Mala som rande a dnes som toho muža stretla v električke so ženou a dieťaťom
Keby ste stretli v električke muža, s ktorým ste boli minulý týždeň na rande, so ženou a dietatom, povedali by ste jej to? Lebo presne to sa mi stalo.
Dieta zije cez cele slovensko, nie je s nim v kontakte a bum za par dni sa s nimi zrazu vezie v elektricke. No aka nahoda 😁
@miroslava21 že? 😃
Neoslovila by som ho, ale tým by som celý náš "vzťah" považovala za uzavretý. Keby s dotyčnou nič nemal, nemal by problém ťa pozdraviť a prihovoriť sa, prípadne ťa predstaviť "bývalej" partnerke.
mala si sa mu pozdravit a milo prihovorit. Ostatné by už hádam vyriešila jeho bývalo nebývalá.
Skôr ťa asi poriadne oklamal.
A on ta videl? Muselo mu dobre lepit. Ak by to nebola jeho zena,tak sa ti prihovori.
@h2 ja som to ukončila ešte minulý týždeň, lebo sa mi nepacil, iba som chcela vedieť, že či by ženy povedali... V takejto situácii
Skus si predstavit seba v ulohe tej manzelky. Chcela by si aby sa ina zena prihovorila tvojmu muzovi a odhalila jeho neverne chutky, alebo ta radsej drzala v hmle.
Ja by som to povedala. Tym ze mlcim, mu ib nahravam do kariet.
Kamoške sa presne toto stalo😃 panka stretla o 4 dni po rande v reštike, on tam mal ženu a dieťa. Že bol hneď nervózny a vystresovaný..vtedy neriešila, na internete sa jej ozval, že ako sa ona má🙄 a že ona či to bola jeho žena, že nie že sesterka s deckom🤦určite.. o mesiac sa jej ozvala jeho sesterka, že je pani manželka, a že či spolu dačo mali, lebo natrafila na dlhý zoznam kontaktov so ženskými.. a že všetky zaradom upozorňuje na gynekologické problémy, lebo manžel je prenášac nejakej pohlavnej choroby..
Baby hlavne si dávajte pozor na takéto randicka.😕
Ak nevies kto to bol tak co chces riesit? Mohla to byt sestra, kamaratka, kolegyna, suseda uplne ktokolvek alwbo si to s nim predstavujes tak ze kwd spoznal teba tak inu zenu ktoru pozna uz ani len neodzdravi?? Ak si chcela vediet kto to bol mala si sa prihovrit sposobom ahoj ako sa mas? Z jeho reakcie by si ptesne zistila kto to bol bud by tapredstavil dotycnej alebo sa tvaril ze si si ho sniekym pomylila a ty by si mala jasno.... Traposiny typu viac by som sa s nim nebavila, bloklaby som ho a pod mi pridu ako riesenia 7.C ZS....
Ja by som povedala :"Jeej ahoj,kedy dame dalsie rande?"😁 Myslim,ze by mu "ex" zvoleja taku struhla,ze by hned mal jasno v tom,ako sa k zenam nechovat. Ja ako jeho manzelka by som chcela vediet,ze mam doma ku*evnika.
@kulumulu123 Veď z jeho správania je jasné, kto to bol. K autorke sa nepriznal, neoslovil ju, znervóznel. Bola to manželka.
@mandzula Ano,to je teoria,realne vela takychto "ockov" rado zhadzuje zeny pred detmi recami ako maminka moze za to,ze nezijeme spolu a pod. Myslim si,ze skolak uz ma pravo vediet,preco rodicia ziju oddelene. Ak to nevie,este moze davat vinu sebe,nebodaj matke. Ale tak nemusime mat na to rovnaky nazor🤷♀️
Nie naco?
Zažila som možno niečo podobné.. stretávali sme sa asi pol roka vždy iba vtedy, keď to vyhovovalo jemu - kedykoľvej aj hodinu pred stretnutím napísal, že mu do toho niečo prišlo alebo ani nenapísal a rovno neprišiel. Keď bezdôvodne neprišiel druhýkrát, prestala som sa s ním baviť. Vraj bol rozvedený a mal dve dcéry na strednej škole. Po rokoch som ho stretla s pekne upravenou partnerkou a asi 15-ročným fešákom - vravím mu - ani nás nepredstavíš? a on že toto je moja manželka a ja že gratulujem k svadbe 🙃 na čo ona vypleštila oči, že to nie je potrebné, sme manželmi už skoro 25 rokov 🤷🏻♀️ a zo mňa vyletelo, že to faaakt? a ešte mi povedz, že tento fešák je váš syn! a on že áno.. som sa nezmohla na slovo, iba som sa pozdravila, že im prajem pekný deň a šla preč. Pani za mnou ešte čosi kričala, že som sa asi pomýlila, ale určite nie. Bol to on. A hnusne klamal obe strany. Cítila som sa veľmi nepríjemne - voči nej. Časom som to hodila za hlavu, ale jeho manželku mi je ľúto.
Ja ako podvadzana manželka by som chcela vedieť. Tu sa niektoré tvária, že je to v poriadku, neverný chlap. To vlastne mužom nahráva do kariet. Takže ženy chcú byť klamané.
Povedala by som to. Aspoň by som sa spýtala nepriamo na nejaké veci, aby dieťa nemalo tušenia, ale manželka áno. Je to fér kvôli nej. Možno nie si ani prvá ani posledná, ale tá manželka si ma právo zariadiť život a nezit v klamstve. Totiž všetky tu zabúdajú na to, že aj ty si bola oklamaná a aj ona. A že ten blbec si stále veselo funguje ďalej.
V tej elektricke ťa pozdravil ? Alebo sa tváril,že ťa nevidí?Dosť by asi záležalo na jeho správaní v tej chvíli ..ale určite by som to neriešila v električke ..ak si zvedavá,tam mu normálne napíš,že si ho videla vtedy a vtedy v električke (kľudne aj že s nejakou babou a dieťaťom).a uvidíš ,aká príde odpoveď
V podstate by som povedala. Ale keby ich stretnem ako ty v elektricke, to by som za nimi nesla ja sama by som sa citila trapne. Ono je lahke si povedat ze jeho partnerka by to mala pocut, ale v neocakavanej situacii by som bola prekvapena ze ho vidim s rodinou a nezmohla by som sa jej oznamit co ma za blba vedla seba. Ale ak ich este stretnem napr na ulici tak by som sa ozvala, urcite by som ju nehladala na sietach a tak kontaktovala...
@nurielka presne, ja neznášam zenacov čo klamú
@mamkalentedkova sedel oproti mne a videl ma, veď to bolo pol metra od tváre, pozeral na mňa priamo 😃
@miroslava21 hej ale my sme sedeli vedľa seba v električke aj 5 minút 😃
Ja som za to povedat, ak je to “ok”, tak to predsa nebude nikomu vadit. Ak nie je, aspon nebudes podporovat klamara… nam sa stalo podobne, ale vzhladom na okolosti sa doteraz na tom s usmevom bavime- bola som tehotna, nechcelo sa mi do kina, ale isiel muzov oblubeny film. Tak som ho poslala s mojou sestrou (vobec sa nepodobame). Stretli tam nasho spolocneho znameho, ktory sa po uvodnom pozdrave hned na moju sestru obratil so zdesenym vyrazom a otazkou- a ty vies, ze on ma doma tehotnu zenu?! Segra spustila smiech, ze vie, lebo to je jej sestra. A kriza bola zazehnana :D ale mna to nahodou potesilo a kamos ma dobre body, ze za mna tak “bojoval” 🙂

Aha. A teraz tú o Šípkovej Ruženke. 😄