Láska alebo cigareta

nanana5
11. sep 2022

Ahojte poprosím vás reagujte len tie ktoré mi budete vedieť poradiť urážky nepomôžu.Sme s manželom 19 rokov ja mame deti som ma už 18 dcéra 12 .Nemala som s nim ľahký život hlavne koli jeho koníčku vykendy stále niekde bol ale zarábal peniaze popri tom si aj vypil .Ja som deti vychovávala dá sa povedať sama ale pomahal.ked mohol cez týždeň bol tiež v práci q tak som siahla po cigarete od začiatku bol proti tomu fajčila som tak aby to nespoznal.Raz mi našiel krabičky cigariet urobil veľkú scénu a ja som mu vykričila že už to každý vie len on nie vtedy odišiel nemohla som sa mu dovolať hľadala som ho vsade keď prišiel povedal ze ma nechá nechce aby mu žena smrteľná ako popolník no ja som mu povedala ze nech sa s tým zmieri zabolelo ho to po čase sa s tým zmieril aj cigarety mi kúpil ale keď ma bolo cítiť tak len nmna vyskočil ci musím fajcit .Posledne tri roky so mnou nechcel spávať postupne menej ja som si myslela ze ma on.problem.potom ze som som ja.na vine ze som pribrala dávala som si to za vinu.Trapila som sa a hľadala chybu v sebe už rok pracuje v zahraničí keď prišiel domou vyhýbal sa mi bol chladni .Začala som si musieť ze je na chlapov už má prešla trpezlivosť a tak som mu písala ze nech mi povie pravdu .Najprv nechcel ale všetko toto bolo koli fajčeniu ze mu to strašne vadí. Som asi slaboch a skúšam prestať fajčiť ale nedarí sa to nemám takú pevnú vôľu. Zablokoval si ma v mobile nechce ženu ktorá vymenila muža za cigarety som úplne na dne povedala som mu ze sú kupim elektronickú cigaretu len mi odpísala ze ta tiež smrdí .on je fajciar ale povdal ze on nemá problém prestat on je takq povaha silná ja nie .Fajčím skôr zo stresu a z nudy tie co fajcite určite ma viete pochopiť snahu mam ale pevnú vôľu nie .Sama som na seba nahnevaná

nanana5
autor
11. sep 2022

@nanana5 ospravedlňujem sa za chyby ale keď som to písala nevidela som cely text a opraviť to teraz neviem

lily246
11. sep 2022

@nanana5 obidvaja ste fajčiari a teda smrdíte, nemáte si čo vyčítať. Chúďatká deti, určite im "voňajú" vaše nikotínové bozky.

77daniela77
11. sep 2022

@nanana5 Ja som nefajciar a fajciari mi velmi vadia.....no lenze preco mu vadis ty ked on sam je fajciar?Kedze ja fajciarov nechapem v tom fajceni a vadi mi ten pach,povedala by som ze pokial je ten problem len vo fajceni a zalezi ti na nom,tak fajcit prestat musis🤔

pribinak
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nanana5
autor
11. sep 2022

@pribinak
@pribinak myslíš ze tie urážky mi pomozu

nanana5
autor
11. sep 2022

@lily246 prečo tu spomínaš naše deti co s tým majú spoločné v dome sa nefajčí

lily246
11. sep 2022

@nanana5 ty ako fajčiarka nemáš ani šajnu, ako to z vás nefajčiari cítia.

sissy27
11. sep 2022

@nanana5 ako nefajčiar by som vzťah s fajčiarom nemohla mať, smrdia mi a je to z nich cítiť, darmo sa to snažia prekryť. To isté iqos a podobné somariny.
Ale tvoj muž je tiež fajčiar, tak nechápem, čo mu vadí, veď smrdíš rovnako ako on. Osobne si myslím, že tvoje fajčenie je len zásterka toho, že už ťa nemiluje. Veď prestaň fajčiť a uvidíš, či sa váš vzťah zlepší, snáď ti to za to stojí.

nanana5
autor
11. sep 2022

@sissy27 on fajčí ale strašne málo a ak by som mu to zakázala ta prestane ja som to skúšala ale nevydrzim ani jeden deň. Áno vyzerá to ako zásterka ale on bol proti tomu od začiatku manželstva aj keď som vtedy ešte nefajcila .

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nepic
11. sep 2022

@nanana5
Neviem ako dlho fajčíš a koľko za deň. Ale ja ako chlap a vodič kamiónu ti zodpovedne poviem,že dá sa s tým prestať. Len to musí nejako tak samo v hlave prísť a musíš to chcieť. Ja som si jedno poobedie o 14:30 povedal,že stačilo a že by som to aj ja skúsil prestať a čuduj sa svete už to budú tri roky čo nefajčím,ale musím priznať že zároveň som musel prestať aj piť alkohol,lebo vtedy práve bola chuť najväčšia. A myslím že pri mojom povolaní a 25 rokov a cca 30 cigariet denne to bola silná vôľa. Ale dá sa to. Sem tam mi ešte príde na myseľ cigareta,ale nevadia mi fajčiari a ani mi nevadí keď niekto pri mne fajčí.
Hlavne neprestávaj kôli manželovi,zvlášť keď aj on fajčí,ale kôli sebe a deťom. Držím ti palce. :⁠-⁠)

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cyberk
11. sep 2022

Vies sama, kde je problem, ale pytas si rady.. no sama si si povedala, si slaba a nevies prestat, tak dalej fajci a rozbi si tym manzelstvo… ja by som sa tiez rozviedla, keby mam pri sebe tak slabeho partnera, ktory sa nevie vzdat tak primitivnej veci pre lasku ;)
Ps: ja by som navrhla, aby obaja skoncite nadobro s cigaretami, deti vam podakuju, ked uvidia, ze uz nemaju socky za rodicov ;)

diwotworna
11. sep 2022

@nanana5 ja som fajčiara, fajčím za svoje a nikoho tým neohrozujem ja nefajčím pri deťoch a tiež nechodím ako popolník,mne napr vadia ženy ktoré na seba celú voňavku dajú lebo sú veľké ženy a sa neuvedomujú že ostatným s toho ide hlavu urať a tak... Podľa mňa to nieje o fajčení múžiček skôr hľadá zámienku aby sa mohol takto správať nevera vo vzťahu nikdy nebola?

diwotworna
11. sep 2022

@cyberk ta socka pýta cigarety od teba pani dokonalá? Nonstop niekoho urážaš...

cocolino234
11. sep 2022

@diwotworna radšej nech sa mi hlava zatočí z parfému ako keby mi hrdlo vykrúti z cigaretového smradu. Ja som fajčiť prestala a odvtedy neskutočne vnímam zápach z cigariet a to teda, že ženy fajčiarky pôsobia ako chlapi, ktorí idú domov zo stavby. Ľudia vlastne dobrovoľne platia za to, že si budú ničiť zdravie a budú smrdieť. 😀 Podľa mňa je to komické.

Je to maximálne neženské, nechutné a to si ani nemusím na seba striekať voňavku.

A to teda, že som zažila pár sociek. 🤦‍♀️ Mala som asi 10 rokov, keď po mne sused na chodbe vrieskal, aby som mu dala cigaretu inak dokope svoju ženu.. no aj ju začal kopať. A toto samozrejme nič nehovorí o ľuďoch, ktorí fajčia ale netvárme sa, že nefajčí práve väčšina sociek.

diwotworna
11. sep 2022

@cocolino234 ale to je každého osobná vec 😉tiež človek nevyfajčí krabičku za deň, ja mám krabičku na týždeň 😉 a aj to prestávam fajčí lebo je to drahý špáz a nebudem robiť na cigarety 🤪

diwotworna
11. sep 2022

@cocolino234 akceptujem tvoj názor čo človek to názor 👍

ninusa221
11. sep 2022

@nanana5 ty kks tak este aby ti on zakazoval ked fajci. Moja zlata ty si sa nemala čo pred nim skrivať ale mala si si normalne zapalit čo maš 15 rokov?

nanana5
autor
11. sep 2022

@ninusa221 Viem urobila som chybu od začiatku nemala som sa skrývať a teraz ma berie ako klamárku a uz mi neverí myslí si ze stále klamem moja chyba .

ninusa221
11. sep 2022

@nanana5 vieš každy mame daky zlozvyk niekto si obhrýza nechty, pije vela alkoholu, po večeroch vyžiera chladničku a aj niekto fajči. Asi by som mu to vysvetlil nejak takto. Moj bol tiež taky že nak nefajčim bla bla bla ale aj on fajči tak som mu povedala že keď ja budem chciet tak prestanem a bodka, odvety mi ani slovo nepovie…

7miriam77
11. sep 2022

No neviem...ja osobne cigarety a fajcenie neznasam...zial...moj partner fajčí, slubuje, ze prestane, aj sa snažil, no dako nevie vydržať. Ano, vadi mi to...no milujem ho a mame normalny fungujúci vzťah....Fajcenie je závislosť a treba pevnu vôľu. Tvoj manžel...no neviem...ale aby s tebou nebol len kvoli fajceniu?? To je blbost...v tom je nieco iné

beata_k
11. sep 2022

Su na to rozne tabletky. Champix napriklad. Nemusis prestavat. Same sa ti zhnusia.

janickacrazy
11. sep 2022

@nanana5 podľa mňa to fajčenie je len zámienka, keby ťa miloval, tak sa snaží ti pomôcť prestať fajčiť, podporoval by ťa v tom. Skôr to bude tak, že v zahraničí si niekoho našiel a takto mu to vyhovuje. Ty sa trápiš a on si užíva niekde s milenkou. By som sa naňho vykaslala a úplne ma dojalo to, že on fajčiť môže a ty nie.

wwpela
13. sep 2022

@nanana5 som toho názoru ze si už našiel nejakého iného milenca

aliii3
13. sep 2022

Nezdá sa mi normálne takéto situácie kvôli cigarete. Podľa mňa je to len nejaká zásterka.