Má milenku?
Dobrý deň, dlho som uvažovala ci sem napisat ale chcela by som vedieť názor iných žien, alebo aj mužov, a vedieť ci mi uz úplne šibe. S mužom sme mávali sex tak 2-3 krát do týždňa, sme spolu 6r, posledný asi mesiac mame sex skoro každý deň, viem, že by som sa asi mala tešiť, že ma o mňa ešte záujem, no môj nejaký šiesty zmysel mi vraví, že sa tým snaží niečo zakryť. Šibe mi ?
A vidíš ešte aj nejaké iné signály? Či len ten každodenný sex?
suhlasim ze kazda zmena spravania moze byt podozriva. Kazdy pozna svojho partnera najlepsie. A zmenila sa len intenzita sexu ci aj ine spravanie? lebo ak len toto tak naozaj to nemusi nic znamenat
Ked povie, ze ide niečo vybaviť nedá sa ti ísť ho sledovať? Ak máš čas .
Bohuzial tazko sa radi. Ako spominali niektore baby ze ano moze ist aj o neveru a moze to byt len nahoda ze momentalne ma viac chuti na sex + nejake vybavovacky. Chapem ze siesty zmysel ti neda pokoj. Tak jedine konfrontovat alebo "nadalej sledovat vsetky znaky" a casom uvidis. A opytala si sa ho vecer ze preco ma teraz viac chuti na sex?
Kazda zena si najlepšie pozna svojho muza. Za zmenami v správaní vždy niečo je. Jedna kocka tu raz pisala, že priateľ sa jej dokonca priznal, že s nou zacal mat častejšie sex, aby potom dlhšie vydrzal pri milenke.
Muz ktory ma milenku sa o seba vyrazne lepsie stara. Zacne chodit do fitka, kupi si nove oblecenie, kupi si novy parfem ... pozorujes nejake zmeny?
Ak ide niečo vybaviť a môžeš ísť s ním tak choď a uvidíš čo povie.
Ale to už je sila že aby dlhšie vydržal pri milenke....
Co poviete na takyto typ konverzacie: pan X (milacik), poslednu dobu ma prenasleduju zvlastne pocity, kt. sa neviem zbavit, zrejme to suvisi s tym, ze mame castejsie sex, chcela by som sa o tom porozpravat lebo ma to naozaj trapi, velmi mi zalezi na nasom vztahu a tak sa chcem zbavit neistoty... Citala som niekde, ze zvysena frekvencia sexu moze znamenat aj neveru, ja ti samozrejme verim napriek tomu ma prenasleduju pochybnosti, ked teraz chodis castejsie prec. Potrebujem sa o tom porozpravat aby som to mohla vypustit z hlavy atd... Pripadne spomenut, ze ak citi, ze nieco medzi vami nie je v poriadku, nieco mu vo vztahu chyba, chces to vediet, aby ste mohli spolu riesit veci este predtym ako je to problem.... Uprimne a narovinu...
@nevestamary a ty si myslis ze ten pan X jej uprimne na rovinu povie : ano,chodim za milenkou...🤣🤣🤦🏼♀️
@nevestamary Pri takom rozhovore by som fakt velmi chcela byť.
@zdenkastanka nie, pretoze to samozrejme nemusi byt pravda, ze ma milenku, ale takym rozhovorom moze zistit co je pricina vacsej sexualnej aktivity, pripadne sa dozvie ine dolezite veci ako partner vnima ich vztah a co od neho ocakava...
@nevestamary No podla mňa sa skor dozvie že sa asi zbláznila.
@ckocka zalezi na type komunikacie vo vztahu, na tom sa da ale vzdy pracovat ked obaja chcu...
@nevestamary Záleží na tom či žena chápe ako uvažuje muž.
A či chápe že muž nechápe ako uvažuje žena.
@ckocka a ako prosim ta uvazuje muz? Priznam sa velmi ti nerozumiem. Vyssie si radila, ze ma riesit svoj pocit a podla mna sa riesi prave komunikaciou...
@nevestamary Ak musí svoj pocit riešiť verbálne tak samovravou.
@nevestamary A ako uvažuje muž? Pragmaticky. Takže jeho reakcia na vyššie uvedený rozhovor tiež može byť: dobre, dokážem ti že ťa naozaj milujem a inú ženu nemám, takže odteraz budeme mať sex raz za mesiac. Ale skor sa prikláňam k tomu že si pomyslí niečo o bláznivých babách.
Ahojte ženy, dostala som sa sem po dlhšej dobe. Prišiel večer minulý týždeň, kedy chcel muž dokonca 2x za večer, tak som to už nevydržala a vyjadrila som mu svoje obavy a myslienky. Povedal mi, že mu to je trápne, ale ze kolega v práci sa mu chválil ze zo ženou majú sex každý deň, niekedy aj 2-3x ,tak ze on si myslel ze malo sexujeme a chcel, aby som bola s nim spokojna tak začal brat nejaké pirule na zvýšenie libida, aj mi ich ukázal, tak ze proste s toho mal viac chuť a tak. Ze nema dôvod ma podvádzať. Takže som sa rozhodla mu veriť a mrzí ma ,že som mu takto krivdila. Ďakujem vám všetkým sa názory.
Ano, krivdila si mu. Ved bud rada, ze mas vela sexu a nie ho podozrievat. Keby to bolo naopak, tak nepoviem, mat obavy...ale takto, ked sa s tebou miluje casto, ved nech tie tabletky berie nadalej...
Super 😃 tak nahovor nejakého kolegu, nech mu nakeca, že berie ženu každý víkend do Paríža...
Som pisala ze ci nebere nieco... a je to tu😄
@madeline1 tak ale každá takáto radikálna zmena je podozrivá, a by si sa čudovala kolko mužov spi zo ženou viac, lebo si myslí že tým zakryje milenku, zalepi žene oči...
@bluka2 tiež som nad tým rozmýšľala 😀 vravela som mu, nech sa nespráva ako dieťa, že keby niesom spokojná ze mu to poviem, tak už hádam nebude počúvať keci kolegov..
Tak sme radi ze sa to vyriesilo a neslo o ziadnu neveru😊

Nehľadala by som za tým hneď milenku. Možno má teraz také obdobie, že to chce častejšie. To predsa poznáme asi všetci: niekedy sa nám chce viac a robili by sme to stále a inokedy nám to zase až tak nechýba.