icon

Má váš manžel vysoký bodycount? Nebáli ste sa?

20. jún 2026

Keďže otázka bodycountu u žien sa tu už viackrát riešila, zaujímal by ma bodycount vašich manželov.

Ak vám prezradili, že je vyšší, nebáli ste sa s nimi mať sex (z dôvodu nákazy pohlavnou chorobou)?

katarinaba
20. jún 2026

Dnes uz nie je nic vynimocne, ze si novi partneri daju urobit testy pred tym, nez zacnu sexovat. Je uplne jedno ci jeden alebo tisic predchadzajucich partnerov - na chorobu staci prave ten jeden. Podla mna celkom zodpovedna vec. A to, ze clovek spal s jednym a bol verny neznamena, ze jeho partner sa ku vsetkemu priznal. Obzvlast taky, co si pise stale cislo 1, vsakze?
Ak mas papier, moze ti byt bodycount uplne ukradnuty, nechapem naco by sme to ja alebo moj partner mali vediet.

anonym_d1d40c
20. jún 2026

Moj ma bodycount 2 a nie,nebala som sa,si ho vziat. Taky,co si vedu zapisky nikdy verni nebudu,to len ich partnerky su take naivne,ze dufaju,ze su posledne.

anonym_1ee1e5
20. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_15d48c Ako mohol byť pravidelným darcom krvi, ak žil promiskuitny život? Darovala som krv a bol v tom dotazníku taký bod, že či darca žije promiskuitne. A ak áno, tak ho automaticky vyradili (bez ohľadu na použitie kondómu).

@anonym_autor uplne normalne... klamal v dotazniku

zuzana76
20. jún 2026
@anonym_d0504e

@anonym_autor kolko je vyssi? pre niekoho uz 5 pre ineho 20 😂

@anonym_d0504e tak to ma asi kazda zena, asi aj muz nastavene podla seba, pre tu, co mala jedneho, je aj 5 uz dost a ta co mala 5, tak mozno aj s 10 bude ok.

anonym_eaff2a
20. jún 2026
@anonym_15d48c

Moj ex manžel mal asi 100, myslela som, že sa vybúril a bude dobrý manžel, ale opak bol pravdou pokračoval v rovnakých zvykoch.
Použival kondóm a bol pravidelný darca krvy tak som na to spoliehala.
Teraž mám partnera s 1 a je to úplne o inom, sex je kvalitnejší, je mu prirodzené sa mi venovať, ex bol skokan a to mnozstvo žien mu s kvalitou, ani výkonom vobec nepomohlo, skor uškodilo
Teraz má cukrovku a robia sa mu hnisavé rany na penise, tak so sexom zrejme skončil, ale tak užil si na 5životov.
Myslím si o tom svoje, prečo to takto má😂

@anonym_15d48c "robia sa mu hnisavé rany na penise". No pri tom pocte si ho zodral ...

anonym_eaff2a
20. jún 2026
@anonym_6030aa

Kriste! Zíram, čo to tu za ženské! Ani bycikel by som o niektoré neoprela.

@anonym_6030aa Kto by oprel bicykel o niekoho, co si mysli, ze je odvodeny od slova cikat. 🙂

jogy1984
20. jún 2026
@anonym_15d48c

Moj ex manžel mal asi 100, myslela som, že sa vybúril a bude dobrý manžel, ale opak bol pravdou pokračoval v rovnakých zvykoch.
Použival kondóm a bol pravidelný darca krvy tak som na to spoliehala.
Teraž mám partnera s 1 a je to úplne o inom, sex je kvalitnejší, je mu prirodzené sa mi venovať, ex bol skokan a to mnozstvo žien mu s kvalitou, ani výkonom vobec nepomohlo, skor uškodilo
Teraz má cukrovku a robia sa mu hnisavé rany na penise, tak so sexom zrejme skončil, ale tak užil si na 5životov.
Myslím si o tom svoje, prečo to takto má😂

@anonym_15d48c mňa by zaujímalo čo všetko musel robiť aby mal také číslo . Teda ak neodchádzal bordeli

cimage
20. jún 2026

Asi sme jediny par co si to povedal narovinu a je pokoj.

anonym_74a2d1
20. jún 2026

Kým som nevedela koľko ich mal tak nie .Keď som sa to asi po dvoch rokoch dozvedela koľko ich bolo a stále je vtedy som sa začala báť

anonym_15d48c
20. jún 2026
@jogy1984

@anonym_15d48c mňa by zaujímalo čo všetko musel robiť aby mal také číslo . Teda ak neodchádzal bordeli

@jogy1984 kamarátky, spolužiačky, baby z pivárne, z chaty, festivaly, koncerty, dedinské zábavy, diskotéky, chodil a snoril a vždy sa mu zadarilo.
Bol veľmi spoločenský, vtipný, taký hlavný zabávač všade
Aj mňa tak vlastne našiel a bola som jediná čo som mu nedala ani na piaty, ani na dvadsiaty krát, bola som panna a nechcela ho vlastne.
Aj s tým prestal potom, uháňal len mňa..
Pár rokov mu to aj vydržalo myslím..

anonym_a1c478
20. jún 2026

priblizne viem, ze nie vela. zasnem, co ste niektore ochotne akceptovat a kolkym sa tiez "dat". ja nie som ziadna puritanka, ale asi som rada ze som prezila mladost v dobe v akej som prezila. ja v 35-ke rozmyslam nad ockovanim proti hpv a tu niektore hadzete take cisla...

pe_mi
20. jún 2026

@anonym_autor pobavilo, my si s manželom nemáme , čo vyčítať , boli sme kvietka obaja 🤣

tilly
21. jún 2026
@cimage

Asi sme jediny par co si to povedal narovinu a je pokoj.

@cimage aj my sme si povedali, ale ja si to už nepamätám, veď je to skoro 26 rokov, to kto si má pamätať 🤣.

Inak, autorka čo je veľa? 10? 100?

anonym_fbd246
21. jún 2026
@anonym_a1c478

priblizne viem, ze nie vela. zasnem, co ste niektore ochotne akceptovat a kolkym sa tiez "dat". ja nie som ziadna puritanka, ale asi som rada ze som prezila mladost v dobe v akej som prezila. ja v 35-ke rozmyslam nad ockovanim proti hpv a tu niektore hadzete take cisla...

@anonym_a1c478 aaale nepreháňaj zase, ja som staršia ako ty a sex milujem ale nie, nedám hneď, ale keď dám a nevyhovuje mi v tomto smere muž, tak ho proste pošlem kade ľahšie a hľadám takého, ktorý mi vyhovuje. A môžem s určitosťou povedať, že nikdy som žiadnu pohl. chorobu nemala a dokonca ani žiadne mykózy a neviem čo.

slovakboy
21. jún 2026

Čo je to ten bodycount?

anonym_a1c478
21. jún 2026
@anonym_fbd246

@anonym_a1c478 aaale nepreháňaj zase, ja som staršia ako ty a sex milujem ale nie, nedám hneď, ale keď dám a nevyhovuje mi v tomto smere muž, tak ho proste pošlem kade ľahšie a hľadám takého, ktorý mi vyhovuje. A môžem s určitosťou povedať, že nikdy som žiadnu pohl. chorobu nemala a dokonca ani žiadne mykózy a neviem čo.

@anonym_fbd246 hpv nie je choroba ktoru "citis" a moze sa prejavit az po rokoch od nakazenia(ani kondomy neochrania). navyse sposobuje aj rakovinu hrtanu ci jazyka. takze nekric hop kym nepreskocis...

anonym_15d48c
21. jún 2026
@slovakboy

Čo je to ten bodycount?

@slovakboy s koľkými ľuďmi si mal sex
Počet sexuálnych partnerov..

anonym_fbd246
21. jún 2026
@anonym_a1c478

@anonym_fbd246 hpv nie je choroba ktoru "citis" a moze sa prejavit az po rokoch od nakazenia(ani kondomy neochrania). navyse sposobuje aj rakovinu hrtanu ci jazyka. takze nekric hop kym nepreskocis...

@anonym_a1c478 HPV ti môže priniesť aj manžel, ktorý mal 1 pred tebou a počas manželstva sa "šmýkol" a ty o tom ani nevieš 😉

anonym_a1c478
21. jún 2026
@anonym_fbd246

@anonym_a1c478 HPV ti môže priniesť aj manžel, ktorý mal 1 pred tebou a počas manželstva sa "šmýkol" a ty o tom ani nevieš 😉

@anonym_fbd246 ved pisem, ze rozmyslam nad ockovanim. ale rozhodne mam statisticky mensiu sancu to chytit ako niekto, kto strieda partnerov, ked aj uvazene.

klara546
21. jún 2026

Nula. Moj muz mal iba mňa a ja som mala iba jeho. Nebola by som s nim keby mal predomnou nejakú ženu na sex. Nedokázala by som sa zmieriť s tym,ze ho najprv vlozil do inej a potom by mal do mňa? Nepredstaviteľné.

anonym_abb001
21. jún 2026

No ja si myslím že muži by mali byť verný aj keď nenašli ešte životnú partnerku . Jednoducho sa zdržať sexuálnych aktivít do doby kým si nemyslia že našli tú pravú . Inak i náhodná známosť je nevera aj keď svoju nastávajúcu ešte ani nepozná

anonym_af5635
21. jún 2026

@anonym_autor pre teba ako zenu je najrizikovejšie nákaza vírusom HPV, ktorých je vela druhov a vela spôsobuje nepríjemne veci. Pár podtypov spôsobuje aj rakovinu krčka maternice. A nie kondom ta pred HPV neochráni. Ano ja som sa pytala a bola som manželova tretia žena on moj druhý. Pre mna je to podstatná informácia pre niekoho nemusi byt.

oliolijanka
21. jún 2026

Tak ako plati "Nepytajte sa, co jete, ale co jedlo to, co jete.." tak isto plati, ze aj muz s "bodycount" 1 mohol mat jednu partnerku, ktora dala komplet vsetkym a je na tom horsie, ako chlap s bodycount 158...😀

klotildabazarik
21. jún 2026

@anonym_autor tebe sibe aj celym bodycount 😂

anonym_2fa9af
22. jún 2026

Ak mas problem s jeho partnerkami, resp.sexualnym zivotom ci nejakym cislom, tak mas problem v hlave ty a je vidno, ze to budes chcieť od partnera vediet kolko ich pred tebou mal. Ak si chces byt istá este predtym nez do toho skocis ze je OK a teda nech aj on ma istotu, ze ty si OK, tak zajdite obidvaja a dajte sa vyšetriť.

anonym_eaff2a
22. jún 2026
@slovakboy

Čo je to ten bodycount?

@slovakboy Kolko mrtvol ma zakopanych na zahrade.

anonym_eaff2a
22. jún 2026
@oliolijanka

Tak ako plati "Nepytajte sa, co jete, ale co jedlo to, co jete.." tak isto plati, ze aj muz s "bodycount" 1 mohol mat jednu partnerku, ktora dala komplet vsetkym a je na tom horsie, ako chlap s bodycount 158...😀

@oliolijanka Vařila myšička kašičku,v malovaném hrníčku.Tomu dala, tomu dala,tomu dala......a jednoho dne se z myšky slapka stala! 🙂

blackcat8885
22. jún 2026

Som s mužom 10r on bol rozvedený keď sme sa spoznali, 10r bol rozvedený určite nebol mních počas toho. Nie nevedela som to minule sa to riešilo v telke niekde tak som sa spýtala takže približne viem aj on môj a vôbec neriešime. Pre mňa to nie je žiadne závažné info. Ani mi nikdy predtým nenapadlo sa to pýtať nejak

anonym_6c7fc6
22. jún 2026

To som tu jediná, ktorá mala 1 partnera a to svojho muža, uz 20 rokov ?
Muž, no neviem či sex ,ale viem ,že niečo riešil predomnou..tak som možno 2-há . .a či mal počas vzťahu niekoho ,to netuším 🤣

anonym_151f80
22. jún 2026

Niekedy sa pytam, zo zvedavosti, niekedy nie. Je fajn to vediet, ale ziadna tragedia to nevediet. Ja svoj bodycount ani presne neviem, cisla u seba neriesim. Ale som ozaj rada, ze nie som nabozensky zalozena a ze som nemala v zivote len 1-2 sex. partnerov.