icon

Má manžel skutočne milenku?

14. máj 2024

Ahojte potrebujem radu neviem vôbec čo si mám myslieť... Manželovi som kúpila na narodeniny lístky na hokej (USA/Slovensko) kúpila som 2 očakávala som že pôjdeme spolu no rozhodol sa že pôjde s kamarátom. Ok neriešila som šak nech si užije zápas. Zápas som pozerala doma dokonca som ho aj zahliadla na kamere ale jeho kamaráta s ktorým hovoril že pôjde som tam nevidela. Namiesto toho bola vedľa neho nejaká cudzia žena a vyzeralo to že sú tam spolu ... nechcem byť za hysterku čo by ste robili vy na mojom mieste?

Strana
z5
vikiki29
17. máj 2024

@ns994 prečítaj si poslednú vetu od athelas. Táto téma je fake. Smiešna, vymyslená rozprávka, skúška kto sa chytí a začne “vážne” debatovať. Sranda musí byť 🤷‍♀️.

ns994
17. máj 2024

@vikiki29 precitala som si. Preto som dala aj ja zatvorku, kde som pisala, ze si tiez nemyslim, ze kazda tema tu je pravdivá. Ale stale mozme byt ludmi a nenavazat sa do druhych ( viem pisal ironicky lebo si mysli ze tema je fake). Nepustila som sa doňho len som napisala svoj nazor.
Ano mozno sa aj toto nestalo.a niekto sa na nas dobre bavi. Ale kto vie. Co ked ano ? Ked ano a prisla nato tak pisat tu potom urcite nie je nieco naco ma chut. Baba tu pisala ze pozna typka ktory to tak urobil a zena na to prisla. Veci sa deju a aj take a este horsie.
Tiez som za srandu ale prislo mi to cez. Bola to normalna diskusia. Myslim, ze tu boli ovela viac neuveritelnejsie diskusie ako tato 🤷‍♀️

natalka13
17. máj 2024

@brezza kedy v minulosti? Roky si pustam sporty zo zaznamu.

natalka13
17. máj 2024

Ja bezne kupujem muzovi 2 listky aj ore kamosa a on mne tiez.
Nebude sa tryznit na michalovi davidovi😁 a ja na ACDC

feb13
18. máj 2024

@athelas86 Ak by to bola fake tema zalozena pre vzbudzovanie zaujmu a zabavu, presne tak, by nasledoval pribeh o konfrontacii, pikosky, stavnate sceny a dalsich 10 stran diskusie, kde by autorka vystupovala aktivne a stale s novymi detailmi, aby si udrziavala zaujem. Ale zena, ktora ma cerstvu a velmi hlboku ranu, toto nerobi. Takze ten komentar ma milenku a bodka, svedci skor o pravdivosti tohto pribehu.
A neznasam tu na MK, ze v kazdej druhej diskusii sa najde troll, ktory ju oznaci za fake. Kto nechce o tom diskutovat, nemusi, to je take jednoduche. 🙎‍♀️

h2
18. máj 2024

@feb13 👍Presne.

ckocka
18. máj 2024

Že by ten kto zakladá fake témy vždy jednal racionálne je diskutabilné, hlavne ak odrážajú jeho skutočnú myšlienkovú kapacitu.

Strana
z5