Ľutujete svoj prvý sex?
Lutujete svoj prvy sex? Ak ano, Preco? ste s tym partnerom?
Co by ste si odkazali? Alebo mladym odkazali? Nech sa nehrnu tak rychlo? Alebo nech skor poskusaju?
Suhlasite s tym ze kondom staci? Antika= svinstvo? Rozhadze hormony, priberá sa..viac negat. Ucinkov ako pozit.
@anonym_autor Ľutujem… bola som mladá a mala staršieho partnera o 8 rokov samozrejme , že čakal rok , ale dlhšie by to asi nedal…. ľúbili sme sa tak vtedy mi to prišlo normálne lebo to bolo z lásky. Vydržalo nám to necelé tri roky.
@anonym_autor ľutujem samozrejme. Bol to chrapúň ktorý balil len panny. Baba po skúsenostiach by ho vysmiala a stopla skôr ako by sa vyzliekol.
Odkázala by som, aby si nikdy nesnažili chlapa získať tým, že mu roztiahnu nohy, aby sa nikdy nebáli povedať nie, práve naopak. Svojim nie okamžite vytriedi blbcov od normálnych chlapov.
Ale všetko je dôsledok rodiny. Keď sa dievča snaží Čím skôr dostať z domu, berie príležitosť za príležitosťou. Základ je mať rodinné harmonické zázemie, a dostatok lásky z rodiny nech ju dievča zúfalo nehľadá inde.
môj prvý sex bol s chalanom, ktorého som v tej dobe ľúbila, neľutujem, fakt bol opatrný, nežný a tým nasadil latku vysoko. To že sa z neho po čase vykľul kurevník je vec druhá 😅. Ale sex bol super
Ja tiež ľutujem nakoľko som bola veľmi mladá a tým že som to počula od kamosiek že už mali prvý sex tak som sa veľmi ponáhľala. Najlepsi sex som mala aj tak s vlastným mužom tak ľutujem že nebol aj prvy.
@anonym_autor Neľutujem, mala som 16 a s ním som doteraz 😂 12 rokov už.. Čakal na to 8 mesiacov
neľutujem. mala som 18 a bolo to vo vzťahu. nie sme spolu ale ani to neľutujem 😀 v tom čase to bol pekný vzťah.
Nelutujem svoj prvy sex, bol s uzasnym clovekom, mojim prvym frajerom a keby sa mal vratit cas, zase by som si ho vybrala za svojho prveho. Nie sme spolu. Pouzivali sme prezervativy. Nie som za to cakat do svadby a na neviem co, bolo to krasne obdobie.
@anonym_autor Ľutujem, ale už sa to nedá zmeniť. Tá žena (na rozdiel od mojej súčasnej manželky za to nestala). Ale čo už, zmeniť sa rok už nedá.
@anonym_autor Antika je svinstvo, neber to. Kondóm je najlepšia vec (aj čo sa týka chorôb). Len ho prosim nenút na vazektomiu.
@anonym_autor nie, neľutujem, prečo by som mala ľutovať? Chcela som to, nikto ma l tomu nenútil. Nie som s tým partnerom. Mladí by hlavne mali byť zodpovední, kondóm by som ešte kombinovala s Pharmatexom. Hormonálnu antiku som nebrala, iba mám teliesko hormonálne, ale stále je to lepšia voľba, ako nechcené tehotenstvo
Nie neľutujem, nebolo to síce so žiadnym skvelým frajerom ani s chlapom snov, ale mala som vyše 20 rokov a beriem to tak, že každá skúsenosť ma niekde posunula. 🤷♀️
Mala som 16, bol to hrozny sex, ale nelutujem. Prvy sex sa prilis precenuje. Potom to tak aj dopadne. Prilis sa ocakava a nakoniec sa nedari, boli, clovek sa aj hanbi a nevie co ma robit. Mala som skuseneho partnera, neskor sme sa vzali. Neviem si predstavit ako blbe by to bolo s panicom.
Najlepsi sex sme mali az po par rokoch, ked sme sa zosuladili, ja som uz vedela co a ako, vedela som co sa paci jemu a on vedel co sa paci mne. To je ako soferovanie - praxou sa zdokonalujes.
Aj neskor, ked uz som bola rozvedena - prvy srx s novym partnerom - nic moc. Az sme sa spoznali aj po tejto stranke to bolo super.
Dolezite je, aby to bolo dobrovolne, aby to clovek chcel. Nie kvoli tomu, ze to uz druhi robili. Je jedno ci 16, ci 25.
Antikoncepcia a kondom - velmi dolezite, pokial par nechce deti. Ja mam tabletky a som spokojna. Kazdy co mu vyhovuje.
@anonym_autor Ľutujem… bola som mladá a mala staršieho partnera o 8 rokov samozrejme , že čakal rok , ale dlhšie by to asi nedal…. ľúbili sme sa tak vtedy mi to prišlo normálne lebo to bolo z lásky. Vydržalo nám to necelé tri roky.
@anonym_257cd5 a preco lutujes, ked to bolo z lasky a boli ste spolu skoro 3 roky?
@anonym_autor nikdy som to neľutovala,vybrala som si ho sama. Všetko je raz prvý raz. Hlavne nebudem mudrovat a niečo odkazovať mladým 🤦🏻♀️ sama som mala 17r, dokonca som mala kamošky, ktoré mali 14r a sme tu. Jednoducho,každý si tým musí prejsť. Patrí to k dospievaniu.
Nelutujem, bolo to fajn. Mala som 18 a verila som, ze s tym muzom zostarnem. Zatial sa nam to dari, starneme spolu 🙂
Nelutujem. Mala som rozum a nevychrapala som sa s chlapom lebo on chcel alebo lebo aj kamosky uz. Bolo to super, nic ma nebolelo a bolo to z lasky. Doteraz s nim som.
@anonym_autor Ano. Ja som bola donho strasne zamilovana a on ma chcel len na sex . 3x sme mali sex a viac sa uz neozval , vyparil sa mi zo zivota … mala som 18. Poznali sme sa od mojich 15 …. Dnes som vydata , a mala som ponom uz len mojho manzela ale vtedy som to tak citila a bola som strasne zamilovana … lutujem ten akt lebo vyuzil to ale zas ja som to tak citila ze to strayne chcem …
Nelutujem. Mala som rozum a nevychrapala som sa s chlapom lebo on chcel alebo lebo aj kamosky uz. Bolo to super, nic ma nebolelo a bolo to z lasky. Doteraz s nim som.
@anonym_d26e8d Ľutujem a nie len prvý. Celé obdobie hľadania a sa a nepochopenia, prečo ma každý chlap využije iba na pár nocí a potom nechá by som najradšej vynechala. Nechala by som len jedného ex, ktorého som milovala a síce to nevyšlo, ale o to viac by som si vážila terajšieho muža. Mladým dievčatám by som odkázala, že kondomy určite vždy a nech si vážia seba a svoje telo, lebo tým, že niekomu roztiahnu nohy si ju naozaj nikto nezačne vážiť, ani neskonale a doživotne milovať, iba sa z nej stane ľacná korisť. Počkať a ísť do toho iba v perspektívnom vzťahu.
Nie
@anonym_autor Antika je svinstvo, neber to. Kondóm je najlepšia vec (aj čo sa týka chorôb). Len ho prosim nenút na vazektomiu.
@anonym_f5f4ab 😀
Neľutujem, mala som takmer 18r a bola to taká naozajstná prvá láska. Spolu sme neostali.
A áno, mladým by som odkázala, nech sa do toho nehrnú, nič im neujde. Najmä dievčatá nech sa nenechajú do ničoho nútiť. Na druhej strane zdržanlivosť až do manželstva je podľa mňa opačný extrém k promiskuite.
A kondóm vždy. Hormonálna antikoncepcia ma známe rizika, tam by som radila ist na to opatrne a s rozumom.
Neľutujem, je teraz môj manžel. Netreba čakať do svadby ale najlepšie je sa do toho nehrnúť.
Nezamýšľam sa nad tým, už sa to stalo, bolo to dávno... Nie som s tým chalanom, rozišla som sa s ním pár hodín po. Zneužil že som bola opitá aj keď dobre vedel že som sex s ním nechcela. Vlastne sme spolu ani nechodili, on pár dní zamnou chodil, potom sme išli na párty a pekne to využil. Nepamätám si s toho skoro nič. Keď sa náhodou stretneme obidvaja sa robíme že sa nepoznáme....
Ja sa riadim heslom, že nikdy neľutuj čo si spravil pretože v tej chvíli si si to tak želal.
Neľutujem, bola to skúsenosť. Boli sme spolu asi mesiac, dosť na mňa naliehal, aj ohľadom antikoncepcie. Bol o 4 roky starší Spali sme spolu len raz aj to bolo také nijaké lebo ho mal fakt neskutočne malý 😀 Boli sme spolu asi ďalšie 3 mesiace. Potom o pol roka som si našla môjho manžela a ten bol úplne skvelý a najviac ma prekvapil jeho názor na antiku- ze nechce aby som brala zbytočne hormóny. Keby sa niečo udialo tak berie za všetko zodpovednost (vtedy sme používali kondómy)Sme spolu skoro 20 rokov a mame jedno plánované dieťa.
Neľutujem. Bolo to s mojou prvou láskou, ktorá začala asi v 17ke. Bolo to fajn aj vzťah bol pekný. Už spolu nie sme. Mladým radim aby si užívali, koľko len chcú. Či už stále s tým istým partnerom alebo poskúšajú 50tich…whatever. Nie sú o nič menej takí, čo majú xy partnerov, než ti, čo majú cely život jedného. Ale zodpovedne. Kondom fajn aj proti pohlavným chorobám. Antikoncepciu som nikdy nebrala, k tomu sa neviem vyjadrit.
nelutujem. bola to moja prva naozaj,naozaj velka laska. on prvy pte mna ja orrnhom sli sme na to tak postupne tolko mesiacov ze ani neviem ze kedy to bolo prvykrat. moc som ho milovala. mali sme 16-17rokov. myslel asom si ze budeme spolu cely zivot ale po roku to unho vyprchalom siel na vs a zalubil sa do spoluziacky ktoru si zobral mal s nou planovane dieta a uz su aj rozvedeni.
stale ho povazujem za super vzacneho muza a velku lasku. vybonulo sa to medzi nami prirodzene.
@anonym_f5f4ab
a co mas proti vazektomii?
zilabohu ano, lebo sa to skor podobalo na znasilnenie nie na sex, lebo to neslo, partner sa vtedy nastval..a urobil to nasilo a krvacala som xy dni, boli sme obaja pripití riadne stalo sa to v 22 rokoch
nič neľutujem, všetko bolo super, vybrala som si dobre. Ale nebuď smiešna s takým, že čo odkážete mladým... jednak sa tí mladí na naše odkazy môžu akurát tak vykašľať a jednak vlastná skúsenosť má najväčšiu cenu

@anonym_autor nikdy môj názor v tomto pravdepodobne nikoho neovplyvní. Čo sa stalo stalo sa