icon

Lubrikačný gél - skúsenosti

31. okt 2022

S akým máte dobré skúsenosti?
🙂

54tinka54
31. okt 2022

Ty a já neparfumovaný, z lekárne

autor
31. okt 2022

@54tinka54 v com su ine silikonove? Lebo pozeram ze su na vodnej baze alebo silikon🤔

54tinka54
31. okt 2022

No v prvom rade tie na vodnej báze sa dajú použiť aj s kondómom a neviem či este aj iný rozdiel je v nich.. mne to znie aj trochu zdravšie 😀 ako silikónový

janka95
31. okt 2022

Za mňa sú silikónové top. Je to ako olejček, aspoň sa nelepí ,nechladí. 🙂

autor
31. okt 2022

@54tinka54 pytam sa preto lebo ja som s manzelom mala od VIRDE z lekarne ale neboli sme spokojny po aplikacii sa dost rychlo vyparil nevydrzal dlho a je tiez na vodnej baze ...

beatrixx1525
31. okt 2022

Používam od lactacyd, obrovská spokojnosť oproti napr durexu z ktorého ma vždy pálilo

snehulak77
31. okt 2022

My sme mali viacero. Silikónový Silk je výborný, potom ešte keď som mala problémy, tak som zniesla len kokosový olej a to bolo tiež super, nevyprchal. Ale teda nesmie sa s kondómom. Pokiaľ s, tak sme mali ja a ty a celkom v pohode bol aj ten

akinom0077
31. okt 2022

Moje dva oblubene su tieto ktore hodim linky.
Vyskusala som vela, parfemovane nekupujem nikdy.
https://www.pilulka.sk/pepino-natural-lubrikacn...

https://www.pilulka.sk/lactacyd-caring-glide-50...

akinom0077
31. okt 2022

@beatrixx1525 suhlas. durex je zbytocne drahy, lepi...pali...nedrzi vlhkost dostatocne

autor
31. okt 2022

A nemali ste skusenost so silikonovym Glide 4 you? Taka ružová nadoba citam na neho dost dobre hodnotenia 🤔

mrva
31. okt 2022

na vodnej baze mozes pouzit aj na hracky (vibratory, masturbatory, kondomy). Tie z drogerie stoja za nic. Idelane original zo sexshopu. My mame radi na analny styk. Nehrckuje a najlepsie lubrikuje. pH udrzuje rivnake ako klasicky vaginalny

autor
31. okt 2022

@mrva o tomto glide 4you pisu ze sa moze aj na kondomy co ma prekvapuje ked ze je silikonovy objednala som ho teda

sszuzu8
31. okt 2022

Ja mám durex ylang ylang na vodnej báze a je bomba. Vonia úžasne. Používam ho iba s kaliskom ale nepáli ma z neho pošva aj pekne kĺže 🙂

magda15
Odpoveď bola odstránená