, nie je chlap 😁 ale akože áno, treba si pomôcť no 😁 odporúčam aj pomôcku na sanie klitorisu 😁 to je pecka 🤣🤣🤣
@anonym_autor za mňa určite satisfyer
@anonym_autor neviem porovnať, ale satisfyer je výborný 😎 konkrétne g-spot rabbit
ale zvažujem aj lelo sona, uvidíme
@anonym_autor za mňa určite satisfyer
@anonym_f36b68 Ďakujem
@anonym_autor neviem porovnať, ale satisfyer je výborný 😎 konkrétne g-spot rabbit
ale zvažujem aj lelo sona, uvidíme
@anonym_dd716e Ďakujem
Satisfyer mam aj ja a je ok
Lelo Sona 2 je super, ale dosť intenzívny na začiatok by som povedala.
smile makers billionare je super. za mňa tie fukacie nie.
@anonym_210727 nuž, čo si si vybrala....
Lelo Sona 2 je super, ale dosť intenzívny na začiatok by som povedala.
@anonym_30ff25 Ďakujem
smile makers billionare je super. za mňa tie fukacie nie.
@anonym_f1a431 Ďakujem
Ja mám tie najlacnejšie 🤣 veď prácu spraví každý jeden, načo zbytočne kupovať drahé. Ver tomu, že dlho ťa to baviť nebude. Živý je živý 🤷♀️
@earlgrey jojoj nir vyskusaj lelo sona 2 a sama povies nie je to to iste
Lelo sona 2 za mna top...ale davam do.popredia aj gulicky kovove cez den v praci na korcule super vec 🙂
Lelo sona 2 za mna top...ale davam do.popredia aj gulicky kovove cez den v praci na korcule super vec 🙂
@anonym_405e36 na korčule v práci? To je čo?
@anonym_405e36 ďakujem, a ktore konkretne gulicky odporucas?
Satisfyerov je viac. Ja milujem tento. Dá sa používať rôznymi spôsobmi. Výrobca udáva 36 možností. https://allegro.sk/produkt/vibrator-pre-pary-sa...
Satisfyerov je viac. Ja milujem tento. Dá sa používať rôznymi spôsobmi. Výrobca udáva 36 možností. https://allegro.sk/produkt/vibrator-pre-pary-sa...
@anonym_bc1900 ďakujem aj za link
@anonym_bc1900 ďakujem aj za link
@anonym_autor ja mam lelo sona 2, dostala som ho ako darcek pred asi 4 rokmi a teda... Je to pecka neskutocna. Nemenila by som
@anonym_autor ja mam lelo sona 2, dostala som ho ako darcek pred asi 4 rokmi a teda... Je to pecka neskutocna. Nemenila by som
@anonym_4b3e75 dakujem, neviem si to vobec predstavit ked to tak ospevujete.. lebo som akasi skepticka k tomu. Predsa len sex s muzom tazko porovnat s lelo.. ale mozno budem prijemne prekvapena 🙂 a samozrejme planujem to pouzivat parkrat za rok, len ked budem dlhsie sama doma…
Ja vibrátor nemám, nechýba mi vôbec. Manžel vydrží, koľko potrebujem... bol by mi zbytočný. Živý je lepší. Ale spomínanú hračku mám a nedám dopustiť. Orgazmus do pár sekúnd zaručený.
Ja vibrátor nemám, nechýba mi vôbec. Manžel vydrží, koľko potrebujem... bol by mi zbytočný. Živý je lepší. Ale spomínanú hračku mám a nedám dopustiť. Orgazmus do pár sekúnd zaručený.
@janulka1802 dakujem za odpoved. A ktoru hracku myslis, lelo?