Majú muži ženy len kvôli postelovým potrebám?
Majú muži ženy len kvôli tomu, aby naplnili svoje potreby v posteli? Alebo premýšľajú tak ako ženy a chcú lásku, nehu, oporu atď? Viem, ze je tu viac žien než mužov ale zaujíma ma ten mužský pohľad na vec.
@h2 to si nepamätám , zas tak dlho som tu neni.
Ale vieš čo je paradoxom , že ja mám mužov rada, rada s nimi trávim čas, rada sa zasmejem , rada si s nimi zabehám , zacvičím aj rada s nimi pracujem . Ale to je iný typ mužov. A potom je vetva sráčov , ktorých som popisovala vo viacerých príspevkoch , že sa tam našiel , za to ja nemôžem naozaj .
@chodec15 toto čo píšes o jej muzovi je naozaj nevhodne a čo píšeš o nej je už naozaj cez čiaru. Už minule som ti písala,že to tu veľmi,ale NOzaj veľmi hrotis. Názor hoc aj negatívny sa vždy dá napísať slušne. To ako ho píšeš ty je naozaj všetko len nie slušne.
ale nech si nadáva a píše o mne že som taká a onaká , to je jeho prezentácia , mňa sa to až tak nedotýka od neho , keby mi to napísal Hugger aelbo tundra , to by som brala vážnejšie . Od neho to cezo mňa len preletí a nezostane.
@chodec15 ona napísala svoj názor slušne narozdiel od teba. Nemusí sa ti jej názor páčiť ,ale môžeš argumentovať slušne tak ako ona. Ty miesto toho hneď urážaš. Nie je to prvý,druhý a ani 5 x čo od teba čítam vulgarizmi najhrubšieho zrna.
@chodec15 stava sa 🤷♀️ ja som ti nevynadala. Ja som ti napísala,že čo tema to spomínaš len Rusko a Rusko a Rusko že ti z toho haraši. V novinách nikde nebolo že obvinili Rusko,ale že to preverujú a vyšetrujú a to je sakra rozdiel. A ešte raz ti tu napíšem ja vôbec nie som zástancom Ruska. Zo že jej napíšeš že mala držať p. Je podľa teba čo? Snáď nechceš tvrdiť že si chcel napísať pusinku?
@chodec15 🙄🤦♀️
@chodec15 prosím ťa už sa nestrapňuj.
@lenkasarka Keby si aspoň stál za slovom. Naznačí nadávku, ktorú pochopí aj slepý a ide sa tváriť, že to nenapísal. Zbabelé.

@chodec15 Nenosím okuliare. Prečo myslíš, že ich mám? Hodia sa ti k predstave starej babky, ktorú si si o mne vytvoril? Vidím dobre. Aj tvoje príspevky. Teda, pokiaľ ich nezmažeš, keď ťa upozorním, že píšeš blbosti, ktoré si navzájom odporujú. 😉