Láka ma mať niečo s kolegom
Ahojte. Nechápem tomu vždy som bola slušné dievča, mám 26 rokov a mala som 2 vzťahy. Nikdy som nemala sex bez lásky. Keď mi niekto ponúkal sex tak som to brala ako urážku že či som nejaká ku...pre neho ..
No nastala zmena až teraz v mojich 26 rokoch ..... :(((( .. nechápem čo sa to somnou stalo no v práci ma balia muži, čo robili vždy len to somnou nič nerobilo. A teraz to začína somnou niečo robiť :(((( bojím sa že neodolam. S týmto som v živote nemala problém a teraz somnou začali nabíjať hormóny ako besne. Som slobodná nemala som sex 2 roky. Ale nikdy ma nelakal takto že len s kolegom si užiť.ja som bola v robote vždy za slusnacku. Teraz sa bojím že povolim a bude vedieť o Tom celá firma že som sa s niekým vyspala.
Neviem či mi šibe ale príde zamnou muž kolega, pozerá na mňa chtivo, rozpráva mi schválne také veci aby ma dostal a na mňa to účinkuje. Mám z neho zimomriavky a normálne strácam pôdu pod nohami. Čo to má znamenať ?a čo mám robiť ? Dakujem
Ak ti kolega začne rozprávať "také" veci, tak ho rázne stopni a uzemni. A svoje túžby pories mimo pracoviska. A tak bude aj vlk sýty a aj ovca celá 🙂
Lenze tam sú takí muži že oni sa radi s tým pochvalia iným mužom a už to bude každý vedieť..
znamena to, ze si davno nemala sex....ale teda s chlapom, ktory by mal potrebu pochvalit sa kolegom, ze si so mnou vrzol, by som v zivote nic nemala - co mate 17 🤷♀️ ano ludia bezne maju aj nezavazny sex (nech si uz o tom mysli kto chce co chce), ak su dvaja bez zavazkov preco nie ale teda hadam to ma mat nejaku uroven a nie mavat gatkami kolegyne na druhy den v praci, to uz fakt si vrzni radsej s niekym, koho stretnes v piatok v bare
S kolegom by som nic neriesila, jedine ak vztah a potom sex. Necitila by som sa v pohode na druhy den. Aj keby to nevyklopil, tak sa tvarit akoby sa nic nestalo.
A čo si myslíš tým mužom ide o čo??? Ešte keď sa aj radi pochvália... A ty sa bojíš že tomuto neodolas??? To vážne???
A si myslíš že všetko pravda čo ti narozpravaju?? Nevidíš že im ide iba o jedno? Toto ti berie pôdu pod nohami?? By som vôbec neriešila ani nevnímala už len preto ako sú a o čo im ide. Si myslíš že si jediná??
Chyba ti sex. Ale nesla by som do toho s kolegom. Najdi si na tieto aktivity niekoho mimo pracoviska. Ty sa vyburis a nebude o tom rozpravat cela firma.
Hovoríš, že ťa viacerí balili a nič to s tebou nerobilo. Až teraz. A čo ak to je u nich stávka kto ťa dostane?
@gertrudaosem super, aj ja si to tak myslim. A potom si poviem, ze mozno som jedinecna a neopakovatelna bytost.... ale budem sa na to pozerat ako Ty.

Vyrieš si svoje hormóny mimo pracoviska.