icon

Má manželstvo šancu na prežitie po nevere?

23. jún 2024

Myslite si, ze sa da fungovat v manzelstve, kde po dvoch rokoch od manzelstva bola z muzovej strany nevera? Nejedna sa o mna v pribehu! Nevera fyzicka a aj emocionalna s jednou zenou. Proste chlap sa doblaznil do jednej slecny, stretavali sa, spavali spolu, vkuse jej vypisoval. Jeho zena mu nasla spravy a dotycnu hned kontaktovala, nech sa drzi od jej muza dalej, inak nech si pogratuluje, lebo rozbila manzelstvo. Dotycny aj napriek prevaleniu stale kontaktoval milenku a stretávali sa dalej. Zaroven manzelka po dvoch dnoch od prevalenia zacala vo velkom pridavat fotky s manzelom aki su šťastní. Neviem, co vsetko vedela, ale myslite si, ze takato zrada sa dokaze napravit? Ze to ten dotycny nebude robit stale? Milenka sa potom stiahla a este dost dlhy cas jej tento dotycny zvykol pisat, uz aj ked mala partnera. Nie som ani ta milenka :D ide o moju blizku osobu

Strana
z3
hopsas
14. nov 2024

@kadika123 máte samozrejme právo nesúhlasiť. Ale aj ja mám právo na vlastný názor a som presvedčená že hnev nie je dobrý radca .zvlášť v rodine..

vorkola
26. nov 2024

manzelstvo po nevere nema ziadnu sancu stastneho manzelstva,Ta podvadzana stranka,uz nebude nikdy stastna , ci on alebo ona,Ale zit spolu sa da,ale len uz ako brat a sestra.

tiezjedna
26. nov 2024

z môjho pohľadu by nemalo ani šancu, ani budúcnosť... len by som si to možno chcela nahovárať kvôli spoločným deťom, spomienkam, zážitkom, majetku.... Ale len do chvíle, kedy by ma vlastná hrdosť nenakopala do riti.

dankabg
27. nov 2024

@hopsas ako na jednej strane tú ženu chápem, v hneve človek urobí všeličo, ale takýmito výstupmi ponizi v prvom rade seba. Nemyslím si, že hysterické teatro je boj o manželstvo. Ten sa predsa má začať medzi štyrmi stenami bez svedkov komunikáciou medzi manželmi, priznaním ,olutovanim nevery atď. A ak to partner nechce urobiť tak potom pauza vo vzťahu, nech si teda rozmyslí, či chce milenku alebo svoju ženu...

lusiamar
26. jan 2025

Viem čím si sestra prechádza tiež som si tím prešla,ale nigdy som sa tak neznížila nekontaktovala som milenku,není dobre ukazovať chlapci ako veľmi ťa to trápi že si sa kôli nemu takto zbláznila,nechcela by som aby somnou zostával nasilu,proste ak ta chlap nechce treba ho nechať nech si ide.

Strana
z3