icon

Ľutujete svoj prvý sex?

20. nov 2025

Lutujete svoj prvy sex? Ak ano, Preco? ste s tym partnerom?
Co by ste si odkazali? Alebo mladym odkazali? Nech sa nehrnu tak rychlo? Alebo nech skor poskusaju?
Suhlasite s tym ze kondom staci? Antika= svinstvo? Rozhadze hormony, priberá sa..viac negat. Ucinkov ako pozit.

Strana
z2
ujaju
21. nov 2025

Neľutujem. Nehovorím ale, že naň s úsmevom na tvári spomínam 😀 Bolo ako bolo, ale zase nejaká tragédia to vyslovene nebola.

anonym_f5f4ab
21. nov 2025
@anonym_a1c8c7

@anonym_f5f4ab
a co mas proti vazektomii?

@anonym_a1c8c7 Tak ja osobne by som nepodstúpila operáciu, pri ktorej NAVŽDY prídem o svoju plodnosť a ktorej zmena je otázna. Hlavne, keď existuje mnoho iných neradikalnych metód, ako napr. kondóm.

lentakyterapeut
21. nov 2025

@anonym_autor nie

hankm
21. nov 2025
@anonym_257cd5

@anonym_autor Ľutujem… bola som mladá a mala staršieho partnera o 8 rokov samozrejme , že čakal rok , ale dlhšie by to asi nedal…. ľúbili sme sa tak vtedy mi to prišlo normálne lebo to bolo z lásky. Vydržalo nám to necelé tri roky.

@anonym_257cd5 naco si isla do vztahu, ked si vedela, ze nie si realne pripravena na vsetko co s tym suvisi a ked si vedela, ze je vyzretejsi a ze so sexom nebude asi cakat do svadby...?

beronsche
21. nov 2025
@hankm

@anonym_257cd5 naco si isla do vztahu, ked si vedela, ze nie si realne pripravena na vsetko co s tym suvisi a ked si vedela, ze je vyzretejsi a ze so sexom nebude asi cakat do svadby...?

@hankm no áno, lebo šialené zaľúbeni mladí ľudia, takmer ešte deti, presne takto rozmýšľajú...
(Irónia)

anonym_41e3ae
21. nov 2025

@anonym_autor nie nelutujem 🙂 mladym by som neodkazala nic, kazdy je strojcom svojho stastia. Vo vztahoch treba mat aj nejake skusenosti, ak nebudu zit v bubline neoblbne ich nevhodny partner par lacnymi vetami. A ak aj ano.. svet sa nezruti. Netreba vsetko tolko prezivat a ak ten prvy nebude na cely zivot, treba na to proste zabudnut a ist dalej. A ked sa este aj pouci do buducna, tak super :DD a samozrjeme, treba mysliet na bezpecnost a ochranu ;) nech nemaju zle rozhodnutia aj dlhodobe nasledky..
Myslim, ze "lutovat to, co som urobila, je lepsie ako to co som neurobila" 🙂 a bohuzial aj teraz sa mi to potvrduje, aj pri inych zalezitostiach, aj rodicovskych, aj pracovnych. Velakrat intuitivne vieme co je ok, co nie.

anonym_a1c8c7
21. nov 2025
@anonym_f5f4ab

@anonym_a1c8c7 Tak ja osobne by som nepodstúpila operáciu, pri ktorej NAVŽDY prídem o svoju plodnosť a ktorej zmena je otázna. Hlavne, keď existuje mnoho iných neradikalnych metód, ako napr. kondóm.

@anonym_f5f4ab
no ked vsak prsskne ten neradikalny kondom a narodi sa 4-5 neplanovane dieta, je to narocnejsie ako vasektomia. Ja o nej hovorim v pripade, ze partneri/manzelia uz maju deti kolkp chceli a vek tiez uz vyssi. V takom prechode pred 50tkpu rodit, ziadna vyhra.

anonym_41ea89
21. nov 2025

Mladí sa nemajú kam ponáhľať naozaj o nič neprídu. Áno ľutujem ho a vždy ľutovať budem

sophinella
21. nov 2025

@anonym_autor nelutujem, aj ked samotny vztah skoncil so sklamanim a uz nie sme spolu. V sexe bol nezny, pozorny a cakal na mna pol roka, aj ked bol o 5 rokov starsi. Ja som mala 14. Potom som zistila, ze jedna mu nestaci. Tak sme sa rozisli. Teraz mam druheho, milujem ho, ale ten sex nie je taky ako s prvym. Tak len dufam, ze sa to casom zlepsi.

anonym_f5f4ab
21. nov 2025
@anonym_a1c8c7

@anonym_f5f4ab
no ked vsak prsskne ten neradikalny kondom a narodi sa 4-5 neplanovane dieta, je to narocnejsie ako vasektomia. Ja o nej hovorim v pripade, ze partneri/manzelia uz maju deti kolkp chceli a vek tiez uz vyssi. V takom prechode pred 50tkpu rodit, ziadna vyhra.

@anonym_a1c8c7 Kondóm treba vedieť použiť. Používali sme ho pred narodením prvého planovaneho a bez problémov. Žena je tehotná a druhým a chcel by som sa k nemu vrátiť po pôrode. Vyhovuje mi, že to nie je radikálny zásah do mojej plodnosti. A autorka sa chystá len mať sex (predpokladám, že je mladá), tak som jej poradil, aby si neznížila svoje zdravie antikou alebo niečím tak radikálnym, ako je vazektomia.

domkakvet
22. nov 2025

@anonym_autor nie.

anonym_282bec
23. nov 2025

Neľutujem, lutujem len celý ten vzťah.

anonym_d3993b
23. nov 2025

Neľutujem. Bola som veľmi zalubena. Ale pol roka potom odišiel mimo sk. Vrátil sa o 15 rokov, bola som rozvedená, ozval sa a sex sme si zopakovali. Ale ale až vtedy to nabralo grady a obaja sme si to neskutočne užili.

anonym_48f17d
23. nov 2025

Ľutujem. Ten muž ma chcel len na to a bol klamár, bol chyba v mojom živote.

anonym_e8ecab
29. nov 2025

Ja som mala prilezitost ako cca 19 rocna s chalanom, ktory sa mi vtedy pacil, ale nieco mi tak na pozadi hovorilo, ze nie.. no a chvalabohu, bol to ku**vnik ako z ucebnice, len som to vtedy nevedela tak odhadnut, to by som fakt lutovala.
Takze som cakala, az prisiel chalan, s kt som to tak citila, to som mala uz 22r, a nelutujem.. doteraz sme spolu.

dahliaa
29. nov 2025

Nelituji. Bylo to s manželem, se kterým jsem už 14 let. ❤️

Strana
z2