Ľutujete svoj prvý sex?
Lutujete svoj prvy sex? Ak ano, Preco? ste s tym partnerom?
Co by ste si odkazali? Alebo mladym odkazali? Nech sa nehrnu tak rychlo? Alebo nech skor poskusaju?
Suhlasite s tym ze kondom staci? Antika= svinstvo? Rozhadze hormony, priberá sa..viac negat. Ucinkov ako pozit.
@anonym_f5f4ab
a co mas proti vazektomii?
@anonym_a1c8c7 Tak ja osobne by som nepodstúpila operáciu, pri ktorej NAVŽDY prídem o svoju plodnosť a ktorej zmena je otázna. Hlavne, keď existuje mnoho iných neradikalnych metód, ako napr. kondóm.
@anonym_autor nie
@anonym_autor Ľutujem… bola som mladá a mala staršieho partnera o 8 rokov samozrejme , že čakal rok , ale dlhšie by to asi nedal…. ľúbili sme sa tak vtedy mi to prišlo normálne lebo to bolo z lásky. Vydržalo nám to necelé tri roky.
@anonym_257cd5 naco si isla do vztahu, ked si vedela, ze nie si realne pripravena na vsetko co s tym suvisi a ked si vedela, ze je vyzretejsi a ze so sexom nebude asi cakat do svadby...?
@anonym_257cd5 naco si isla do vztahu, ked si vedela, ze nie si realne pripravena na vsetko co s tym suvisi a ked si vedela, ze je vyzretejsi a ze so sexom nebude asi cakat do svadby...?
@hankm no áno, lebo šialené zaľúbeni mladí ľudia, takmer ešte deti, presne takto rozmýšľajú...
(Irónia)
@anonym_autor nie nelutujem 🙂 mladym by som neodkazala nic, kazdy je strojcom svojho stastia. Vo vztahoch treba mat aj nejake skusenosti, ak nebudu zit v bubline neoblbne ich nevhodny partner par lacnymi vetami. A ak aj ano.. svet sa nezruti. Netreba vsetko tolko prezivat a ak ten prvy nebude na cely zivot, treba na to proste zabudnut a ist dalej. A ked sa este aj pouci do buducna, tak super :DD a samozrjeme, treba mysliet na bezpecnost a ochranu ;) nech nemaju zle rozhodnutia aj dlhodobe nasledky..
Myslim, ze "lutovat to, co som urobila, je lepsie ako to co som neurobila" 🙂 a bohuzial aj teraz sa mi to potvrduje, aj pri inych zalezitostiach, aj rodicovskych, aj pracovnych. Velakrat intuitivne vieme co je ok, co nie.
@anonym_a1c8c7 Tak ja osobne by som nepodstúpila operáciu, pri ktorej NAVŽDY prídem o svoju plodnosť a ktorej zmena je otázna. Hlavne, keď existuje mnoho iných neradikalnych metód, ako napr. kondóm.
@anonym_f5f4ab
no ked vsak prsskne ten neradikalny kondom a narodi sa 4-5 neplanovane dieta, je to narocnejsie ako vasektomia. Ja o nej hovorim v pripade, ze partneri/manzelia uz maju deti kolkp chceli a vek tiez uz vyssi. V takom prechode pred 50tkpu rodit, ziadna vyhra.
Mladí sa nemajú kam ponáhľať naozaj o nič neprídu. Áno ľutujem ho a vždy ľutovať budem
@anonym_autor nelutujem, aj ked samotny vztah skoncil so sklamanim a uz nie sme spolu. V sexe bol nezny, pozorny a cakal na mna pol roka, aj ked bol o 5 rokov starsi. Ja som mala 14. Potom som zistila, ze jedna mu nestaci. Tak sme sa rozisli. Teraz mam druheho, milujem ho, ale ten sex nie je taky ako s prvym. Tak len dufam, ze sa to casom zlepsi.
@anonym_f5f4ab
no ked vsak prsskne ten neradikalny kondom a narodi sa 4-5 neplanovane dieta, je to narocnejsie ako vasektomia. Ja o nej hovorim v pripade, ze partneri/manzelia uz maju deti kolkp chceli a vek tiez uz vyssi. V takom prechode pred 50tkpu rodit, ziadna vyhra.
@anonym_a1c8c7 Kondóm treba vedieť použiť. Používali sme ho pred narodením prvého planovaneho a bez problémov. Žena je tehotná a druhým a chcel by som sa k nemu vrátiť po pôrode. Vyhovuje mi, že to nie je radikálny zásah do mojej plodnosti. A autorka sa chystá len mať sex (predpokladám, že je mladá), tak som jej poradil, aby si neznížila svoje zdravie antikou alebo niečím tak radikálnym, ako je vazektomia.
@anonym_autor nie.
Neľutujem, lutujem len celý ten vzťah.
Neľutujem. Bola som veľmi zalubena. Ale pol roka potom odišiel mimo sk. Vrátil sa o 15 rokov, bola som rozvedená, ozval sa a sex sme si zopakovali. Ale ale až vtedy to nabralo grady a obaja sme si to neskutočne užili.
Ľutujem. Ten muž ma chcel len na to a bol klamár, bol chyba v mojom živote.
Ja som mala prilezitost ako cca 19 rocna s chalanom, ktory sa mi vtedy pacil, ale nieco mi tak na pozadi hovorilo, ze nie.. no a chvalabohu, bol to ku**vnik ako z ucebnice, len som to vtedy nevedela tak odhadnut, to by som fakt lutovala.
Takze som cakala, az prisiel chalan, s kt som to tak citila, to som mala uz 22r, a nelutujem.. doteraz sme spolu.
Nelituji. Bylo to s manželem, se kterým jsem už 14 let. ❤️

Neľutujem. Nehovorím ale, že naň s úsmevom na tvári spomínam 😀 Bolo ako bolo, ale zase nejaká tragédia to vyslovene nebola.