Má váš manžel vysoký bodycount? Nebáli ste sa?
Keďže otázka bodycountu u žien sa tu už viackrát riešila, zaujímal by ma bodycount vašich manželov.
Ak vám prezradili, že je vyšší, nebáli ste sa s nimi mať sex (z dôvodu nákazy pohlavnou chorobou)?
Nikdy sme sa na túto tému nebavili. Tipujem od 08-12. Ale je lepšie, že nevie on môj.
2
vážne? ani by mi nenapadlo sa na to partnera/manžela opýtať, čo z tej informácie budeš mať?
@anonym_fbd246 Tak by som chcela vedieť, aký je priemerný bodycount mužov na Slovensku. Nikdy si sa manžela nepýtala, či si bola jeho prvá alebo uz pred tebou niekoľko žien mal? A ak áno, či to bolo všetko s gumou? Nebojis sa pohlavných chorôb?
Nikdy sme sa na túto tému nebavili. Tipujem od 08-12. Ale je lepšie, že nevie on môj.
@anonym_2fbfe4 Ty si mala ešte viac?
@anonym_fbd246 Tak by som chcela vedieť, aký je priemerný bodycount mužov na Slovensku. Nikdy si sa manžela nepýtala, či si bola jeho prvá alebo uz pred tebou niekoľko žien mal? A ak áno, či to bolo všetko s gumou? Nebojis sa pohlavných chorôb?
@anonym_autor Nie. Nikdy som sa nepýtala ani jedného partnera (manžela nemám) a tak isto sa to nikdy nepýtal žiaden muž mňa. A to som mala dosť sexuálnych partnerov a ani raz som nemala pohlavnú chorobu!
@anonym_2fbfe4 Ty si mala ešte viac?
@anonym_autor jasne.
@anonym_autor pohlavnú chorobu môžeš aj od manžela dostať
@anonym_autor pohlavnú chorobu môžeš aj od manžela dostať
@anonym_0dff20 ak manžel spáva s inými ženami, je to možne.
Tak snad viem koho som si zobrala a s kym zijem a pokial ho nestrcil do kazdej od Ziliny po Bratislavu, tak to bude asi okej 🤷♀️ netusim aky ma bodycount, rovnako ako on nevie, aky mam je, z rozhovorov vieme, ze sme mali priemerne (mozno az podpriemerne) aktivny sexualny zivot, ziadna extremna promiskuita, takze mi ani nenapadlo to riesit a zamyslat sa nad pohlavnymi chorobami.
môj manžel má 1
môj manžel má 1
@anonym_849363 Tak to asi pohlavné choroby neriešite, však?
@anonym_autor tak sexuj az ked bude manzel,nerostahuj nohy priatelom,jeden mesiac jeden,dalsi mesiac dalsi a nemusis sa nicoho bat.
@anonym_autor nie je na to dôvod. ale človek ani nemusí byť promiskuitný, stačí natrafiť len na jedného nevhodného
keď sa bojíš, tak ho pošli na testy. prípadne choď s ním aj ty. mám známeho čo sa chodí testovať každé tri mesiace
@anonym_0dff20 ak manžel spáva s inými ženami, je to možne.
@anonym_autor ale podľa mňa teraz už málo žien & mužov ktorý majú napr hiv a neliečia sa. Neverím že by jeden muž alebo jedna žena ktoré vie o hiv by schválne spa/-a s mužom / ženou a aj hiv+ ak sa lieči tak nie je nákazlivý
bodycount, stupnica na vizáž, dneska tu tu vyzerá ako u puberťákov tie príspevky poniektoré
Moj ex manžel mal asi 100, myslela som, že sa vybúril a bude dobrý manžel, ale opak bol pravdou pokračoval v rovnakých zvykoch.
Použival kondóm a bol pravidelný darca krvy tak som na to spoliehala.
Teraž mám partnera s 1 a je to úplne o inom, sex je kvalitnejší, je mu prirodzené sa mi venovať, ex bol skokan a to mnozstvo žien mu s kvalitou, ani výkonom vobec nepomohlo, skor uškodilo
Teraz má cukrovku a robia sa mu hnisavé rany na penise, tak so sexom zrejme skončil, ale tak užil si na 5životov.
Myslím si o tom svoje, prečo to takto má😂
Viem, že som nebola prvá, ale koľko ich bolo presne neviem, mal 3 vzťahy, takže to je minimum… pohlavné choroby som naozaj neriešila, v začiatkoch sme používali kondóm a neskôr som jednoducho dôverovala… ak máš obavy, navrhni ísť spolu na testy…
Moj ex manžel mal asi 100, myslela som, že sa vybúril a bude dobrý manžel, ale opak bol pravdou pokračoval v rovnakých zvykoch.
Teraž mám partnera s 1 a je to úplne o inom, sex je kvalitnejší, je mu prirodzené sa mi venovať, ex bol skokan a to mnozstvo žien mu s kvalitou, ani výkonom vobec nepomohlo, skor uškodilo
Teraz má cukrovku a robia sa mu hnisavé rany na penise, tak so sexom zrejme skončil, ale tak užil si na 5životov.
@anonym_15d48c Ako mohol byť pravidelným darcom krvi, ak žil promiskuitny život? Darovala som krv a bol v tom dotazníku taký bod, že či darca žije promiskuitne. A ak áno, tak ho automaticky vyradili (bez ohľadu na použitie kondómu).
@anonym_15d48c Ex má cukrovku s hnisavymi ranami? Lebo na to pomôže obriezka. Tá sa u diabetikov odporúča.
@anonym_15d48c Ako mohol byť pravidelným darcom krvi, ak žil promiskuitny život? Darovala som krv a bol v tom dotazníku taký bod, že či darca žije promiskuitne. A ak áno, tak ho automaticky vyradili (bez ohľadu na použitie kondómu).
@anonym_autor myslím, že tam je či mal nechránený sex v poslednom období a to nemal.
@anonym_15d48c Ex má cukrovku s hnisavymi ranami? Lebo na to pomôže obriezka. Tá sa u diabetikov odporúča.
@anonym_autor tak nech robí čo chce, nestarám sa, len dcéra mi to spomenula(dospelá) že sa jej zdoveril
Kriste! Zíram, čo to tu za ženské! Ani bycikel by som o niektoré neoprela.
Kriste! Zíram, čo to tu za ženské! Ani bycikel by som o niektoré neoprela.
@anonym_6030aa Dôvod?
@anonym_autor kolko je vyssi? pre niekoho uz 5 pre ineho 20 😂

vážne? ani by mi nenapadlo sa na to partnera/manžela opýtať, čo z tej informácie budeš mať?