Majú muži ženy len kvôli postelovým potrebám?
Majú muži ženy len kvôli tomu, aby naplnili svoje potreby v posteli? Alebo premýšľajú tak ako ženy a chcú lásku, nehu, oporu atď? Viem, ze je tu viac žien než mužov ale zaujíma ma ten mužský pohľad na vec.
@drago12587 A btw, kamko, @subartic zarobí tvoju výplatu za odhadujem tak 10 dní práce. Tak by som sa skľudnila s rečami o vyžírkach a neviem čom.
@bonboniera Vieš, toto nie je len o tom, že si prečítam a idem ďalej. Je to príliš nebezpečné a príliš dôležité (ako téma), aby takéto príspevky rozumné ženy nechali len tak. Proste toto je produkt tiktoku, influencerov ako Andrew Tate a spol. Mizogýnnych zúbožených pseudosamcov, ktorí sú stratení v dnešnom svete, zmätení sami zo seba, nevedia nájsť, uchopiť mužskú podstatu, nevedia byť racionálni, silní, blahosklonní. Odporúčam na túto tému články Zuzany Hanusovej z Postoja, brutálne dobré čítanie, rozšrobovala dnešných mladých mužov na šróbiky. (Nedať sa zmiasť periodikom Postoj, Zuzana je skvelá novinárka)
https://svetkrestanstva.postoj.sk/136512/nanovo...
https://svetkrestanstva.postoj.sk/128766/byt-ve...
https://svetkrestanstva.postoj.sk/121790/chlapc...
Vraciame sa v čase, žena je handra, žena je slúžka, žena má spĺňať, žena má povinnosti, v skratke, žena je menejcenná chudera. NA toto ženy po celom svete nebojovali, mnohé s položením vlastných životov, aby dosiahli rovnocennosť, ktorá by mala byť samozrejmá.
Toto je jedna nebezpečná vlna, ktorú treba stopnúť v zárodku, dcérky a dievčatá varovať pred takýmto typom mužov, toto nie je normálne a už nikdy ani nebude. Nie je rok 1750, ale 2024.
Citát:
"Asi ste už zachytili meno Andrew Tate. Je to bývalý kickboxer, dnes influencer, ktorý si svoj imidž založil na vytváraní obrazu „pravého muža“. Jeho motivačné videá pozerajú mnohí chlapci, stal sa tak celebritou a vzorom pre milióny tínedžerov po celom svete. Sám sa nazýva mizogýnom. Tatea pred Vianocami spolu s jeho bratom Tristanom zadržala kriminálna polícia v Rumunsku a obvinila z obchodovania s ľuďmi a zo znásilnenia. Andrew Tate v roku 2022 konvertoval na islam, je veľkým fanúšikom arabských krajín, kde muži majú spoločnosť „pevne v rukách“, a je veľkým kritikom západnej liberálnej kultúry, rovnako je známy svojimi rasistickými a mačistickými vyjadreniami.
Tate pochopil, kde je diera na trhu – mužský komplex nastupujúcej generácie, a stal sa ikonou, dvojmetrovým symbolom novej éry mladých mužov. Dnešní chlapci zúfalo hľadajú vzory mužstva, nechcú byť mäkkýšmi a myslia si, že búchaním po stole si zastanú svoju budúcu rolu v spoločnosti. "
Toto je hlboká a vážna téma. Tuto chaloši ako drago sú produkt vymývania mozgov, thats it.
@drahomirrra dakujem, toto všetko ovládam, len mi prosim ta povedz akým spôsobom chceš toto utnut v zárodku - tak, že im tu ženy píšu že sú chudáci (čo sú)? To je podľa mňa akurát tak voda na mlyn.
Ako som pisal, nemam o použity tovar po zaruke zaujem, privela na mna myslite a pišete, takže vam znicim nadeje :D .. tvoj vysnivany chlap sa nenajde sam, takže šup šup na zoznamky, pofotiť tu staru vraskavu dieru najlepsie s deckom obok , s popisom " hladam normalneho chlapa ktory sa postara o mna a moje 2 deti , musiš mat auto, dom, mat 182+ cm, vysportovanej postavy, nemozes mat deti, lebo uz mam svoje, stabilny prijem aby si sa o nas postaral, ved mam svoju uroven
-Jolanka , slobodna mamička 42 r. , 93 kg " :D
papá, vela štastia :D
@chodec15 gratulujem ak na tom dôchodku s tebou vydrží aspoň ta stara a tučná s tvojou povahou 😄
Aj ta najsamostatnejsia emancipovana inteligentná zena chce mať doma muža s veľkým M, nie lakomeho zgrlosa , co jej bude vykrikat peniaze, co na nu minul. Také ženy radšej ostanú same dobrovoľne, vďaka tomu ze muži vyžadujú od žien úplnú samostatnosť a deľbu peňazí, v konečnom dôsledku každá žena takého chlapa vlastne nepotrebuje a je jej lepšie samej.
Predstav si , že su aj muži, ktorí berú šťastné dlhé manželstvo a rodinu ako svoj úspech nie len ženy.
A zlatokopiek sa boja poväčšine len chlapi co nič nemajú. Zlatokopka si s tebou nebude vypisovať na zoznamke, má trochu iné zameranie na chlapov
@drago12587 Vyrovnaný, spokojný, sebavedomý chlap v uspokojivom vzťahu by nemal potrebu písať nenávistné komentáre "starým vráskavým ježibabám" na mamičkovskom fóre. Neviem, v čom máš teda problém, ale asi bude závažný. Je mi ťa ľúto.
@chodec15 a kde je napísané že ženy nie sú rady same? Keby ze ostanem v 50 tke sama budem v klude a spokojna, lebo si viem všetko zabezpečiť sama a užívať si život aj bez chlapa.Určite si nebudem vešať na krk hocikoho , len aby som s niekym žila. Kde je prikázane umret s chlapom.
Veľa žien je samo dobrovoľne a v pohode. A ani sa im nečudujem, keď to tu vidím
@chodec15 Predstav si, že existujú ženy, ktoré ani po 40, 50 a nebudeš tomu veriť, ale aj vo vyššom veku, nie sú samé, ale majú milujúceho partnera. A teraz ťa asi už úplne šokujem, ale existujú aj ženy, ktoré napriek tomu strašne vysokému veku (40+) si ešte nájdu aj nového partnera. A teraz si radšej sadni, ak náhodou stojíš, aby si nespadol na zadok: niekedy aj mladšieho! 😱
😂
@chodec15 😄😄 neboj sa veľa žien je samo dobrovoľne a užíva si život aky sa tebe nesnívalo aj po finančnej stránke. A poviem ti šokujúce informácie veľa žien je po 40 tke šťastné vydatych alebo s novým vzťahom a dokonca aj o dosť mladším chlapom.
Teba sa tieto témy strašne dotýkajú lebo si sám nevieš nikoho poriadneho zohnať pred 50 tkou, ale garantujem tu, že s týmto tvojim prístupom a názormi to tak aj ostane
Musím ja toho môjho,keď príde večer riadne postiskať a poďakovať sa mu,že má vôbec takto pred päťdesiatkou s deckom chce a ešte s mojou starou vraskavou dierou a dokonca som väčšinu svojho života prežila ako nepanna
@chodec15 A prečo polovica? Štatistiku som nerobila, ale tipujem na základe toho, čo vidím vo svojom okolí, že väčšina (čiže viac, ako polovica, možno aj oveľa viac) žije so svojím manželom/dlhoročným partnerom. Ty píšeš, ako keby všetky ženy nad 40 boli teraz zrazu sami a v pozícii, že si hľadajú partnera. A, samozrejme, žiadneho nenájdu lebo nemajú mužovi čo ponúknuť. A okrem toho sú ešte aj staré! 😝
@drago12587 Ja ťa žerem chlape. Ty nalivaš ešte lepšie jak ja :D Sa tu kosim jak kojenec :D
@drago12587 boze moj..vacsieho trapka som tu este asi nevidela 🤣 sa snazis pisat inteligentne,no moc ti to nejde,vypustas same sracky…ano, milionar si 🤦♀️😂 zatrpknuty honič,jedine to si.Presne tak si ta predstavujem, ked citam tie tvoje traposiny..Mimochodom, su aj muzi, ktori maju z predosleho vztahu deti, ti su ok? 😂 Chod si pekne pohonkat nad peckom, a plakat dalej do vankusa, ze sa o teba ziadna zena neobtrie..Boze moj, fakt co si tu dokazujete, niektori trapaci, konecna ..hned mam obraz tu o niektorych..mastna hlava,pupok, ze si ani na vtaka nevidis, ale nestaci ti driet si ruky nad peckom, musis este tie tvoje dristy sem pisat 😂 necudujem sa, kto by chcel trapka, ktory nema ine na robote, ako sa strapnovat na zenskom fore
@h2 Ale veď pohoda, pre 28 ročného je 40-50 stará, to je fakt, pohoda :D
@drahomirrra A ty poznáš nejakú 40-50 ročnú, ktorá by mala záujem o 28 ročného? Nemusí ich odmietať, keď ho sami nechcú, nie? Ale to, ako o nich píše, je ďaleko za čiarou, podľa mňa.
@h2 Ale veď on si užíva, že vás štartuje a že sa vás to dotýka, nechápem, veď chill. Škoda, že v tých stiahnutých fotkách nedal frajerku do tváre, žeby sme videli tú Sklenaříkovú, čo sa ulakomila na drba, čo jej povie, že prsteň si musí zaslúžiť. 😀 😀 😀 😀 Tá musí prekypovať inteligenciou, ktorú on vyslovene požaduje. A že odprisahať, že ju neopustí. Najskôr dievča s pošramoteným detstvom, na ktoré tatko sral, tak je pre ňu toto normálne, aby sa podkladala ako rohožka. Tuto Influ ako Drago by potrebovali ženy z východu, Čína, Thajsko, Japonsko....tam dievčatá vedia, ako si vážiť muža. 😀 😀 😀
Chalan prepočítava, jak tá tetka zo zlatého archívu meme, čo má nad hlavou tie vzorce, ale nejako nezahrnul, že sú aj slobodní oteckovia. A tí čo? Tí sa majú tiež obesiť a prestať existovať? A áno, veľa slobodných matiek sú hornies, čo mladé nevedeli čo so sebou, ale aj normálne ženy, ktoré opustil manžel, lebo mu drbalo. A tie čo? Tie tiež nesedia do vzorca?
@drahomirrra A myslíš, že my sa tu nebavíme? Ja teda neviem, ako kto, ale ja chodím na MK vyslovene pre zábavu. 😉
@h2 Aj ja, a čuduj sa svete, môj muž, inak bežný chlap, ani nevie, že MK existuje. Tuto Drago je asi výnimočný, bežne chlapi toto fórum ani len neregistrujú.
@drahomirrra Môj muž vie, že MK existuje, ale nechci vedieť, čo si o ňom myslí. 🙈😄

Jejda zeny načo s nimi strácate čas, duševni mrzaci obidvaja čo si musia chodiť na mamickovske fórum honit ego lebo v reálnom živote nula. Nechajte ich písať nech majú aspoň nejaké vyzitie, prečítam a idem ďalej nedávam im zbytočne vodu na mlyn. Pekny deň