Majú muži ženy len kvôli postelovým potrebám?
Majú muži ženy len kvôli tomu, aby naplnili svoje potreby v posteli? Alebo premýšľajú tak ako ženy a chcú lásku, nehu, oporu atď? Viem, ze je tu viac žien než mužov ale zaujíma ma ten mužský pohľad na vec.
Novy nick chodec15 bude ZORRO - KAKTUS
@pralinka25 @demodun @subartic @demodun
@prqlinka25 ktovie, čo robi Zorro-Kaktus teraz?
@karolinakr určite číta ďalej tuto diskusiu už pod novým nickom
@lenkasarka ktovie, či si zobral inšpiraciu odo mňa a bude vystupovat pod novym.menom
1.Zorro - Kaktus
2.Mikuláš I.
ak ťa niečo napadá, hoď do placu
ked uvidiš niečo podozrivé, hneď to hlás 🙂
@karolinakr nemôžem tu napísať aký nick by mu sedel. Je to nepublikovatelne. Keď sa objaví ženy ho hneď spoznajú.
@karolinakr alekdeže , žiadna bitka ani nič také by nebolo .
Chodec bol typ zakomplexovaného chlapa ktorý vedel urážať iba za compom kde bol v bezpečí , pred bratom , synom ,mužom ženy ktorú takto uráža bol by ticho ako voš pod chrastou ani by necekol .
Inak ja neviem či ste si všimli , my sme boli staré škatule ktoré sa nemohli rovnať 25-30 ročným ženám , ale on v pohode sa vyrovná silovo 25 ročnému trénovanému mužovi . To ma naozaj fascinovalo .
Tento muž sa hrubo správal vočo ženám , okoliu a ak by mal prvý dan , to znamená že je registrovaný v určitom zväze , mal by byť z neho vylúčený . Lenže on prvý dan nemal , a v konečnom dôsledku ani to nič neznamená , je to len technické zvládnutie katy - súbor cvikov . Než by sa spamätal vyprášil by ho prvý pouličný bitkár .
Klub ktorý navštevuje/al môj syn sa riadi heslami ako čestnosť, slušnosť a ochrana slabších . Hlavný tréner trestal previnenia voči morálke , viem že aj dvoch mladých chlapcov vylúčil z klubu za nešportovné chovanie , museli referovať aké mali vysvedčenia , ako sa učia . Organizovali rozne charitatívne akcie pre slobodné matky v ťaživej sociálnej situácii , robila sa kvapka krvi , pre deti z deckých domovov sa robili rôzne akcie . Neznášal násilie na ženách, deťoch . V tomto duchu sa formujú tí mladí chalani, trénujú , športujú , nesmú vyvolávať konflikty , to čo vedia nesmú používať k svoje prezentácii IBA k svojej obrane a obrane slabších a aj to len tak aby druhú stranu spacifikovali ale jej neublížili .
Preto by dostal jednu po ústach otvorenou dlaňou , kopanec do zadku a narval by ho do auta smer Bratislava. Žiadne mlátenie, bitie alebo udieranie päsťami . Chodec si to predstavoval aj to opisoval ako v americkom filme karatekid alebo dvojitý úder. Takto to v skutočnosti nefunguje. Akákoľvek odchýlka od normálu je nežiadúca .
@subartic wau, teraz mi sanka ovisla, taketo hesla ma karate klub? ja to cítim takisto tak, to je užasne. standing ovation, posielam 👏 synovi
aj trenerovi a všetkym, ktori sa tymto riadia
@karolinakr to je MMA club .
@karolinakr poslala som ti IP .
@karolinakr Chodec nebol zoro, už mi to konečne ver. 🙏🏻
@h2
prdel Zoro- Kaktus, joke, vtip
@h2 ale invektívy použili rovnaké, toto mi nenahovoríš
@karolinakr ja si hlavne myslím ze chodca už ztadeto vydrbali minimálne párkrát za to isté sak priznal že mal predtým viac nickov sám od seba by ich nerušil
@lakebabe astronaut321 5/2024
@anonym_autor takto rozmysla len jednoduchy clovek.
@anonym_autor 99% mužov áno.

@subartic ako ste dopadli?bitka dúfam nebude...nebol @chodec15 predtym @zorro nahodou?