Majú muži ženy len kvôli postelovým potrebám?
Majú muži ženy len kvôli tomu, aby naplnili svoje potreby v posteli? Alebo premýšľajú tak ako ženy a chcú lásku, nehu, oporu atď? Viem, ze je tu viac žien než mužov ale zaujíma ma ten mužský pohľad na vec.
@subartic On ma dan asi tak, ako frajerku - nema.
@stanielka17 viem že nemá , ale aj keby mal , dany sa udeľujú za perfektné zvládnutie určitých zostáv cvičebných , technickú vyspelosť, o bojovej schopnosti to nič nevypovedá.
@chodec15 čo keby si napisal - ospravedlňujem sa Vám milé dámy, že som tu bol za hulváta, mal som zlú chvíľku, môžete mi odpustiť prosím?
@chodec15 A ty co, ze si na koniku kazdy bozi den a v kazdej diskusii? Niektore mame tento tyzden dovolenku, lebo su volne dni, ale ty si zrejme nezamestnany permanentne.
@karolinakr 😂😂😂 Toto je najlepší vtip dnešného dňa!
@chodec15 A zaroven sulozenie, co? To vies, komu rozpravaj 🙃
@stanielka17 kedže má ten sviatok , tak využil voľný čas na súlož. To je výhoda tých sviatkov ako napísal .
@subartic Pockaj, ja ze sviatok ma az zajtra. Na druhej strane, kto sa ma vyznat pri jeho nabitom programe.
@stanielka17 on nevie čo už kde píše. Idem si ja zabehať svojich 15 km, ráno sa mi nechcelo .
cim dlhsie som na konikovi tym viac milujem svojho muza a vazim si vsetkych ktorych som stretla nazivo a su normalni. 🙏
toto je skutocne neuveritelne. ako moze jeden dospely muz takto hlboko klesnut. este tinedzer s tazkym detstvom ale dospely muz? ako? preco? 😕
@pralinka25 toto už je normálne na popcorn 😄
Normálne si dnes chlapa vyoblapam večer, za to že je inteligentný, nezakomplexovany a sebavedomý muž 😄😄😄
dnes budu mať všetci konikovski muži teplú večeru a dobrý sex😀
@karolinakr 😄😄😄 to hej niekto to stihol cez obed za hodinu niekto môže až večer
@lakebabe ja vždy chvalim znamej manžela, lebo sa mi zda velmi šikovny, manualne zručny vždy mi hovorí, mala by si sem chodiť častejšie..ale on je fakt trieda..

Bojové umenia majú určitý kódex správania a etiky , ak niekto má určitý stupeň zvládnutej techniky- čo ešte absolútne nič neznamená ide iba o techniku , mal by etiku, kódex a slušnosť dodržiavať dvojnásobne. Byť slušný za každých okolností , čestný , etický , ochraňovať slabších atď. Ako u chodca 15 sa to úplne minulo účinkom.