Majú muži ženy len kvôli postelovým potrebám?
Majú muži ženy len kvôli tomu, aby naplnili svoje potreby v posteli? Alebo premýšľajú tak ako ženy a chcú lásku, nehu, oporu atď? Viem, ze je tu viac žien než mužov ale zaujíma ma ten mužský pohľad na vec.
@chodec15 To vsak vobec nemusi byt tvoj problem, lebo ako uz z diskusie vieme, teba nechce ziadna 😂
@stanielka17 ani na sex ani na vztah 😄
@chodec15 No, skoro si na to prisiel. Toto sa totiz da presne takto isto aplikovat na tvoje presvedcenie, ze mas nejaky "muzsky pohlad" a "muzsky nazor" a preto automaticky vies vsetko, co si kazdy muz mysli. Pravda je vsak taka, ze si jeden osamely, frustrovany mizogyn (definiciu mizogynie a ako s nou suvisia tvoje vyroky som uviedla vyssie), a ked napises nejaku vulgarnu urazku na adresu zien, alebo nam nalozis, ake budeme raz po 40-skarede a tucne, ulavi sa ti aspon na 5 min. Ale naozaj len na 5 min, lebo potom si ides dalej svoje. A takto skoro kazdy den, skoro v kazdej diskusii.
@stanielka17 ale veď oni hovoria negatívne len o ženách 35+ a slobodných mamickach, o tých tučných a škaredých a vlastne aj mladých, ktoré majú viac než jednu skúsenosť s chlapom za sebou (zabudla som na nejakú kategóriu? 🤣). Tie pekné štíhle mladé a neskúsené oni predsa milujú. Tak akí mizogýni!!!???
mizogyn s mäkkým i? *opravujem, toto slovo často nepoužívam, možno dnes prvý krát 😀
@chodec15 Apropos, vek a krasa. Kedze posudzujes vzhlad a hmotnost zien po 40-tke, usudzujem, ze si v 50-tke jeden vysoky svalnaty adonis s hustymi vlasmi. Ako je potom preboha mozne, ze sa o teba nebiju tie bezdetne 25-rocne baby? Vies to nejako vysvetlit?
@chodec15 Napisal si, ze zeny su po 40-tke ostanu skarede a tucne, a maju skarede rypaky. Ved v poriadku, ale prave preto ma zaujima, aky krasavec si v 50-tke ty. Ze by si sa podelil o svoje tipy, aby som neostala po 40-tke skareda a tucna.
@chodec15 nechce sa mi hľadať, daj nejaký príklad. Ani ja s jej vyjadreniami a názormi niekedy nesúhlasím, ale môj príspevok bol o tom, že ty aj ostatní machovia tu viete 💩 o živote žien či už tu na MK alebo mimo neho, ale zaskatulkovali ste si ženy do kategórií a niektorými z nich doslova pohŕdate. Pritom netušíte, čím si v živote prešli, prečo sú zrovna samé, rozvedené, slobodné mamičky, tučné...a hlavne, vždy si podľa vás za svoju situáciu môžu samé, nikdy za to nemôže ten, čo ich možno nechal, opustil, spravil si s nimi dieťa, našiel inú..ale vy ste super truper neodolateľní a žiadaní aj po 40 (nie, nie ste, na toto som už s tebou viedla debatu, sú to len výnimky z vás) a aj keď ste práve single, tak to je vždy preto, že ona bola k...a, nevedela sa postarať o rodinu, bola zlatokopka a pod. Áno, aj ženy sú niektoré pekné potvory a mrchy, ale nemyslím si, že je ich viac než mužov.
@pralinka25 😳😳😳 wow. To som netusila, aj ked jeho mnohe komenty boli take, no degradacne voci zenam. Ja si pamatam len nejaku kurvu a uhorku. No nechutne.
inetrnet je dobry na to,že som zistila, že som sa doteraz stretavala alebo bola v okolí obklopena normalnymi mužmi,,,každy ma nejake muchy samozrejme, robia si srandu zo žien, alebo sa urazil, ale nikdy to neprekračovalo normalne medze, ako ked človek pride na internet, a niekto ma potrebu riešiť zvraskavenu vaginu..to mi hovoril chlap v UK, ktory bol ZŤP, o koliečko menej, škaredy jak noc, Thajkam posielal peniaze na učet, a robil nadčasy kvôli tomu, sestra mu brala peniaze, Thajky ho vyciciavali, oni mu nejake nahe foto za to poslali a mna sa pytal, či si myslim, že ho úprimne ľúbia..tak taky, o ktoreho by žiadna ani bicykel neoprela točil o starych vaginach, doteraz som nikoho ineho takto nepočula rozpravať, i keby si to zrovna niekto myslel.....ň
takže najhorši muži maju najvyššie naroky, tak to proste je, do zrkadla sa nepozrie ani jeden, ale bude požadovať Lindu Evangelistu na noc do postele a ešte ked je lakomy, tak konečná
@karolinakr Ta sebareflexia absentuje az tak, ze nejakym thajskym ladyboyom posiela peniaze (par stoviek Libier je tam asi lepsia mesacna vyplata) a mysli si, ze nanho letia krasne mlade exoticke baby, lebo je taky neodolatelny.
@karolinakr ono to tak býva čím blbsi, skaredsi a chudobnejší chlap tým vyššie ego. Pretože tí čo na to fakt majú a veľa dosiahli si nepotrebujú kompenzovať svoj biedny súkromný život na fórach pre ženy a robiť hrdinov na nete. Takí chlapi na to nemajú čas ani energiu.
Som fakt vďačná odkedy tu chodim a čítam príspevky týchto individuii, s akými na úrovni chlapmi sa stretávam pracovne aj súkromne.
@lakebabe Inak presne. Mozno si zachytila, pravidelne sa sem a na birdz pod roznymi nickmi vracia jeden typek (omg1992, otrium, otrium2, priekala, kerrang), ktory uz je viac-menej legenda na slovenskom internete. Jeho rukopis je najprv sa stazovat, ze ho ziadna zena nechce, na co vzdy nakoniec otoci narativ proti zenam (predtym, ako si dramaticky zrusi nick), ze dnes aj tak ziadna za nic nestoji, lebo vsetky su (surprise surprise) uz odpanene, alebo maju viac nez 30, alebo maju deti. A ze kde je jeho cista, neposkvrnena 20-rocna panna, ktorej by dal vsetko, a preco vsetky nosia kratke sukne a kurvia sa po baroch a zaujimaju ich len peniaze. A dokola a dokola.
Niektorych ludi zaujimalo, co teda ponuka on sam, ked ma take vysoke naroky na zenu (nie starsia ako 20, panna, vzdelana, zabezpecena, nie viac, ako 50 kg,...) a ked sa kazdy komentar toci okolo zlatokopiek.
Dokoncena strojarina, povolanim zahradnik, momentalne nezamestnany, v 33 rokoch byva u mamy, nikdy nezil sam, nikam nechodi, lebo nema kamaratov, nikdy nemal vztah, panic.
A to si clovek len povie, ze ci toto je nejaka diagnoza, byt az takto mimo reality.
Ja si myslím, že tí muži, ktorí sa tu najviac rozkrikujú a urážajú ženy, sú doma tichučko a suchaju nohami a sem si potom chodia pohonkať ego.
@stanielka17 😄😄😄 ja to tu až tak chvalabohu nesledujem , väčšinu času som tu len kvôli bazáru, tak nicky maloktore ovládam, ale keď vidím tieto pribrzdene komentáre od obstaroznych , zakomplexovanych chlapov co majú traumy, že žiadna o nich ani bicykel nechce opret, nedá mi to sa neozvať 😄
Tuto pan vyššie, keby sa na neho ulakomila nejaká 40tnicka s dvoma deťmi a ostala by s ním by jej ešte nohy bozkával, len žiaľ taka nie je , tak to musi natret vsetkym 😄
@lakebabe Inak tato posadnutost a idolizacia panenstva prameni z hlbokej neistoty a nedostatku sebavedomia. To, co niektori muzi (drago) nazyvaju "pouzity tovar po zaruke" je v skutocnosti "co ak bol jej byvaly vo vsetkom lepsi, ako ja, pretoze ja sam nemam co ponuknut?"
Muz, ktory ma problem s tym, ze jeho partnerka ma za sebou vztahy, sa s tymi vztahmi v nezdravej miere porovnava a na zaklade svojej nizkej sebahodnoty ma pocit, ze vychadza najhorsie. Preto radsej hlada to, kde ziadna konkurencia neexistuje, co je so stupajucim vekom stale tazsie, az od nejakeho momentu nemozne. 26-rocny chalan si este moze najst pannu, ale 50-tnik tazko. Zena, ktora este nema s cim porovnavat, je vseobecne lahsie uspokojitelna, ako zena, ktora ma uz nieco odzite a s tym spojene standardy.
@stanielka17 však samozrejme, to nie je o panenstve, ale o tom,že bude porovnávať. Psychicky vyrovnaný MUŽ nemá potrebu riešiť koľko chlapov kto mal alebo deti, lebo ma zdravé sebavedomie a nepotrebuje sa s nikým porovnávať.
ja si myslím že problém tejto vetvy mužov je nízke sebavedomie a vzťahovačnosť, určitá dávka primitívnosti spojenej s vymýšľaním keď už nevedia čo by kam .
Opakovane rozdeľujem mužov na skvelých , dobrých , zlých a doslovne trúdov . A nie že sú všetci muži fuj fuj. Zadefinujem zlých mužov a trúdov , definujem túto skupinu a vždy sa v nej najde chodec 15. Ja toto nechápem . A nasleduje nadávka že urážam mužov . Koho ? Všetkých alebo len tých nepodarkov? Prečo sa neidentifikuje so skupinou ktorú opisujem ako skvelú a dobrú ?
Podla toho ze aký "muži" každý chce niečo ine😂ale väčšina mužov nechce deti a rodinu
@karolinakr
@stanielka17
@lakebabe
Ja úplne chápem, že panic chce len pannu, veriaci
len veriacu, vzdelaný vzdelanú, svalnatý babu so super postavou... Ale 28 ročný chlap, po niekoľkých vzťahoch so sexuálnymi skúsenosťami, môže byť pre 20 ročnú pannu tiež použitý a po záruke presne tak isto, ako pre neho 30 ročná s dieťaťom.
@klotildabazarik Väčšina mužov CHCE deti a rodinu.