icon

Láska a problémy v zamilovanom trojuholníku

18. jan 2026

Ahojte.. cítim sa hrozne.. ocitla som sa v takom divnom trojuholníku a krváca mi srdce doslova.. Zalúbila som sa do muža, s ktorým sme úplne odlišný, a on viac hovorí ako robí ale paradoxne keď sme spolu nikdy nechcem ísť domov ale on je taký, že on zmizne aj na 2-3 dni bez vysvetlenia a je tam toho viac ale vždy som sa s nim veľa smiala a mohla som byť sama sebou ale na vzťah to nie je.. Boli tam hádky, keď sme si to mali vydiskutovať tak utiekol alebo to otočil proti mne a podobne.. No a do mňa sa zas zalúbil muž, ktorý by pre mňa spravil prvé posledné ale mne je totálne nesympatický. Poslal mi ruže do práce, boli sme raz na večeri ale povedala som mu, že toto nie.. Jednoducho sa mi z neho ježili chlpy. Prišiel mi slizký ale je to dobrák..

Strana
z2
anonym_f22b56
Včera o 22:55
@osky

@anonym_f22b56 Bozinku...
Takto by som zit nedokazala.
Cely zivot si pripominat aky je dobry a vzdelany...
Ani zmienky o laske,naklonnosti...
Pri poslednej vete som cakala-mame sa radi.ale ty pises,mame sa dobre...
25 rokov zivota s niekym,koho nelubis,iba tolerujes ...
Velmi smutne a zufale.
Obdivujem ta,ze si si zvykla.

Autorka,toto ti v ziadnom pripade neradim.
Snad nie si tak zufalo zavisla najst niekoho za kazdu cenu..

Ja neviem,ved mozes byt aj sama...a casom sa mozno zjavi niekto,s kym ta iskra znova prebehne
Ale zivot bez ozajstnej lasky....to nie

@osky Veľmi zle si pochopila pointu.Nikdy by som nežila s niekým koho neľúbim.a neľúbil aj on mňa.

osky
Dnes o 10:08
@anonym_f22b56

@osky Veľmi zle si pochopila pointu.Nikdy by som nežila s niekým koho neľúbim.a neľúbil aj on mňa.

@anonym_f22b56
Ved dobre,ja som sa ta ani nechcela nijako dotknut.len som to tak konstatovala-lebo to tak vyznelo..a ozaj somdi to nevedela predstavit.
Tesim sa,ze sa mate radi.

Strana
z2