Mala som rande a dnes som toho muža stretla v električke so ženou a dieťaťom
Keby ste stretli v električke muža, s ktorým ste boli minulý týždeň na rande, so ženou a dietatom, povedali by ste jej to? Lebo presne to sa mi stalo.
@blancheporte však neviem, preto sa pýtam. Ale vyzeralo to tak.
nie .. moze to byt sestra kamaratka alebo benevolentna manzelka .. kazdopadne nepoznas ju tak sa do nich nestaraj a rande povazuj za ukoncene do buducnosti
Ja asi nie...
Ja by som sa prihovorila a spýtala by som sa ci su to jeho netere a synovci.
No co uz teraz....🤷♀️
@777januska777 hej to je celkom elegantne vyriešené 😂
Áno, prihovorila by som sa. S vtipom, že kedy to stihol keď mi uly týždeň bol ešte slobodný 🤣🤣
@777januska777 Ale z toho sa on môže vždy vykrutit...
@tosomja tak dieťa hovoril že má, ale že so ženou už nie je.
@tosomja a povedal, že jeho dieťa žije cez celé Slovensko ďalej a že s ním nie je v kontakte.
Uff v elektrické by som to neurobila. To by bolo tak ponižujúce. Tá žena by dostala facku od života pred obecenstvom (cestujúci)
Keď už, tak Radšej by som vystúpila s nimi a vonkua tam mimo obecenstva, by som to povedala
@pribinak elektricka bola prázdna, neboli okolo nás ľudia. Pred ľuďmi ani ja nie.
Ja asi nie, ale keby ma dotycny este kontaktoval, tak by som sa na to spytala.
Nie. A pred deťmi by som tobôž už o ničom takom ani neuvažovala. Ale jeho by som poriadne vytrolila, že to dám vedieť jeho žene, že poza jej chrbát obháňa iné ženy, aby sa zľakol, že príde o svoju rodinu, keď sa nespamätá.
Nie nepovedala by som to. Neriešila by som to pred nimi, maximálne s ním, aj to nie nejako ako stíhačka alebo tak. Lebo nevieš kto to reálne bol.
Ja by som sa asi pozdravila, myslím, že jeho reakcia by ukázala veľa... ale aj keby extrémne znervóznel, tak asi by som to tam neriešila a nerozoberala ...
Jej by som to nepovedala, ale jeho by som blokla.
@autorka a ako sa tvaril, ked ta uvidel? Elektricka bola prazdna, v dave Ta nemohol prehliadnut.
Ja by som ho pozdravila a nahodila stastny usmev, ze ho vidim a z reakcie by som vyvodila, ci je to znama alebo rovno manzelka s dietatom. Reakciu by v pripade, ze to bola podvadzana manzelka len tak nezakryl😁
Už je asi neskoro na nejakú reakciu! Alebo sa ešte stále veziete v tej električke?🤔
Sedel hneď oproti mne, lebo všimol si až neskôr kto som... Nepozdravil ma a vyzeral nervózne dosť.
@fairyprincess no ale to nevieš... Ja ho nepoznám. Po tom prvom rande som ho odmietla, aj keď mi dával návrhy. Len z duše neznasam neverných chlapov.
Tak sa ho opýtaj, kto to bol. Buď bude zapierat, alebo sa prizná.
Tak potom ma buď extrémne dobrý vzťah s bývalou, alebo ma milujúcu manželku, len chcel uhnúť a čo ti mal povedať že mám ženu, deti, neplánujem sa rozvádzať, buď mi rohožkou? Bola by si?
Presne tak, aspoň by sa ti pozdravil, keby nemal vedľa seba manželku.
tak jeho reakcia vypovedá o všetkom. To ti musí byť jasné
Napísal mi, že to bola jeho expartnerka a dieťa a že ho prišla pozrieť po 4 rokoch 😃

Ako vies,ze to bola jeho manzelka a dieta?