Ma to význam pokračovať alebo sa máme rozísť?
23 rokov mám, priateľka má 19 rokov. 1,5 rokov sme spolu.
Moja mamina není spokojná s mojou priateľkou. Lebo keď sme u nás doma, nechytí sa roboty, ani nič, nesnaží sa doma pomáhať, nechce sa jej pomáhať. Nekomunikuje s mojimi rodičmi, ani s mojou sestrou. Mamina mi to hovorí, že sa mi hodí k sebe staršie dievča o 2-3 rokov, ktorá ma vie smerovať. Lebo moja mamina to tak vidí, a to je realita, že moja priateľka ma nesmeruje, napr bordel mam v izbe, tak si povie to sú moje veci, nech si to upracem sám. Niekedy sa pohádame, ale udobríme sa. Mamina moja nechce, aby som ju doniesol domov, lebo sa jej nepáči, že ako sa správa moja priateľka k mojim rodičom, a k mojej sestre. Ja mám niečo navariť, lebo jej sa nechce variť. Toto urob, hento urob. Že nech jej dám peniaze na prihlášku na vysokú školu, lebo ona nemala peniaze na účte, potom mi to vrátila. Dal som jej peniaze 30€ na prihlášku, potom mi to vrátila. Lenže nestihla podať prihlášku, lebo ze ja som jej neposlal peniaze. Ja som jej poslal, len o deň neskôr jej prišli na účet a ja som bol na vine. Teraz ide bud tam na vysokú školu kde ukončila maturitu, teda na svoju školu, alebo pôjde 50 km od domu. Ani sama nevie, že čo má robiť, či má ísť na výšku a kde na výšku, alebo nemá ísť vôbec na výšku, vôbec nevie čo chce. A o robote ani nehovorím. Je vyučená a hovorím jej nech to skúsi vo svojom odbore nájsť nejakú prácu, ale ze ju to nebaví.
Čo ma ťaží najviac na srdci, a trápi ma to, to je sex. Nefunguje medzi nami sexuálny život. Ona bola moja prvá, s ktorou som stratil panenstvo. Pri prvom sexe som cítil úžasný pocit, až som sa urobil. Odvtedy nič necítim pri sexe, absolútne nič. Niekedy tak cítim žaluď, kiežby som mal strpnute, vôbec si ho necítim. Môže to byť aj urologický problém, ale aj to môže byť, že už nechcem to mať s ňou. Keď by to bolo urologický problém dajme tomu, že napr zúžená predkožka, čo sa dá s tým spraviť? Viem natiahnuť čiapku úplne aj pri erekcii. Niekedy nedosiahnem erekciu, alebo nemá trpezlivosť mi honit, vzrušovať ma. Taký pocit je pre mňa sex, jak honenie, žiadny proste. Proste neznamená pre mňa sex nič.
Veľmi veľa nad tým rozmýšľam, že aké by to bolo s inou ženou? By som si užíval?
Viem dobre, že keď je veľmi málo sexu, alebo si to neužívam, tak sa tým kazí celý náš vzťah nemá to význam.
Teraz mám sa s ňou rozísť kvôli tomu?
Áno bojím sa s ňou rozísť, lebo potom ostanem sám. Nemám kamarátov, iba ju mám a svoju rodinu.
Niekedy sa stáva, že úplne pre sprostosť mi dá facku. Uráža ma, že som debil, neschopný, mám ísť do p...
Toto je aké komunikovanie? Všetko urobím pre ňu, a pre jej rodinu, čo potrebujú urobím všetko. Keď ma poprosí "svokra" na niečo, tak jej skúsim pomôcť vo všetkom. Okej aj ja som bol taký, že pretiekol mi pohár a kričal som so svojou priateľkou, vybuchol som proste, a ona ma nazvala za agresívneho a za psychopata. Nedal som jej ani raz facku, ani som ju nezbil. Ale sľúbil som si v sebe, že nebudem taky nervózny, nech si hovorí na mňa čo hovorí, nebudem to brať k srdcu, lebo sa to neoplatí.
Môže byť, že vo mne je chyba, že si neužívam sex?
Prečo nič necítim pri sexe?
Ma význam pokračovať tento vzťah?
Ma toto budúcnosť?
Poraďte prosím.
Vy velice hovoríte že si neupracem po sebe. Poupracem. Nemám bordel v izbe len moja mame je taka tip top musí byť všetko urobene. Napr týždeň tam nebolo umývanie podlahy okien. Takéto veci hovorí mamina. Napr včera večer pred spaním mi ide vyčítať, že hento a hento mam zobrať domov. Hovorím sak zoberiem prečo mi to hovoríš teraz, prečo si mi to nehovorila cez deň, lebo že teraz ju to napadlo o pol noci a na ďalší deň skoro vstávam a ona si môže valiť šunky na posteli a hovoriť aká je unavená z ničoho. Ze som aký nezodpovedný že neurobím to čo mi ona povie
Posluchni maminku a rozidibsa s nou.... Keď to ešte ona neurobila... Chlapče dospej.... Keby ta priateľka usmerni a káže ti ten bordel upratať zas by sa maminke nepáčilo že ťa sekiruje a si pod papucou, že čo ti ma. Co rozkazovať...
A vies co, už dávno nemám 19 a teda u žiadneho frajera som neupratovala jeho izbu ani jeho veci a ani som u nich neupratovala... Keď bol vzťah vyznejsi tak som maximálne tak pomohla upratať zo spoločnej večere alebo obeda...
Mam pocit ze ťa tvoja frajerka nemiluje.. Ja by som sa nikdy k mužovi ktorého milujem takto nesprávala...ked nie si s nou spokojný a nerpzides sa s ňou kboli tomu ze sa bojíš samoty tak si zbabelec.. Ja som sama rok a pol.. Ani s nikým nespím a viesco je mi dobre.. Ked vidím co moje kamarátky riešia tak som ráda za svoju pohodu a nemienim si niekoho hľadať
@anonym, to ti hovori mama ze mas zobrat to a to o pol noci ci frajerka?
Urob prosim ta dve veci pre seba a ludstvo, rozid sa s frajerkou, nie je jedina a ocividne ty nie si spokojny, ani zamilovany uz asi a najdi si nejaky podnajom a tam si mozes umyvat zem raz za mesiac.
Toto vyzerá tak, že obaja ste ešte nedospelí, keď povedala frajerka neskoro večer čo ju napadlo, že treba urobiť, tak to nie je nič zlé, urobíte keď sa bude dať. Toto nie sú žiadne veľké problémy. A to sa mi tiež nepozdáva, aby si mladý chlapec hľadal staršiu priateľku, to by som synovi neodporúčala.
@mpg áno lenže ona mi ešte povie ze som nezodpovedný. Ona je zodpovedná? Na všetko jebe. Radšej počká na mňa aby som to urobil ja.
Priateľka mi hovorila aby som zobral veci tie a tie domov. Ja si upracem svoju izbu aj všetko, ale ja musím jej izbu ešte upratať lebo sa jej nechce. Keď začala mi hento vyčítať že nevjem zobrať tie a tie veci domov a ze som nezodpovedný. Povedal som ze o 4-5 hodín vstávam. Ty môžeš spať doobeda ja musím od šoférovať do roboty a naspäť a ešte aj robiť. Hovorím prečo toto robíš aby som nespal? Ze ani ona nebude spať, bude do 4,4:30 hore. Akože chápete? Naštve to človeka a ešte sa mi smeje do huby. No a čo keď vstávam o 4-5 hodín. Aj ja. Ona nevstava ona spi doobeda. Psychicky ma zničí. Ona je unavená, jej sa nechce, zle mi je radšej aby sa jej nerobilo nič. Čaká na všetko na mňa. Sak ja to spravím ešte ma pošle aj do piče sak pohode ja to znesiem, ja nemôžem nič povedať lebo som potom agresor a pszichopat. Hovorím jej takto sa rozprávaj so svojimi súrodencami, že tak sa aj rozprávajú A smeje sa ze to je normálne. Hovorím takto skus rozprávať aj s maminou. Ze s nou sa tak nebude a ze sa mam ukludnit a neriešit picoviny. Keď máme hádku a niekto príde potichu hovorí aby som prestal lebo vedia všetci ze aký som. Aký? Ze so všetkého robím veľké haló. Akože chod do piče a ze si debil, akože to je normálne ze? Ešte ja som za kokota.
A teraz nám napíš dôvod prečo si s ňou?
@viestta viem ze mate pravdu a lepšie by to bolo cele ukončiť lenže potom co ďalej?
"Moja mamina"....mam dost 🤣🤣🤣
1.Rozid sa s nou.
2.Najdi si podnajom a upratuj si po sebe sam ty mamanek.No este aby ti tvoju izbu priatelka upratovala 🤦♀️
Takto,tvoja priatelka nie je noc moc,fakt sa k sebe nehodite,ale teda ty s tvojou maminou nie si ziadna vyhra.Chlapa ktory takto lipne v 23 rokoch na mamine by som nechcela ani za nic.
@viestta lenže ja nemám kamarátov iba svoju rodinu. Do podnájmu nemôžem ísť lebo nemám nato peniaze aj keď pracujem.
@kjll prečo by som nebol v poriadku? Lebo nemám na byt peniaze? Mam na krku leasing co mi o rok konci
@kjll ako sa prezentujem?
Autor: kym neporiesis svoju osobnost normalnu babu nestretnes. Ries seba, nie frajerku, mamu a neviem koho este.
@makova333 akú mám osobnosť?
podľa mňa si ešte decko aj tvoja frajerka...keď dospeješ, tak potom rozmýšľaj nad vážnym vzťahom. A tvoja frajerka, nech ideš študovať na VŠ, vzdelanie nikdy nie je od veci. Ty tiež ju nejako nepodporuješ, aby išla študovať. A všetku negativitu zvalujes na ňu. Dospelý, zrelý chlap to nebude robiť.
Ty buď ešte pri maminej sukni, lebo si ešte decko.
Ak dobre chápem, tvoja mama to povedala argo na to, že ty u nich robíš všetko a ona u vás nič. Na štýl "nech sa páči, tak nech aj ona pouprace tvoju izbu!"
Určite toto nie je normálne. Vy,ty,ona. Píšeš o nej samé zlé veci, však ju už ani neľúbiš podľa mňa. Predsa ešte sa hráte, že všetko v poriadku a spávate spolu?
Autor: nevyzretu, detsku, s nepretrhnutou pupocnou snurou s matkou/rodinou, neschopnost niest zodpovednost za svoje rozhodnutia a prilisne zvalovanie svojich problemov na inych. Neschopnost rozisat sa s niekym koho nemilujes, iba preto, ze sa bojis zostat sam (toto je aj dost nefer k frajerke). A mohla by som pokracovat. Vies, aky si sam, takych ludi si k sebe pritahujes. Myslis, ze by si niecim zaujal vyzretejsie dievca? (hoc i v tvojom ci kusok mladsom veku)

Súhlasím s babami hore, si dospelý je to tvoj život, nejde o to čo chce mama, ale ako to cítiš ty. Ale úprimne, chceš plánovať budúcnosť s priateľkou, ktorá sa nerozpráva s nikým z tvojej rodiny? Dievča je očividne ešte nevyspelé a pokiaľ nie je ochotné nič pre teba urobiť, zakaždým hľadá chybu v tebe, tak načo je taký vzťah?