Má váš manžel vysoký bodycount? Nebáli ste sa?
Keďže otázka bodycountu u žien sa tu už viackrát riešila, zaujímal by ma bodycount vašich manželov.
Ak vám prezradili, že je vyšší, nebáli ste sa s nimi mať sex (z dôvodu nákazy pohlavnou chorobou)?
Nikdy sme sa na túto tému nebavili. Tipujem od 08-12. Ale je lepšie, že nevie on môj.
2
vážne? ani by mi nenapadlo sa na to partnera/manžela opýtať, čo z tej informácie budeš mať?
@anonym_fbd246 Tak by som chcela vedieť, aký je priemerný bodycount mužov na Slovensku. Nikdy si sa manžela nepýtala, či si bola jeho prvá alebo uz pred tebou niekoľko žien mal? A ak áno, či to bolo všetko s gumou? Nebojis sa pohlavných chorôb?
Nikdy sme sa na túto tému nebavili. Tipujem od 08-12. Ale je lepšie, že nevie on môj.
@anonym_2fbfe4 Ty si mala ešte viac?
@anonym_fbd246 Tak by som chcela vedieť, aký je priemerný bodycount mužov na Slovensku. Nikdy si sa manžela nepýtala, či si bola jeho prvá alebo uz pred tebou niekoľko žien mal? A ak áno, či to bolo všetko s gumou? Nebojis sa pohlavných chorôb?
@anonym_autor Nie. Nikdy som sa nepýtala ani jedného partnera (manžela nemám) a tak isto sa to nikdy nepýtal žiaden muž mňa. A to som mala dosť sexuálnych partnerov a ani raz som nemala pohlavnú chorobu!
@anonym_2fbfe4 Ty si mala ešte viac?
@anonym_autor jasne.
@anonym_autor pohlavnú chorobu môžeš aj od manžela dostať
@anonym_autor pohlavnú chorobu môžeš aj od manžela dostať
@anonym_0dff20 ak manžel spáva s inými ženami, je to možne.
Tak snad viem koho som si zobrala a s kym zijem a pokial ho nestrcil do kazdej od Ziliny po Bratislavu, tak to bude asi okej 🤷♀️ netusim aky ma bodycount, rovnako ako on nevie, aky mam je, z rozhovorov vieme, ze sme mali priemerne (mozno az podpriemerne) aktivny sexualny zivot, ziadna extremna promiskuita, takze mi ani nenapadlo to riesit a zamyslat sa nad pohlavnymi chorobami.
môj manžel má 1
môj manžel má 1
@anonym_849363 Tak to asi pohlavné choroby neriešite, však?
@anonym_autor tak sexuj az ked bude manzel,nerostahuj nohy priatelom,jeden mesiac jeden,dalsi mesiac dalsi a nemusis sa nicoho bat.
@anonym_autor nie je na to dôvod. ale človek ani nemusí byť promiskuitný, stačí natrafiť len na jedného nevhodného
keď sa bojíš, tak ho pošli na testy. prípadne choď s ním aj ty. mám známeho čo sa chodí testovať každé tri mesiace
@anonym_0dff20 ak manžel spáva s inými ženami, je to možne.
@anonym_autor ale podľa mňa teraz už málo žien & mužov ktorý majú napr hiv a neliečia sa. Neverím že by jeden muž alebo jedna žena ktoré vie o hiv by schválne spa/-a s mužom / ženou a aj hiv+ ak sa lieči tak nie je nákazlivý
bodycount, stupnica na vizáž, dneska tu tu vyzerá ako u puberťákov tie príspevky poniektoré
Moj ex manžel mal asi 100, myslela som, že sa vybúril a bude dobrý manžel, ale opak bol pravdou pokračoval v rovnakých zvykoch.
Použival kondóm a bol pravidelný darca krvy tak som na to spoliehala.
Teraž mám partnera s 1 a je to úplne o inom, sex je kvalitnejší, je mu prirodzené sa mi venovať, ex bol skokan a to mnozstvo žien mu s kvalitou, ani výkonom vobec nepomohlo, skor uškodilo
Teraz má cukrovku a robia sa mu hnisavé rany na penise, tak so sexom zrejme skončil, ale tak užil si na 5životov.
Myslím si o tom svoje, prečo to takto má😂
Viem, že som nebola prvá, ale koľko ich bolo presne neviem, mal 3 vzťahy, takže to je minimum… pohlavné choroby som naozaj neriešila, v začiatkoch sme používali kondóm a neskôr som jednoducho dôverovala… ak máš obavy, navrhni ísť spolu na testy…
Moj ex manžel mal asi 100, myslela som, že sa vybúril a bude dobrý manžel, ale opak bol pravdou pokračoval v rovnakých zvykoch.
Teraž mám partnera s 1 a je to úplne o inom, sex je kvalitnejší, je mu prirodzené sa mi venovať, ex bol skokan a to mnozstvo žien mu s kvalitou, ani výkonom vobec nepomohlo, skor uškodilo
Teraz má cukrovku a robia sa mu hnisavé rany na penise, tak so sexom zrejme skončil, ale tak užil si na 5životov.
@anonym_15d48c Ako mohol byť pravidelným darcom krvi, ak žil promiskuitny život? Darovala som krv a bol v tom dotazníku taký bod, že či darca žije promiskuitne. A ak áno, tak ho automaticky vyradili (bez ohľadu na použitie kondómu).
@anonym_15d48c Ex má cukrovku s hnisavymi ranami? Lebo na to pomôže obriezka. Tá sa u diabetikov odporúča.
@anonym_15d48c Ako mohol byť pravidelným darcom krvi, ak žil promiskuitny život? Darovala som krv a bol v tom dotazníku taký bod, že či darca žije promiskuitne. A ak áno, tak ho automaticky vyradili (bez ohľadu na použitie kondómu).
@anonym_autor myslím, že tam je či mal nechránený sex v poslednom období a to nemal.
@anonym_15d48c Ex má cukrovku s hnisavymi ranami? Lebo na to pomôže obriezka. Tá sa u diabetikov odporúča.
@anonym_autor tak nech robí čo chce, nestarám sa, len dcéra mi to spomenula(dospelá) že sa jej zdoveril
Kriste! Zíram, čo to tu za ženské! Ani bycikel by som o niektoré neoprela.
Kriste! Zíram, čo to tu za ženské! Ani bycikel by som o niektoré neoprela.
@anonym_6030aa Dôvod?
@anonym_autor kolko je vyssi? pre niekoho uz 5 pre ineho 20 😂
Akoby o tom chceli hovoriť a aj keď povedia tak neverím ze je to pravdivá info a ja tiež v tomto nehovorím pravdu a rátam len vzťahy kde bol sex. Nie ak to bola jednorázová chyba. Nebolo toho ako tak veľa ale nie je to tak ako som to chcela.
Keby mi prezradil, ze je vyssi, ani bicykel by som o neho neoprela. Akceptovala by som max 3-4.
Nikdy nevies, či dotycny povie pravdu, či muz, zena.Niekto má malo chce zamachrovat, možno prihodí, naopak niekto veľa, ubere.
Žiaden partner ani manžel sa ma nikdy na také veci nepýtal a ani ja.Co bolo bolo, minulosť ma ostat tam kde je

vážne? ani by mi nenapadlo sa na to partnera/manžela opýtať, čo z tej informácie budeš mať?