icon

Láska z minulosti

12. aug 2020

Ahojte! Chcem len vedieť ci ste zazili alebo zazivate nieco ako ja. Opisem Vam moj pribeh. Ako násť ročná som mala zopar frajerov, takych kratkodobych. Ale jeden moj kamarat ku ktoremu ma nieco vzdy tahalo bol nakoniec kamarat s vyhodami. Bol mladsi odomna boli sme pubertiaci, spavali sme spolu hoc kedy nas napadlo. Bol velmi pritazlivy aj pre ine zeny, mal aj ine taketo kamosky ale vzdy mna uprednostnil, vzdy som ja mala velky vplyv na neho. Bol strasne pekny a mily 😁 ked to teraz pisem az sa cervenam 😁 Potom okolo 17tky som si nasla priatela a prerusila kontakt s tymto mojim kamošom. Ale raz ani neviem ako sme sa stretli a uplne som z neho bola hotova. Vyspali sme sa spolu a moj pritel sa to dozvedel a jasne ze sme sa rozisli po 3 rokoch. Potom som si nasla mojho terajsieho manzela.Som vydata 5 rokov a mame dve deti. Mam uzastneho manzela milujuceho a dve deti. Casto vsak myslim na tu moju lasku z mladosti. Mala som vela frajerov ale tento jeden bol vynimocny. Dnes sa mi dokonca s nim snivalo. Nikdy by som svojho manzela nepodviedla.Viem od znameho ze aj on mna doteraz spomina obcas. Nevideli sme sa vsak dost dlho ale ked na neho myslim mam az v bruchu taky pocit stastia a spomienky krasne sa mi vynoria. Viem ale ze milujem svojho manzela. Chcem len vediet, mate aj vy nieco take z mladosti? Niekoho tak carovneho ze neviete na neho zabudnut?

Strana
z2
mladena
13. aug 2020

podľa mňa je to len sexuálny chtíč... manžel je už obkukaný, možno nastala trocha nuda, stereotyp..... tak ti prichádzajú myšlienky na vzrušujúce chvíle so sexi kamarátom a namýšľaš si, že je to niečo extra a akoby ste si boli súdení. Odporúčam radšej sa snažiť okoreniť vzťah s manželom.

seraa
13. aug 2020

Komenty, ktore presviedčajú autorku co citi a co nema citit. No ona tak citi a opakovať , ze je to nefér nepomôže to vie aj ona.
Toto nie je normlane a nevieme nikto konto vyriešiť.
Bud si doň zamilovana ale vies, ze nikdyta nebral a ani nebdue brat vazne a tak si so zariadila zivot s inym alebo mas nejaky problem v manželstve a tvoj zvyk utiecť k tomuto sa ozval. Proste je tam nieco co stale funguje a nie je ukončené .
Mozem otázku? Keby predtym nez si sa zoznámila s mužom ta požiadal o ruku tento, ze ako ta miluje a nemoze bez teba zit povedala by si Ano?
Hovoríš ze mužovi by si nikdy neublížila kvoli tomu co vsetko pre vas robi. To nie je správny dovod ak si zalubena doň. To je len slušnosť a rešpekt.
Keby si ho naozaj milovala viac nez toho “kamosa” tak po a) nerozmýšľal nad nim
B) neublížila by si mu lebo ho ma rada a nie lebo pre teba vela robi
Podla mna si zaľúbené aspon nejakým spôsob do niečoho co nebolo nikdy ukončené talze si sa v srdci nepohla dalej len v živote ale twraz to pláva na povrch.
Nie je to kritika a nie jento Ano tvoja chyba , nemozes ani za to a 99 percent zien by urobilo to iste
Len ked sa na to pozrieš triezvo a pravdivo mozno to budes vediet riešiť
Rady od zien ze je to ok lebo ti to pripomína bezstarostný zivot su hlúposti a nie je to tvoj prípad.
Nemyslím, ze vela zien ma nieco taketo .. vacsinou zeny maju tieto veci ukončené alebo sa este trápia lebo nie su naozaj stym akým chcu....
Nechceš radu tak ani nedávam co tym..

tinqua
Autor odpoveď zmazal
poopsie
13. aug 2020

Ja mam obcas myšlienky na ex(volam to spomienkový optimizmus) , moj manzel poznal moju prvu lasku, dokonca nás aj zoznámil, poznal skoro všetkých z "mojho zoznamu".. minule bol jeden kamarat s vyhodou u nas na grilovacke, ďalší mi robil na svadbe šoféra.. O všetkom je muž informovaný, tak isto ako aj ja z tej opačnej strany...boli sme z jednej partie a celé sa to dosť domiešalo :D len za to, že spal s kamarátkou sa jej nebudem cielene vyhýbať.. Dokonca s jej mamou si tykam a trávime spoločne soboty....treba si to v sebe vyriešiť.. Mne sa dnes snivalo s bývalím, dokonca je vo väzení.. No to už má ten sen teda výpovednú hodnotu mínusovú...

myskahryzka
13. aug 2020

Je fajn, zaspomínať si na mladost, ak to tak môžem povedať, keďže si stále mladá. Aj ja si niekedy zaspomínam na niekoho, zapremýšľam, čo by bolo, keby... Ale na druhej strane viem, že všetko je presne tak, ako má byť. Ja som tam, kde mám byť, s človekom, s ktorým mám byť. No občas sa zasnivam a rozmýšľam, čo asi ten človek teraz robí...😉 To všetko ale patrí k životu a neznamená to nic zle. Sobášom sa totiž nemaze pamäť. 🤷

seraa
13. aug 2020

Zeny v tu stale omielate to iste; ako je ok si zaspomínať na minulost .. ale ona si nespomína na minulost ona mysli na jedneho muza uz rok a stale a nie len tak .. to je velky rozdiel .. nechapem ci nečítate alebo nechápete

tony128
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2