icon

Majú muži ženy len kvôli postelovým potrebám?

6. máj 2024

Majú muži ženy len kvôli tomu, aby naplnili svoje potreby v posteli? Alebo premýšľajú tak ako ženy a chcú lásku, nehu, oporu atď? Viem, ze je tu viac žien než mužov ale zaujíma ma ten mužský pohľad na vec.

Strana
z15
karolinakr
10. máj 2024

@subartic ako ste dopadli?bitka dúfam nebude...nebol @chodec15 predtym @zorro nahodou?

karolinakr
10. máj 2024

Novy nick chodec15 bude ZORRO - KAKTUS
@pralinka25 @demodun @subartic @demodun

karolinakr
10. máj 2024

@prqlinka25 ktovie, čo robi Zorro-Kaktus teraz?

lenkasarka
10. máj 2024

@karolinakr určite číta ďalej tuto diskusiu už pod novým nickom

karolinakr
10. máj 2024

@lenkasarka ktovie, či si zobral inšpiraciu odo mňa a bude vystupovat pod novym.menom
1.Zorro - Kaktus
2.Mikuláš I.

ak ťa niečo napadá, hoď do placu
ked uvidiš niečo podozrivé, hneď to hlás 🙂

lenkasarka
10. máj 2024

@karolinakr nemôžem tu napísať aký nick by mu sedel. Je to nepublikovatelne. Keď sa objaví ženy ho hneď spoznajú.

subartic
10. máj 2024

@karolinakr alekdeže , žiadna bitka ani nič také by nebolo .
Chodec bol typ zakomplexovaného chlapa ktorý vedel urážať iba za compom kde bol v bezpečí , pred bratom , synom ,mužom ženy ktorú takto uráža bol by ticho ako voš pod chrastou ani by necekol .
Inak ja neviem či ste si všimli , my sme boli staré škatule ktoré sa nemohli rovnať 25-30 ročným ženám , ale on v pohode sa vyrovná silovo 25 ročnému trénovanému mužovi . To ma naozaj fascinovalo .
Tento muž sa hrubo správal vočo ženám , okoliu a ak by mal prvý dan , to znamená že je registrovaný v určitom zväze , mal by byť z neho vylúčený . Lenže on prvý dan nemal , a v konečnom dôsledku ani to nič neznamená , je to len technické zvládnutie katy - súbor cvikov . Než by sa spamätal vyprášil by ho prvý pouličný bitkár .
Klub ktorý navštevuje/al môj syn sa riadi heslami ako čestnosť, slušnosť a ochrana slabších . Hlavný tréner trestal previnenia voči morálke , viem že aj dvoch mladých chlapcov vylúčil z klubu za nešportovné chovanie , museli referovať aké mali vysvedčenia , ako sa učia . Organizovali rozne charitatívne akcie pre slobodné matky v ťaživej sociálnej situácii , robila sa kvapka krvi , pre deti z deckých domovov sa robili rôzne akcie . Neznášal násilie na ženách, deťoch . V tomto duchu sa formujú tí mladí chalani, trénujú , športujú , nesmú vyvolávať konflikty , to čo vedia nesmú používať k svoje prezentácii IBA k svojej obrane a obrane slabších a aj to len tak aby druhú stranu spacifikovali ale jej neublížili .
Preto by dostal jednu po ústach otvorenou dlaňou , kopanec do zadku a narval by ho do auta smer Bratislava. Žiadne mlátenie, bitie alebo udieranie päsťami . Chodec si to predstavoval aj to opisoval ako v americkom filme karatekid alebo dvojitý úder. Takto to v skutočnosti nefunguje. Akákoľvek odchýlka od normálu je nežiadúca .

karolinakr
10. máj 2024

@subartic wau, teraz mi sanka ovisla, taketo hesla ma karate klub? ja to cítim takisto tak, to je užasne. standing ovation, posielam 👏 synovi
aj trenerovi a všetkym, ktori sa tymto riadia

subartic
10. máj 2024

@karolinakr to je MMA club .

subartic
10. máj 2024

@karolinakr poslala som ti IP .

h2
10. máj 2024

@karolinakr Chodec nebol zoro, už mi to konečne ver. 🙏🏻

lakebabe
10. máj 2024

@h2 to nebol ved ten mal gramaticky prejav na úrovni vychodenej zdsky

karolinakr
10. máj 2024

@h2
prdel Zoro- Kaktus, joke, vtip

karolinakr
10. máj 2024

@h2 ale invektívy použili rovnaké, toto mi nenahovoríš

lakebabe
10. máj 2024

@karolinakr ja si hlavne myslím ze chodca už ztadeto vydrbali minimálne párkrát za to isté sak priznal že mal predtým viac nickov sám od seba by ich nerušil

karolinakr
11. máj 2024

@lakebabe astronaut321 5/2024

lentakyterapeut
20. nov 2025

@anonym_autor takto rozmysla len jednoduchy clovek.

magdalienka11
20. nov 2025

@anonym_autor 99% mužov áno.

Strana
z15