icon

Prečo si do života privolávam nesprávnych mužov?

Včera o 19:14

Ahojte, pekny večer.

Chcela by som poprosiť o menšiu radu od vás. Mám 23 rokov, študujem, starám sa o seba, myslim, že nie som úplne ani škaredá.
Ale už dlhšie mám pocit, že do života si “privolávam” vždy len divných chlapcov. Za posledny rok som si písala asi s 3 chlapcami. No nikdy z toho nevznikol vztah, ba dokonca som ich nemala ani možnosť bližšie spoznať (osobne). Prvý sa “urazil”, pretože som mala skúškové a dva dni som odpisovala jednoslovne. Viem, možno chyba aj na mojej strane, ale keď som sa ozvala, viac mi neodpísal. Druhý pracoval v zahraničí a odpisoval raz za 3 dni a celá konverzácia sa točila len okolo neho. A ten tretí a posledný mi asi celkovo nesedel, dosť vzťahovačný typ človeka.
Ja sama viem, že nie som dokonalá a takého ani nehľadam. Mne stačí chlapec s dobrým srdcom, morálnymi hodnotami. Nerieším peniaze, auto, oblečenie, drahé darčeky ani nič podobné.

Bojím sa, či sa raz vôbec niekto nájde. Máte aj vy podobný príbeh, možno mne podobný, ktorý skončil so štastným koncom?

anonym_88669f
•
Včera o 19:17

3 neúspešné zoznamovania sú úplne nič, proste ste si nesadli, netreba z toho robiť tragédiu, ale skúšať ďalej... ono neviem koľko času si im investovala a ako dlho vaše písanie trvalo, keď boli 3 za rok, ale ono sa dá dosť rýchlo zistiť, že z tohto nič nebude a nestrácať čas, ale na to prídeš...treba sa proste zoznamovať, skúšať nové veci, spoznávať nových ľudí, nie vždy z toho bude vzťah, nie vždy z toho bude kamarátstvo, ale to je okej...

anonym_eb10c7
•
Včera o 19:18

@anonym_autor nemyslím si, že by si si mala niečo vyčítať, ono, tá pravá láska, keď príde bude stáť za to, hlavne neospravedlňuj samu seba.. daj si pauzu a možno to nebude ani zoznmka, kde stretneš toho pravého

anonym_5286b2
•
Včera o 19:20

Mas len 23.
Prveho neratam, keby mi niekto jednoslovne odpisuje, skuskove neskusove, proste to neberiem ako zaujem. Druheho tiez nepocitam, netreba Ti vztah na dialku, a hlavne silou mocou,.. (z nejakych zoznamiek?).
Venuj sa skole, konickom, si mlada, normalneho chlapa mozes spoznat aj v normalnom zivote. Daj tomu sancu. Nic Ta netlaci. Ale ak budes tlacit Ty, nebude to dobre.

danica2711
•
Včera o 19:20

@anonym_autor ľudia, ktorých poznáš len z písania, nie sú "privolaní" do tvojho života, to je len virtuálna realita. Skús sa zoznamovať v reálnom živote

anonym_2ee528
•
Včera o 19:53

máš 23 , nie 33 alebo 43. Na výber máš ešte veľké množstvo mužov - postupne vekom sa to bude poriadne znižovať, Skús sa zoznámiť reálne, nie cez net a rôzne zoznamky. Nemáš kámošky s ktorými pôjdeš na výlet, do mesta, kina a pod?

anonym_14ab35
•
Včera o 19:55

@anonym_autor odkial si? Hned by som ta zoznamila s jedným mojim kolegom, v tvojom veku, dobráčisko, gentleman s vtipom a niekoľko vztahov mu stroskotalo. Vraj je pridobrý. Ale ako ti pisu vyssie, hladaj v realnom zivote, spolocne zaluby a konicky vas spoja. Turisticky kruzok, divadlo, fitko, aj tam mozes niekoho spoznat, kto bude podla tvojich predstav.

anonym_0a6d83
•
Včera o 20:01

@anonym_autor hľadám " len chlapca s dobrým srdcom a morálnymi hodnotami". 😆 No, tak to sa namakáš. Tu si čítaj články v manželských a iných vzťahoch, rodinných problémoch, za dverami spálni",.aby si vedela, čo ťa čaká. Dobré srdce a morálne hodnoty od mužov nečakaj.

domkakvet
•
Včera o 20:19

@anonym_autor skus hladat okolo seba.