Láska na diaľku
Koľko km vás delilo, ako dlho ste tak fungovali a po akom čase ste sa vzali? 🙂
@oli18 končila som 9 triedu keď sme sa dali dokopy, nevidím na tom nič zlé, navyše nás to oboch výrazne posunulo, prešli sme šli spolu celú strednú školu, maturitu, ja aj vysokú školu, je na tom niečo zlé? pokiaľ človek ľúbi nevidím dôvod prečo do toho neísť... absolútne ma nezaujíma váš názor 😂 pani/slečna sa pýtala a ja som jej dala odpoveď, pretože som na náš vzťah a teraz už budúcu rodinu HRDÁ! a nemám sa sa čo hanbiť 😉
@truthy @t1nusa podľa mňa @oli18 narážala na to, že láska deviatakov na diaľku nie je vzťah. A nepredpokladám, že autorka otázky je dievča a zaujímajú ju detské a tínedžerské lásky. Pýta sa na vzťah. To detská a tínedžerská láska nie je, aj keď je samozrejme krásna a ešte krajšie je to, keď takéto lásky končia vzťahom.
Neviem koľko km, ale najskôr dve krajiny, potom 2 kontinenty, vzali sme sa po 2r, sme manželia 7r
cca 135 km, vztah 2,5 roka, stretavali sme sa kazdy vikend, manzelia sme 5 rokov
@elizabet173 to bol dobrý risk čakať 10 r
Bratranec takto funguje 5 rokov, on na Slovensku, ona v Brazilii, parkrat sa vidia cez rok. Teraz dal vypoved a odisiel za nou na tri mesiace zatial. Ja tomu ale nedavam dlhe trvanie, hlavne preto ze on ma silne puto na svoju rodinu, travia spolu vela casu, neverim ze to vydrzi byt tak daleko.
@elizabet173 aha, sú to už starší ľudia.Tak to chápem pri mladých by som 10 r nečakala a bála sa, že premrham cas na rodinu.
Vyse 200 km, rok sme fungovali o vikendoch, potom sme zacali spolu byvat, uz je to stastnych 17 rokov.
My sme boli hned v prvy rok vztahu na 9 mesiacov od seba 3000 km. A nebolo by to vydrzalo, ak by to bolo dlhsie
My sme spolu relatívne kratko ale delilo nás 600km vydrzali sme to 3 mesiace a odvtedy zijeme spolu 2 roky a som max stastna 🙂) dlhšie by sme asi nevydržali😀
@oli18 ale šťastný asi nebude, keď máš potrebu hodnotiť vzťahy iných.
Baby, nehádajte sa 🙂 nechcem čítať žiadne posudzovanie alebo zapáranie.
@t1nusa je to pekné, že vám to takto vydržalo 😊 držím palce, nech aj naďalej je váš vzťah silný 😇
Ešte ma zaujíma, kde ste sa zoznámili? Sociálne siete alebo? 🙂
@777januska777 A ty čo teraz robíš? 😀
@oli18 ja hodnotím teba nie tvoj vzťah.
áno sociálne siete (čakám ďalšie odsúdenie od komentujúcich 😂)
1500km, trvalo to 2,5 roka. Sme spolu 5r uz mame spolu dieta.

100 km, 5 rokov vzťah na diaľku, teraz už spolu žijeme ďalších 5 rokov a sme zasnúbení momentálne + čakáme prírastok 🤍