Ľutujete, že ste mali dieťa po 30-ke?
Ahojte.
Baby, ste tu niektore, ktore ste mali prve dieta testne pred alebo tesne po 30-ke? Chcem sa len spytat, ci s odstupom casu lutujete, ze ste ho nemali skor, napr. v 26-27ke.. Pytam sa preto, lebo sama riesim tuto „dilemu”..
Dakujem za odpovede.
@anonym_autor nikdy by som nelutovala, nech by som mala dieťa kedykolvek. Prvé som mala v 25, druhé 28 a tretie 41.
@anonym_autor ja som rada že svoje vytúžene a prvé bábätko mám keď aj po 30ke, rodila som tesne pred 31kou. Chcela som bábätko skôr ale vtedy nebol vhodny partner s ktorým by som chcela bábätko… radšej neskôr s tým pravým.. alebo ako vôbec.. takze neľutujem aj keď neskoro.. ja som túžila po bábätku už od 22-23r zhruba no nevydalo
Ja skôr ľutujem, že som nepočkala do 35ky.
Moje prvé a jediné dieťa sa narodilo keď som mala 33 rokov. Bol to ten najsprávnejší čas. Keby som ho mala napr. v 28 rokoch tak by som to ľutovala lebo vtedy som bola ešte menej pripravená ako v 33.
mala som 30+ a absolutne mi nenapadlo že by som mala ľutovať… celkom nerozumiem prečo??
Prečo by som to mala ľutovať?
Mala som 33 a podľa je to úplne ideálny vek
Mala som Dostatok úspor, bola som spokojná s pracovným miestom a vedela som, že sa mam kam vrátiť po rodicaku a hlavne mala som vlastnú strechu nad hlavou a nemusím potom plakať na koni, že hrozná svokra ako je to tu moderne
Nie, aspoň som si užila mladosť. Aj po 30-ke sa mi to zdalo skoro. Ale mať terajší rozum, nechcem deti vôbec. Život bez nich je určite lepší a pohodlnejší, človek si ušetrí mnohé starosti, výdavky a nervy.
Absolútne neľutujem. Mala som dieta v 34, pocestovala som, vybláznila som sa, mala som zážitky. Na dieťa som sa skôr necítila byť pripravená. Ani financne, ani pocitovo.
Nie, uzivala som si zivot, zabezpecila sa a mala dieta az vtedy, ked som si ho mohla dovolit aj sama, keby sa nieco pokazilo …
Nelutujem je to tak akurat - prve som mala v 31 - druhe tesne pred 34r a pre mna to bol super nacasovanie - uz som mala pobehane po svete, bola som kludnejsia a zaravon nie dom velmi stara teraz ked uz su to skoro dospele a dospele deti. Problemy pocas tehotenstva ziadne - ani cukrovka ani tlak ani predcasny porod ani neskory, ani cisarsky - vsetko ok.
V 40ke lutujem, je to neskoro
Ja som mala prvé v 41 a co mam robiť? Som rada, že ho mám. Keby sa dalo skôr, tak ho mam skôr a aj viac detí. Každý sa musí zariadiť, ako vie a môže, načo to rozpytvavat.
prvé dieťa som mala v 29 -tke a druhé o tri roky neskôr a neoľutovala som ani na chvíľku
Ano, prve 27 druhe 34... teraz ma dcera 12 rokov, v podstate mam volno,teda mala by som kebyze nemam 5 rocne dieta3😂nie ze lutujem syna..to vobec.. milujem ho najviac.. chyba mi cas ktory by som uz mohla mat...kebyze ma aspon 10.
@anonym_autor niekto zas píše článok ?
To je také filozofovanie. Každý má dieťa vtedy, keď je nato pripravený. Mám 36 a s rodenim deti som skoncila vo veku, keď iné o tom ani neuvažujú. Aký zmysel má ľutovať niečo, či nezmenis?
úplná spokojnosť. Dieťa v študentskom veku , po rokoch veľa ľudí nevie či je to manžel alebo súrodenec... všetko je tak ako malo byť.
Keby som sa mohla rozhodnut este raz, mala by som dieta ovela skor. Hned po VS.
@anonym_autor Nie. Napriek tomu, ze som deti mala az v 35 a 37, nelutujem. Som rada a vdacna, ze sa podarilo ich mat a rychlo, bez trapenia sa s umelym oplodnenim.
@anonym_autor ja si myslím, že by som ľutovala. Dnes už nemám nervy na to , mám 37
12 ročného a 7 ročnú
Som rada, že som mala v takom veku mladšom
Ešte by som aj mladšia prijala
Prveho som mala kratko pred 31 a druheho v 35. Ak by sa dalo a mala toho spravneho muza uz skor, sla by som do toho co najskor.
@anonym_autor nie pretoze po 30 mas mentalnu kapacitu zvladnut cokolvek, mas zazemie, finacie, teda mala by si mat,
@anonym_autor niekto zas píše článok ?
@anonym_dfabbd nie, knihu..😆
Prvé 32 druhé 33.Nelutujem lebo to prišlo vtedy keď to malo prísť ale zase keby ich mám mladšia lepšie by som zvládala zrejme to nočné budenie bábätiek.Vela rokov som robila len nočné a už keď som mala 28 rokov už som cítila že je to premna záťaž byť v noci hore

Mala som dieta v 35, mohlo byt o par rokov skor, mohlo, bolo s kym? Nebolo 🙂 moja idealna predstava bola, ze tesne pred 30-30, nevyslo. Dovody preco az 30 bol, ze som chcela mat nejaku stabilnu poziciu a nejaky odpracovany cas. No ale vidime ako to napokon dopadlo.