Mala som styk s chlapcom, ktorý užil pervitín
Prosim,vas mala som styk z chlapcom ktory pravdepodobne mal v sebe pervitin a velmi som nervozna aj mi je spatne taka agresivna som ja som sa snim bozkavala aj ale nie dlho prosin vas neni nejaká sanca mal zatnute zuby a tak mlaskal klame ma ze to nemal pritom to braval len ma stale klame :( nemohol nejak preniest cez sliny potom namma tu hnusnu chemiu :(? Take nervy mám že az
Ak to berie dlhodobo a prasi rad radom aj ine,najhorsie mozes mat syfilis,kvapavku,HIV...Sorry,z realnych skusenosti ti nic nenapisem,s fetkami som nikdy nespala. Ty nemas ani 18,ze?
Nemusi mat nic als aj tak pre istotu ja chcem vediet co moze prenosit partnerovi. Alebo z realnej skusenosti, :( ak budete takí dobrý
@anonym_autor nesúložím s feťákmi,ani nemám náhodný sex,takže reálne nemám skúsenosti.Asi si myslíš,že je bežné to,čo robíš...No nie,nie je...
Namiesto vypisovania na koňa si si mohla zadať do googla sexuálne prenosné choroby...ale to pri tvojom IQ by bolo asi hodne náročné
Pre Boha
Podľa štýlu písania vyjadrovania bud si trolli alebo ja už neviem. Alebo si na drogách aj t.
Toto je horšie ako diskusia s uchylnym manželom
Ja sa nestačim diviť .
A nie paneboze! Fet tí neprinesie cez sliny a genitalie
Koľko máte rokov 15 či?
Nikdy sa s ním už nestretni a sexuj s kondomom iba ale za mňa trolis
Nemusi mat nic als aj tak pre istotu ja chcem vediet co moze prenosit partnerovi. Alebo z realnej skusenosti, :( ak budete takí dobrý
@anonym_autor z akej reálnej skúsenosti ,ako čo pohlavne choroby,vsak chod na testy
Ty radsej uz netrtkaj s nikym. Ako co sa mohlo preniest? Ved nema Aids 🙈 nic sa ti nestane, jedine ze ste mali nechraneny sex tak si mohla dostat nejaky syfilis a spol. Piko na teba nepreniesol nijak
@anonym_63826f ano chápem ze to je vtipne nelogicke niekomu ale aj tak, opytala som sa predsa ludia sa potia a je to chemické pytala som sa na pot nie ze nejaka davka fomna vojde fuj co mi tu pisete vsetci...len ci niesom zato podrazdena ale to budu nervy na neho od rána. Uz tu pisat nebudem
@anonym_autor a to sa ako stalo ? Stretla si ho na diskotéke niekde náhodne? Nepoznáš toho cloveka, keď ani nevieš či mal naslahane?
Ty radsej uz netrtkaj s nikym. Ako co sa mohlo preniest? Ved nema Aids 🙈 nic sa ti nestane, jedine ze ste mali nechraneny sex tak si mohla dostat nejaky syfilis a spol. Piko na teba nepreniesol nijak
@anonym_9587ea a ty ako vieš že nemá HIV/AIDS? Ale syfilis áno? Len ma zaujíma akým vzorcom si na toto prišla
@anonym_autor a to sa ako stalo ? Stretla si ho na diskotéke niekde náhodne? Nepoznáš toho cloveka, keď ani nevieš či mal naslahane?
@monulka205 ja som nikdy nemala.drogistu chodim snim mesiac..ale nebyval takyto cize 5x bolo. A dva krat vikendy sa mi,zdalo ze ho trase a tie zuby vybuchy povedal mi ze je nervozny len, ja som .... nebudem tu písat jaka naivna som taku by som si dala ze az nech ma prebere po hlave po hube, ja to na kudovh nevidim proste.hovoril ze volakedy bral ale robí to stále .nato ma aj namotal ze on to nerobí ze je to pliaga. Ale tie víkendy hned som videla ze volaco je zle a inak..
@monulka205 ja som nikdy nemala.drogistu chodim snim mesiac..ale nebyval takyto cize 5x bolo. A dva krat vikendy sa mi,zdalo ze ho trase a tie zuby vybuchy povedal mi ze je nervozny len, ja som .... nebudem tu písat jaka naivna som taku by som si dala ze az nech ma prebere po hlave po hube, ja to na kudovh nevidim proste.hovoril ze volakedy bral ale robí to stále .nato ma aj namotal ze on to nerobí ze je to pliaga. Ale tie víkendy hned som videla ze volaco je zle a inak..
@anonym_autor citas čo píšeš? Alebo len nemáš okuliare?
Kaslite nato nervy mam jak .....nebudem sa tu uz vyjadrovat. Nemam slov na seba.
Slepá nezodpovedna zalubená prosim vas gynekolog ten mi zoberie krv výtery ? Ja chcem mat istotu lebo viem že to nenechám tak. Boli ste niektorí na takomto vysetrení? Urobí mi to nemocnica alebo obvodny lekar alebo origin aj gynekologicka?
Len mi nemusíte nadávat fakt som vykolajená a áno priznavam sa ze som to pokaslala, zalubila som sa.
Paneboze prosim ta len o jedno,nech z mojich dcer nevyrastu hlupane.
Len mi nemusíte nadávat fakt som vykolajená a áno priznavam sa ze som to pokaslala, zalubila som sa.
@anonym_autor komu niet rady,tomu niet pomoci
Mala si mu povedať že nech si nabudúce utre múku keď bude mať pod nosom 🐽🐽
Pre lásku božiu, okamžite utekaj na pohotovosť a všetko im podrobne popíš. 🙏 Je to veľmi dôležité, ver mi. 😶🌫️