icon

Má polročný vzťah zmysel bez vášne?

8. feb 2025

Žienky poraďte.. Mam polročný vzťah. Zo začiatku sa snažil ako blázon.sex sme mali 3x denne, túžil po mne neskutočne.teraz po pol roku žiadna vášeň sex raz do týždňa...Ma ma proste na háku. Keď nezačne ja, tak jeho to ani nenapadne.Mam to skončiť?

greywolf
8. feb 2025

A Kolko mate rokov? Mozno ste ten tip vztahu co rychlo vzplanie a rychlo ochladne

janinah
8. feb 2025

Ak si vo vzťahu len kvoli sexu tak ano,ukonci to.

gribka1
8. feb 2025

Už ho to prešlo, je s tebou zo zotrvačnosti. Fakt po polroku raz do týždňa je divné. Skús mu povedať o rozchode a uvidíš reakciu.

retatka
8. feb 2025

Aj po 20 rokoch by to bolo čudné, nieto po pol roku.

danica2711
8. feb 2025

ak ťa má na háku, tak sa vzťah v podstate už skončil, nie?

michal_dr
9. feb 2025

@gribka1

"Skús mu povedať o rozchode..." mám Vás rád ženy, ale toto Vaše "hlúpe" ženské testovanie... 🤬
Skutočne "Rada za milion"... 🤦🤦🤦

Keď na mňa žena vytiahne slovo "Rozchod" automaticky poviem "rešpektujem", pretože to znamená "STOP" vo vzťahu..."nechem byť vo vzťahu s tebou" a to treba rešpektovať, hoc tá žena može byť No.1 v mojom živote.. Nebudem o tomto jej rozhodnutí diskutovať, pretože to je len prilievanie benzínu do ohňa. Keď "nechce", rešpekt a bez diskusie.

O vzťah, city, lásku sa nikdy neprosí... takže, keď raz žena povie (hoc test) "Rozchod", tak je koniec a už hoci čo povie neskôr, späť vzatie, vyžehlenie... ten uzlík sa už v mysli nikdy nerozuzlí, pokrčená látka nenarovná...

Z môjho pohľadu, ženská "vypočítavosť", ktorá Vás môže stáť príliž veľa... prísť o všetko... keď sa zabuchnú dvere z vonka.
Ktorá z Vás chce, nech skúsi, no potom neskoro nad rozliatym mliekom plakať... 🫡😎

Radšej si 6x dobre premyslieť, než povedať pi*ovinu partnerovi a potom do smrti si to vyčítať... 😉

Slovom vieš ublížiť viac ako nožom bodnutým do srdca... zrejme si to ešte nezažila... 😉🫤

gribka1
9. feb 2025

@michal_dr Vieš, keď poviem, že vyskúšaj, znamená to, že je to na rozchod, ale dôležité bolo to, že ani veľmi nebude protestovať. Nemyslím tým, že skús a uvidíš. Bolo to len napádanie k tomu, že ten rozchod tam bude tak či tak. Či podľa teba, tam je nádej? Podľa mňa nie. A zažila som si dosť, neboj.

hellionka
9. feb 2025

@michal_dr keď si taký skúsený, mal by si vedieť, že žena nie vždy všetko čo povie aj doslova myslí a že je to častokrát nástroj ako mužovi otvoriť oči resp. v tomto prípade iba úplne jasná komunikácia o (ne)buducnosti vzťahu… Toto, čo si napísal je len prejav silného mužského ega kedy sa predsa muž nebude nikomu “prosiť” … a v tomto prípade hovoriť otom ako “môže prísť o všetko” a bude “dosmrti plakať” je fakt bezpredmetné

lindusss2016
20. feb 2025

@hellionka nie je to prejav silneho muzskeho ega, je to nejaka uroven komunikacie predsa. Co to ma znamenat, ze niekto (na pohlavi nezalezi) hovori veci, ktore nemysli vazne? Preco? Aby druheho skusal? Aby druhemu ublizil? Raz nieco vypustim z ust, tak to sakra myslim vazne. Rozchod je vazna tema na to, aby som len tak tliachala a strielala take slova. Autorka moze vyjadrit svoju nespokojnost, ale treba komunikovat. Spytam sa ho, co sa zmenilo, preco zrazu takato frekvencia, v com je problem, co mozem ja urobit pre to, aby to bolo inak, atd. A nie si vydupavat sex stylom, ked spolu nebudeme spavat castejsie, rozidem sa s tebou. Ved to je uroven materskej skoly.

omer43
24. feb 2025

O vzťah sa treba starať experimentovať .