icon

Ľutovali ste?

5. mar 2023

Ľutovali ste, ze ste mali prvy sex s niekym, s kym ste sa nepoznali nejak extra, ale chceli ste skusit, tak ste do toho sli? Netusim, ci bude nejake pokracovanie a ci to vlastne este chcem rozvijat. Nebol to ziadny chlap z diskotéky, pozname sa par mesiacov a nejde tu o ziadne city. Chcela som si nezavazne uzivat, nakolko na vztah nie je vhodná doba, len neviem, ci to dokazem takto povrchne. Nevedela som sa uvolnit - a to neviem, ci kvoli tomu, ze “prvykrat”, alebo kvoli tomu, ze k nemu nic hlbsie necitim. Vo výsledku to dopadlo fajn, cakala som vacsiu bolest, len to uvoľnenie nebolo.
Odstupom casu mam z toho zmiesane pocity a neviem, ci som spravila dobre, ze som do toho sla, rozmyslam nad tym,...ale bije sa to s myšlienkou “zivot si treba uzit”…tak ci ste to mali niekto tak podobne….ci tie zvlastne pocity z vas casom opadli🙂 a dokázali ste to brat ako skusenost a ulet…som zamotaná sama do seba a svojich myšlienok…viem, ze sa to uz neodstane a ze som za to cele zodpovedná, no za kazdu reakciu dakujem. 🙂

1sally12
6. mar 2023

Áno ľutovala, boli sme síce vo vzťahu ale len krátko, ale to nie je hlavný dôvod. Neskôr som zistila, že ma klame a vypisuje si s inými...preto to tak vnímam, že si nezaslúžil byť prvý.

amiaja
6. mar 2023

Podla mna sa to "prvy" dost precenuje.. aj tak to prvykrat za vela nestalo 😀 dolezity je pre mna posledny 😉

katarinka89
6. mar 2023

Vôbec to neries- jedine co by som v tvojom prípade riešila - 100% ochrana aby to nezostalo len pri vycitkach ci som mala/nemala počkať.

ruzasipova
6. mar 2023

Tiez som mala prveho len tak, aby som to mala uz za sebou. Chodili sme spolu mesiac a do dalsieho mesiaca sme sa rozisli. A nie, nikdy som to nelutovala.

s_o_n_i_k_e
6. mar 2023

Vôbec som to neriešila, ďakujem za to, že bol prvý a ideme ďalej 🙂

vroni
6. mar 2023

Z princípu nikdy nič neľutujem. Co sa stalo sa žiadnym lutovanim neodstane, uplne premrhany čas a energia, čosi ľutovať. V tomto prípade ani nemám čo. Bola som s prvým 9 rokov, fajn chalan, ale zlomil ho chlast, inak ktovie, možno by sme spolu boli dodnes.

maranta_leuconeura
6. mar 2023

Nie, ani nezavazny sex ani ine veci, ved som vtedy vsetko robila dobrovolne. Je ine povedat si co by som robila/nerobila teraz, ale vtedy to bolo pre mna ok, nemam co lutovat.

jazula
6. mar 2023

Doteraz (vyše 20 rokov už 🙈) to považujem za veľmi fajn noc. Poznala som ho len z videnia, ale bola tam silná chémia a ja som sa tak trochu aj zabuchla... On bol skúsený, ja totálne neskúsená naivka a celý ten večer išiel tak prijemne s ľahkosťou 🙂. Vlastne ma tým celým previedol.
Mala som predtým priateľa, pri ktorom som nad tým rozmýšľala, ale už len z tej myšlienky som bola strašne v strese a taká zamrznutá, neviem to vyjadriť ani. Takto to bolo oveľa lepšie.

ivangeline
6. mar 2023

Zivot si netreba uzit. Da sa aj krasne prezit. Nelutovala,lebo som chvalabohu mala aspon ake take moralne hodnoty a hanbu a uz na nich len staviam v manzelstve. A hej,vyhovuje mi to a je to bezpecnejsie.

loliku
6. mar 2023

Podla mna sa to moc predcenuje, vtedy v tom veku sme si natom ako dievcata tiez zakladali - "s tym pravym". Teraz po rokoch, podla mna to je jedno, hlavne aby sisi nasla dobreho manzela, nie s kym si oto prisla.. tym nechcem povedat ze aby dievcata spali hlava nehlava s hocikym.. ale urcite by som sa netrapila koli tomu

danica2711
6. mar 2023

hlavne to teraz už nerieš. Rozhodla si sa, ako si sa rozhodla, stalo sa, bolo vcelku fajn. Už sa neodstane, tak sa tým prestaň zaoberať. Povedzme si pravdu, zas až toľko sa nestalo. Mala si prvý sex, budeš mať aj ďalší...netráp sa tým a ži svoj pekný život

janinah
6. mar 2023

Chces byť " mrcha" a nemáš na to povahu len tak si užívať bez citov.Takze nakoniec si to neužiješ.Cas nevrátiš tak neplač nad rozliatym mliekom.Akurat sa začni správať tak.aby si už nič ľutovať nemusela.

silwii
6. mar 2023

po pravde uz je to jedno, stalo sa a cas spat proste nevratis. podla mna to budes lutovat hlavne vtedy, ak najdes niekoho s kym budes chchiet vztah, ale tak ako vravim, teraz je to uz bohuzial jedno

beata_k
6. mar 2023

Ano zivot si treba uzit. Trochu sa ta blana precenuje. Si vies predstavit muza, co by sa kvoli nejakej blane okunal k prvemu sexu? Ja nie. To len zeny ju davaju na svaty oltar pre toho "praveho".

natassha1
6. mar 2023

ja absolutne nelutujem vo svojom zivote nic🙂 pretoze je to to, co som v tom danom momente chcela. sla by som v podstate proti sebe :D a som toho nazoru, ze vsetko sa deje pre nieco, aj keby to nebola uplne dobra skusenost, tak si poviem, ze to tak asi proste malo byt🙂

pannama1
6. mar 2023

podla mna to prilis riesis a je to zbytocne, ja nelutujem vobec, rozhodla som sa ako som to citila a tam to pre mna konci, neviem si predstavit zeby som akoze sa "setrila" pre toho praveho alebo cosi take a neskor lutovala, ze to inak vypalilo, ved nejde o zivot 🙂

bylinka25
6. mar 2023

Nie, neľutujem, som rada, že sa to stalo, aspoň mám krásne spomienky na Split. Ten prvý bol miestny mladý pohľadný mládenec.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
lenkadenisa
6. mar 2023

@mirco50 tak toto je top 😂

livuska124
6. mar 2023

@mirco50 ahaaaaa, takže na povrchné sexovačky sú uspôsobení iba muži 😀 oni z nich traumu určite nemajú 😀

lenka.25
6. mar 2023

Nie , určite to neľutujem , keby som mala čakať na toho pravého , tak si pomaly do tridsiatky šúcham no ved vieš čo asi o strom 😂 . Vôbec čo rozmýšlaš nad takou blbostou

amiaja
6. mar 2023

@mirco50 ty si dobre mimo🙈😄

adrestia
6. mar 2023

Áno, zažila som to. Nepoznala som ho dlho a necítila som sa na vážny vzťah. Ale páčil sa mi a tak som do toho išla. Dopadlo to nakoniec tak, že sme už spolu 8 rokov. Chémia zapracovala...

sszuzu8
6. mar 2023

Olutovala som 1000x ale čo už. Neviem si užívať len tak bez citov. Preto dlhodobo nikoho nemám. Čakám až mi do života vkroči muž ktorý bude mať záujem o vzťah a budem mu môcť veriť