icon

Majú muži ženy len kvôli postelovým potrebám?

6. máj 2024

Majú muži ženy len kvôli tomu, aby naplnili svoje potreby v posteli? Alebo premýšľajú tak ako ženy a chcú lásku, nehu, oporu atď? Viem, ze je tu viac žien než mužov ale zaujíma ma ten mužský pohľad na vec.

h2
7. máj 2024

@chodec15 Nenosím okuliare. Prečo myslíš, že ich mám? Hodia sa ti k predstave starej babky, ktorú si si o mne vytvoril? Vidím dobre. Aj tvoje príspevky. Teda, pokiaľ ich nezmažeš, keď ťa upozorním, že píšeš blbosti, ktoré si navzájom odporujú. 😉

subartic
7. máj 2024

@h2 a takto reaguje aj ten jeho 28 ročný kolega .
Ochvíľu príde mazanie .

h2
7. máj 2024

@subartic Taký tu už jeden bol, čo len urážal a všetko po sebe mazal. Až zmazali jeho. Sú tu isté teórie, že je to on, pod novým nickom.

chodec15
Autor odpoveď zmazal
h2
7. máj 2024

@chodec15 Áno? Chodil si? A prečo ten minulý čas? Zistila, čo si zač a spamätala sa?

demodun
7. máj 2024

@chodec15 prosím ťa radšej to zmaž. Toto sa nehodí. Ty to už fakt nedávaš. Choď si zacvičiť alebo čo 😉

chodec15
Odpoveď bola odstránená
subartic
7. máj 2024

@h2 to si nepamätám , zas tak dlho som tu neni.
Ale vieš čo je paradoxom , že ja mám mužov rada, rada s nimi trávim čas, rada sa zasmejem , rada si s nimi zabehám , zacvičím aj rada s nimi pracujem . Ale to je iný typ mužov. A potom je vetva sráčov , ktorých som popisovala vo viacerých príspevkoch , že sa tam našiel , za to ja nemôžem naozaj .

h2
7. máj 2024

@demodun Neboj, zmaže. 😂

lenkasarka
7. máj 2024

@chodec15 toto čo píšes o jej muzovi je naozaj nevhodne a čo píšeš o nej je už naozaj cez čiaru. Už minule som ti písala,že to tu veľmi,ale NOzaj veľmi hrotis. Názor hoc aj negatívny sa vždy dá napísať slušne. To ako ho píšeš ty je naozaj všetko len nie slušne.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
h2
7. máj 2024

@subartic Aj ja mám rada mužov. Aj tých na MK. Rada ich podpichujem, provokujem, dostávam do vývrtky a napokon položím na lopatky, alebo doženiem k ústupu. 😈😜

subartic
7. máj 2024

ale nech si nadáva a píše o mne že som taká a onaká , to je jeho prezentácia , mňa sa to až tak nedotýka od neho , keby mi to napísal Hugger aelbo tundra , to by som brala vážnejšie . Od neho to cezo mňa len preletí a nezostane.

lenkasarka
7. máj 2024

@chodec15 ona napísala svoj názor slušne narozdiel od teba. Nemusí sa ti jej názor páčiť ,ale môžeš argumentovať slušne tak ako ona. Ty miesto toho hneď urážaš. Nie je to prvý,druhý a ani 5 x čo od teba čítam vulgarizmi najhrubšieho zrna.

subartic
7. máj 2024

@h2 vieš čo ja mám rada veľmii Huggera a aj tundru , keď aj napíšu niečo s čím sa nestotožňujem tak nad tým aj rozmýšľam či by náhodou nemohli mať pravdu . Ale zvyčajne sa zhodneme . Jednoducho máme dosť veľký súlad .

chodec15
Odpoveď bola odstránená
h2
7. máj 2024

@subartic Tí dvaja sú aj moji obľúbení. 😊

subartic
7. máj 2024

@h2 aj ten náš polosexuálny maniak ma privádza do úsmevu , myslím tým marsefila , jeho prípevky sú na hrane , ale som si ich obľubila napriek všetkému .

h2
7. máj 2024

@subartic Ja som ho mala rada, až kým na mňa nezačal pre nič za nič nadávať. A to až celkom dosť, povedala by som. No ale asi tak pred mesiacom odišiel z koníka, takže ak tu aj je, tak pod novým nickom.
(Predpokladám, že o marseillefan-ovi sa bavíme.)

lenkasarka
7. máj 2024

@chodec15 stava sa 🤷‍♀️ ja som ti nevynadala. Ja som ti napísala,že čo tema to spomínaš len Rusko a Rusko a Rusko že ti z toho haraši. V novinách nikde nebolo že obvinili Rusko,ale že to preverujú a vyšetrujú a to je sakra rozdiel. A ešte raz ti tu napíšem ja vôbec nie som zástancom Ruska. Zo že jej napíšeš že mala držať p. Je podľa teba čo? Snáď nechceš tvrdiť že si chcel napísať pusinku?

chodec15
Odpoveď bola odstránená
subartic
7. máj 2024

@h2 aha to som si ani nevšimla, ja som s ním nepúšťala do debaty. Ani neviem že odišiel .

h2
7. máj 2024

@chodec15 Nenapísal si p., ale pi.. Na to sa pusinka nehodí. Vymysli si niečo lepšie.

lenkasarka
7. máj 2024

@chodec15 🙄🤦‍♀️

chodec15
Odpoveď bola odstránená
h2
7. máj 2024

@subartic Dohodli sa s jednou babou (mali spolu zaujímavú debatu o uhorkách 🤭, kde si veľmi rozumeli) a odišli úplne presne naraz.

h2
7. máj 2024

@chodec15 Slabé! 👎🏻

lenkasarka
7. máj 2024

@chodec15 prosím ťa už sa nestrapňuj.

subartic
7. máj 2024

@h2 ano, niečo som zachytila , ale žeby ? Však on svoju ženu miloval , aspoň to tak prezentoval . A možno to bola aj jeho žena🙂.

h2
7. máj 2024

@lenkasarka Keby si aspoň stál za slovom. Naznačí nadávku, ktorú pochopí aj slepý a ide sa tváriť, že to nenapísal. Zbabelé.