Láska z minulosti

12. aug 2020

Ahojte! Chcem len vedieť ci ste zazili alebo zazivate nieco ako ja. Opisem Vam moj pribeh. Ako násť ročná som mala zopar frajerov, takych kratkodobych. Ale jeden moj kamarat ku ktoremu ma nieco vzdy tahalo bol nakoniec kamarat s vyhodami. Bol mladsi odomna boli sme pubertiaci, spavali sme spolu hoc kedy nas napadlo. Bol velmi pritazlivy aj pre ine zeny, mal aj ine taketo kamosky ale vzdy mna uprednostnil, vzdy som ja mala velky vplyv na neho. Bol strasne pekny a mily 😁 ked to teraz pisem az sa cervenam 😁 Potom okolo 17tky som si nasla priatela a prerusila kontakt s tymto mojim kamošom. Ale raz ani neviem ako sme sa stretli a uplne som z neho bola hotova. Vyspali sme sa spolu a moj pritel sa to dozvedel a jasne ze sme sa rozisli po 3 rokoch. Potom som si nasla mojho terajsieho manzela.Som vydata 5 rokov a mame dve deti. Mam uzastneho manzela milujuceho a dve deti. Casto vsak myslim na tu moju lasku z mladosti. Mala som vela frajerov ale tento jeden bol vynimocny. Dnes sa mi dokonca s nim snivalo. Nikdy by som svojho manzela nepodviedla.Viem od znameho ze aj on mna doteraz spomina obcas. Nevideli sme sa vsak dost dlho ale ked na neho myslim mam az v bruchu taky pocit stastia a spomienky krasne sa mi vynoria. Viem ale ze milujem svojho manzela. Chcem len vediet, mate aj vy nieco take z mladosti? Niekoho tak carovneho ze neviete na neho zabudnut?

irusa
12. aug 2020

nie nemám, nakoľko som nemala kámošov na sex

autor
12. aug 2020

@irusa ja uznavam ze moja mladost bola velmi divoka. Rodicia nemali velmi zaujem o mna a tak som mala dva roky v kuse akoby party mod 😁 teraz vsak som milujuca manzelka a starostliva a milujuca matka. Ziadne neresti z minulosti mi neostali. Nepijem absolutne ziadny alkohol, nefajcim 👌 takze aby ste si nemysleli ze som taka do teraz.

janeninka
12. aug 2020

Spaja sa ti s mladostou, slobodou, uzivanim si.. nestihli ste sa dovadit, ublizit si, riesit nudne a zodpovedne veci..je prirodzene ze ti to obcas vyplava. Sny aj na mna maju obcas moc ale skor mi to pride ze to nijako nesuvisi s nim..

autor
12. aug 2020

@janeninka ano s nim len pekne veci som zazila. Ale aj s inymi kamaratmi a frajemi som mala pekne zazitky ale tento jeden je vynimocny, akoby mi bol sudeny. Aj ked viem ze by mi nedal to co mi dava moj manzel. Ale aj tak neviem po tolkych rokoch aspon zredukovat myslienky na neho.

irusa
12. aug 2020

ja ťa vôbec nesúdim...každý má svoju minulosť... tak ako píšem je to minulosť, tu nikdy neovplyvníš, no žiješ pre prítomnosť a pre budúcnosť a pokiaľ máš milujúceho manžela a šťastnú rodinku, tak si to nepokaz...čo bolo bolo..ako spomienky ti ostanú

jaskolka
12. aug 2020

Bola to tvoja minulosť, "blázniva léta mládí" tak si proste na to spomínaš, a máš na to také steklive spomienky. To je v poriadku, každý dajaké ma. Užila si si to, a teraz máš už skrátka iný život, si manželka, matka a podobne. Nerieš to, keď sa ti také spomienky vynoria, ok, ale moc by som sa nimi nezaoberala.

autor
12. aug 2020

@jaskolka to vsetko si uvedomujem len to idem nejak mimo mojej kontroly. Tie myslienky a spomienky. A sny ktore sa mi s nim snivaju. Necakam tu rady od nikoho, lebo na to rada neni 😁 ale len ze ci niekto nieco podone zazil alebo zaziva.

jaskolka
12. aug 2020

Tak občas samozrejme ze si spomeniem na tu prvú lásku, aj sa pousmejem nad tým časom, také bezstarostne to bolo, pekne, proste mladosť 😃😃😃Aj sa sníva občas s nim, ale vôbec to neriešim, ako prišli tie myšlienky, tak aj odídu.

autor
12. aug 2020

@jaskolka budem sa viac snazit na to moc nemyslet aj ked to sa snazil uz nejaky ten rok 😁 a nejde to ale tak asi casom to prejde.

irusa
12. aug 2020

inak mne sa sníva o bývalom...no chvála Bohu je to len sen ..inak minule mi písal na FB, či by som mu nedala na seba telefónne číslo, že rad by mi zavolal ..... číslo som neposlala

autor
12. aug 2020

@irusa ja by som nedala tiez ani tomuto mojmu vynimocnemu z minulosti 😁 taka svina zas nie som. Moj manzel by si take nieco nezasluzil za to vsetko co pre nas ako rodinu robi.

veverickav
12. aug 2020

Samozrejme ze sa ti o nom sníva ked nanho casto myslis, podvedomie to preziva s tebou... zacni viac mysliet na manzela a bude sa ti snivat o nom 😉 nepodviedla by si ho telesne, tak ho nepodvadzaj ani v myslienkach, aj ked teda len spominas. Nebol ti sudeny.. sudeny ti bol manzel, ktoreho si si z lasky vzala.

3009
12. aug 2020

Už mám dosť rokov, aj šediny a občas ma tiež napadne spomienka na jedného mojeho frajera, keď som mala 18, bolo to o motýloch v bruchu, ale viem, že na manželstvo to nebolo. Je to len taká pekná spomienka na mladosť i keď to trvalo skoro 3 roky s prestávkami. Krásne je to, že ostávajú len pekné spomienky. Takže to ti ostane možno až do konca života. Spomienka ako príde tak aj odíde. Teraz som už vydatá 40 rokov.

autor
12. aug 2020

@veverickav mas pravdu a moj manzel by nebol rad keby o tomto vie 😰 ja by som si ho nedala za nic na svete. Ale stale je tam to ale s tym mojim "kamosom" z minulosti.

autor
12. aug 2020

@3009 ostante to asi do konca zivota len to bude mozno menej intenzivne ako je to teraz. Lebo som aj zabudla napisat ze posledne nase stretnutie a stravenie celeho vecera spolu bolo tesne pred tym ako som si nasla mojho manzela. Vzdy aj ked som s nim prerusila kontakt, aj ked som mala nejakeho frajera vzdy som si k nemu nejak nasla cestu a boli sme spolu. Naposledy teda par mesiacov pred tym ako som sa dala dokopy s mojim manzelom.Od vtedy som ho nevidela, nepiseme si a nekontaktujeme sa nijak. A z ucty a lasky k manzelovi to tak aj ostane aj ked myslienky a spomienky su stale velmi silne. Asi to chce len cas. Nie cas na zabudnutie, lebo to sa nestane nikdy ale cas na to aby to trosku zoslablo.

asia83
12. aug 2020

Žiadne neresti z minulosti vám neostali? Hmmm. Tak prečo myslíte na bývalého milenca? Keby sa teraz náhodne stretnete, skončili by ste s ním v posteli? Tak to sú tie neresti. Minulosť treba nechať, tá už bola. Starajte sa o to, aby ste v súčasnosti aj ostala tou dobrou manželkou milujúcou a starostlivou matkou, ako o sebe píšete.

autor
12. aug 2020

@asia83 nie neostali mi ziadne neresti. Za mladi som bola na babu dost "zla" pila som, fajcila, mala znamosti na jednu noc 🤷 teraz nic z toho nerobim. Keby ho stretnem urcite by som očervenela, zacala by som sa usmievat ako priblblá a pozdravili by sme sa a tym by to skocilo. Mojho manzela si ctim a milujem ho, nepodviedla by som ho nikdy v zivote 🙏

nikoll29
12. aug 2020

len si to nepokaz kvoli nejakemu chalanovi, ktory len mota hlavu!

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kittykat22
12. aug 2020

Tak zivot matky a manzelky je tazky. Co si budeme hovorit. Vstanes a uz makas az kym si nelahnes, a to si este vyhrala ak sa v noci mas moznost vyspat. Zrazu nie je cas na seba, na zabavu, nie je moc oddychu - ak odychujes tak vzdy je to hrr hrr kym mam par minut na seba, lebo sa opat navalia povinnosti. A tak pridu myslienky na ex, na byvale lasky a ulety. Pretoze to bol zivot nepochybne krajsi a lahsi - v ponimani vlastnej realizacie. Nemyslim si ze by s tebou bolo nieco zle, ze niekedy ti prebehne myslienka na lasku z minulosti. Taky unik od reality. Samozrejme je to v poriadku do momentu, ked ide o myslienku. Nieco viac je uz problem.

anita6666
12. aug 2020

@ptmt1011 tak evidentne to nie je možné,keďže jej ucaroval ten bývalý,osobne by som sa nehrnula a nehľadala nový vzťah,keby som mala v hlave iného chlapa...ja to jednoducho neviem

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jana_eyre_2
12. aug 2020

Občas si spomeniem na minulosť a blbosti co som porobila.. ale žeby som na nich nejako myslela, to nemôžem povedať.. skôr na ten pocit malichernych starosti mladej baby si spomínam a s tým sú spojení aj nejaki muzi..

gir
12. aug 2020

Ja sa pripájam k názoru, že je to z tvojej strany nefér, keď snívaš o bývalom. Každý má minulosť ale keď si spomeniem na bývalého, ďakujem Bohu, že som s ním nezostala. Milujem svojho muža a všetko ostatné je pre mňa uzavreté 🔐. Daj si pozor aby pre teba neplatilo "bolo koze dobré, išla sa na ľad kĺzať".

janetinka27
12. aug 2020

vela veci sa z jeho strany mohlo zmenit alebo keby si ho spoznala,kym je dnes,tak by ta nepritahoval.
vsetci sme boli mladi,bezstarostni,to bolo vtedy,ked bol svet gombicka a my plni tuzob a elanu.
dnes aj on uz moze byt "dospely" alebo naopak,co by bolo horsie,tak nedospel a uviazol v case a vobec sa nezmenil..

ovaaa
12. aug 2020

Nemyslim si, ze ste si nejak sudeny. Bol to len kamarat s vyhodami. Obaja mate na seba slabost , ocividne chemia je stale ale za ten straveny cas ste sa neposunuli do fazy tuzby mat partnersky vztah. A ten ste mohli mat kedykolvek. Viedli ste si svoj zivot aj s inymi partnermi. Mala by si byt spokojna co mas doma a nekaz si to snami z minulosti. Prebehlo vela casu a vobec to nemusi byt tak ako to mas nadstavene v hlave.

2zuzanka2
12. aug 2020

Nezabudneš..., ale ozdaj nezehodis všetko to co máš teraz pre jedno pobluznenie z minulosti, príde čas keď aj ten chlap sa usadí a bude mať rodinu a potom to uz bude fuč už nebudeš pozerať naho tak ako teraz

moonlight1210
12. aug 2020

Ak to vies mat pod kontrolou, uzi si pekne myslienky a spomienky. Ved nahlas ich nehovoris, manzela nimi neobtazujes, ani netrapis.
To nie je o tom, ze tvoje srdce manzelovi nepatri cele a v kuse stale nosis byvaleho spolupartaka (kedze uplne vztah to nebol).
Manzela milujes a potesit sa obcas spomienkami neznamena hned neveru.

Pokial sa o tom nedozvie manzel (lebo by to mohol brat inak, ako to je) a pokial to vies udrzat pod kontrolou, tak si nerob vrasky a uzivaj si to.
Tu dobru naladu, ktoru ti to dava, totiz zožne tvoja rodina.

kassandra25
12. aug 2020

Ono ta toto vsetko prejde, kebyze tvoj manzel si tiez takto porozmysla , zeby mal rovnaky problem. To by bolo, co?

katarinka89
12. aug 2020

Si si na 100% istá, že keby príde k situácii, v ktorej ste len vy dvaja- žeby si sa s ním nenechala uniesť ? Verím že by si to urobila, hoci muža ľúbiš a chces mu byť verná.