icon

Majú muži ženy len kvôli postelovým potrebám?

6. máj 2024

Majú muži ženy len kvôli tomu, aby naplnili svoje potreby v posteli? Alebo premýšľajú tak ako ženy a chcú lásku, nehu, oporu atď? Viem, ze je tu viac žien než mužov ale zaujíma ma ten mužský pohľad na vec.

h2
8. máj 2024

@hugger Ty sa naňho nemusíš hrať. 😉

karolinakr
8. máj 2024

panna nemusi byt zla, len toho princa na prvu dobu malokto stretne, ine naroky má na muža žena v 17, v 30ke a teraz ..úplne inak rozmyšĺa, ine priority veciam človek dáva..
ako su rozjašene ženy, tak je velka časť tych, ktore su decentné..plno ludi ma prveho partnera 10 rokov, mne by to nevyhovovalo, a každy to má inak..
a ako nie je pravda, že všetky ženy su ku..a zlatokopky, ktore može len "krasu" ponukat,
tak isto si nemyslim, že každy chlap je primitivny a arogantny..napriklad goodidea bol tiež velmi decentny jak hugger, alebo slovak boy..brembo ten zas vie vystrelit v pozitivnom i negativnom smere..
ale ako sa hovori,vrana k vrane sadá
ja nasilnickych mužov, kt.ponižuju ženy neznášam, tudiž sa s nimi v reale nestýkam..

karolinakr
8. máj 2024
lakebabe
8. máj 2024

@minka201 presne tak, treba mat reálne očakávanie a reálne odhadnúť , co viem ponúknuť tomu druhému a ako ten vzťah môže fungovať . Netreba mať o sebe prehnanú mienku ale racionálnu a takisto si nedovolím niekoho nazývať odpadom za to, že mu nevyšiel vzťah, má deti, alebo ma po 40tke a nad 50 kíl

stanielka17
8. máj 2024

So mnou sa rozislo X chlapov, dalsich X chlapov ma odmietlo, dalsich X ma vodilo za nos (kym som nezistila, ze je zenaty a ze ma dve deti). V zivote by mi nenapadlo este roky neskor v sebe zivit hnev a zatrpknutost, a chodit na muzske fora im nadavat a urazat ich. Naco? Naco v sebe pestovat negativnu energiu? Proste o tom je zivot, nie kazdy vztah vyjde, nie vzdy dostaneme toho cloveka, ktoreho chceme. Normalny clovek so zdravym sebavedomim sa s tym vyrovna a pohne sa dalej, a potom su tu taki, ako chodec, ktori este v pokrocilom veku citia krivdu od zien, a hladaju si ventil takto, miesto aby investovali energiu a cas do hojenia ran a prace na sebe.

karolinakr
8. máj 2024

bad boy môže mať charizmu, ale nie takú, že fackuje ženu, čo je slabšia, na počkanie..
treba fackovať MMA bojovnika a tam ukazať svoju mužnosť a silu...v ringu ...rovný s rovným

lakebabe
8. máj 2024

@klotildabazarik za svoj život som nestretla muža, ktorý nechcel potomkov a rodinu, aj tí čo sa rozviedli , lebo im to nevyslo na svoje deti nedajú dopustiť

stanielka17
8. máj 2024

A este tento nerealisticky ideal o neposkvrnenych zenach, ktore maju za cely zivot presne jedneho partnera. Na svete je nas skoro 8 miliard a preto je celkom vynimocne, ze sa hned na prvy sup najdu dvaja ludia, ktori su kompatibilni vo vsetkych smeroch. Preto ma vacsina ludi v nasej spolocnosti niekolko vztahov predtym, ako sa trvalo usadia. Tou bajnou neposkvrnenou pannou je myslena skor zena, ktora idealne ostane s jednym partnerom aj ked je nestastna, podvadzana, v horsom pripade zneuzivana. Mlcky trpi a ostava, lebo mat viac, nez jedneho muza sa nepatri. To bola spolocenska norma az do minuleho storocia, a mozeme byt vdacne, ze tomu tak nie je, aj za cenu urazenych chlapov a allahovej bojovnicky lenky kravcovej.

subartic
8. máj 2024

@karolinakr zvyčajne takýto muži sú hrdinovia pokiaľ nedostanú po hube oni sami od nejakého iného muža za inú ženu . Neviem si predstaviť ( teda viem ) ako by dopadol chodec 15 ak by mi to čo napísal povedal pred mojim synom . Mladým mužom ktorý je viazaný kódexom a etikou bojových umení .

chodec15
Odpoveď bola odstránená
subartic
8. máj 2024

@chodec15 prídi a povedz mi to do očí v prítomnosti syna , ktorý má 25 rokov, od 10 rokov robí MMA , zápasí v klietke. Máš 50 rokov, sily úplne niekde inde ako 25 ročný chlap nabitý testosterónom a energiou. Box, godžuriu , zápasenie , thajský box. Prídi a povedz v jeho prítomnosti že za 25 rokov na mńa vyliezol iba jeho otec, že si nemám otvárať pič... a to množstvo urážok ktorými si ma počastoval, že som frustrovaná že ma nikto dlho nepotrtkal ako si písal , že sa mám starať o 5 detí atď.
A ak naozaj naozaj je pravda to čo píšeš tak nedodržavaš kódex a etiku bojových umení .

klotildabazarik
8. máj 2024

@h2 v akom veku?

karolinakr
8. máj 2024

@subartic fu, to je slovo do bitky, idem cvičit, inak toto sa mi lubi, čo robi tvoj syn on musi mat tehličky na bruchu, škoda, že som bola leniva,ked som bola mlada, ale skòr nerozhodná.. tiež som vždy chcela robit bojove umenia..teraz idem na nejaky kurz, zmeškala som ho len o mesiac, ale tak kvôli kondičke..ladies thaibox...

h2
8. máj 2024

@klotildabazarik Celkovo, v živote. Nebavíme sa o 18 ročných študentoch, to deti nechcú ani ženy.

subartic
8. máj 2024

@karolinakr to nie je slovo do bitky , dostal by pár zaúch a kopanec do prdele a bolo by vybavené . Viac by mu neublížil , je viazaný kódexom .

chodec15
Odpoveď bola odstránená
subartic
8. máj 2024

@chodec15 no pokračuj , len tak ďalej . Prídi a povedz mi do očí v prítomnosti môjho syna, to čo si mi napísal , to už taký hrdina nebudeš. Ja nemusím syna huckať, zareaguje sám a veľmi efektívne. Ale na to si príliš zbabelý.
Nedodržavaš kódex bojových umení ani etiku.

h2
8. máj 2024

@chodec15 Si ďaleko za čiarou! Spamätaj sa! 🤨

chodec15
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
8. máj 2024

všimla som si, že vy dvaja mate konflikty už dlhšiu dobu ale ja by som si ruky nešpinila a teda s takouto osobou, i ked chapem, že normalny syn by sa zastal matky, ked ju niekto uráža, @subartic ale ty sa nemôžeš nechať vyprovokovať takymto indivíduom, ktory za to nestoji

subartic
8. máj 2024

@chodec15 nie môj brat , môj potomok ktorý vznikol tým že môj muž vyliezol na mňa ako si napísal . Ešte raz prídi za mnou a povedz mi to do očí pred mojím synom , nie mi tu vypisovať zbabelo a urážať ma. Ja nepoviem absolútne nič , budem ticho , len zopakuješ to čo si mi napísal , nič viac .

chodec15
Odpoveď bola odstránená
subartic
8. máj 2024

@karolinakr nikto by ho nelikvidoval ani nemlátil , dostal by pár zaúch. A to je presne to , že akonáhle by stál proti takémuto typu niekto kto by mu pár mohol vyťat už by sklapol a nedostal by zo seba ani slovo. To sú tí hrdinovia .

h2
8. máj 2024

@chodec15 Prechádzaš od urážok k vyhrážkam? No pekne. "Kto s čím zachází, tím taky schází." Skončíš zle.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
stanielka17
8. máj 2024

@chodec15 Aj keby, ty mas 50. Co si ty za chudaka, ze potrebujes ukazovat “svaly” pred 25-rocnym chalanom a merat si tu vtaky? To je ako keby som ja sutazila s gymnazistkami. Vsetkym si na smiech, len ty jediny to nevidis.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
h2
8. máj 2024

@chodec15 Ty sa vyhrážaš. Jeden taký už tu bol. Najprv urážal, potom sa vyhrážal. Už tu nie je.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
stanielka17
8. máj 2024

@chodec15 Nemas zdaleka 50, ale inde pises, ze mas skoro 50. 1-2 roky nemenia nic na tom, ze si obstarozny hulvat, ktory do ziadnej diskusie neprispel nic prospesne. A ano, kazdy dospely syn prefacka kazdeho, kto pred nim sprosto uraza jeho matku, tak, ako to robis ty. To nie je pozvanka pre teba, aby si nam vsetkym ukazal, ako ty mas navrch s dvojnasobnym vekom, ale aby si konecne sklapol.