Mali by ste mať sex za peniaze?
Po par poharoch vina sme sa s kamaratkou dostali k tejto teme. Obe sme sa zhodli na tom, ze by sme to urobili. Obe mame 27 rokov. Kamaratka, ktora je single, zhodnotila, ze by to urobila, suma zacala na 2000€, podla sarmantnosti muza. Ja som vydata, takze som mala tu sumu vyssiu, cca 8000€. (s tym ze by som manzela informovala). Je to hypoteticka somarina, nikto nam neplati a inak to robime zadarmo. Len teda sme dosli k tejto teme. Mate to takto rovnako alebo sme len my dve prepnute, so sklonom k prostitucii? Ak ano, ake by boli vase sumy? Ak chcete kritizovat temu tak si to mozete odpustit, viem ze je kontroverzna a za triezva by nas nenapadla.
A čo máte p. če zo zlata? 🤣🤣
Nemala.
Keby ju chcel tvoj manžel za koľko by si ho dala? Za 8000?
@lili1313 mali by ste sa na kontaktovať na tú slečnu z Ruže pre nevestu,Nikol sa myslím vola.ta mala vo vizitke,že je nezamestnaná ,ale často chodí do Dubaja 😁😁 tá vám isto poradí,aká taxa beží 😁
Mám 35 rokov tento rok,ale teda hrozna doba toto.
Čo mladí vidia v telke a ako najlepšie nepracovať a mať milióny.zhovadiť sa v TV kvôli nejakým sledovateľom
Podla mojho nazoru ty aj kamaratka ste totalne pre muzov nezaujimave bez priatelov ci manzelov niekde v Trebisove a tak si aspon vytvarate nejaky svet fantazie na Modrom Koniku
V bare:
- Slečna, išli by ste so mnou za 100 tisíc?
-- Hmm... no... tak teda poďme!
- A za stovku?
-- A čo som ja voľajaká kurva?!! - skríkne žena
- No to som si už potvrdil, teraz už len jednám o cene...
Tak funguje život. Každý máme svoju cenu. Niekto vyššiu a niekto nižšiu.
Hovorí sa, že prostitúcia je najstaršie remeslo na svete a niečo na tom bude. Mladých dievčat na pokeci je stále dostatok a vôbec to nevyzerá, že by tam ženy toto remeslo odsudzovali ako tu na MK.
Mne sa raz večer v Prahe na Václaváku stala taká milá príhoda. Oproti mne išlo veľmi sympatické dievča v okuliaroch. Ešte som si to v hlave ani dobre nezatriedil či je to učiteľka alebo študentka, keď sa ma nenápadne opýtala či by som nechcel fajku... asi tak. 😉
Zaujala ma informacia, ze single by sla lacnejsie a vydata 4x drahsie. 🙂 Asi preto, ze vydata ma sexu dost, ci?
@fido69 ake asi tak? A koniec pribehu?? 😀
@oranzovyvevericnik nemal pri sebe toľko peňazí
@oranzovyvevericnik
Zo stavu, keď som rozmýšľal ako sa jej môžem prihovoriť som sa za stotinu sekundy dostal do stavu, keď mi v tele prestala prúdiť krv. Úplne ma to omráčilo, tak sme sa chvíľku na seba kukali, usmiala sa a išla ďalej.
To sú tie okamžiky v živote, keď si poviete, čo by sa stalo, keby som sa jej prihovoril ako prvý ja a niekam ju pozval... príbeh ako Pretty woman? Život nám niekedy necitlivo berie ilúzie. 😉
@ysseba keby to bolo dobre zaplatene tak ano. Ako bolo spomenute, kazdy ma svoju cenu. Ak by niekto ponukol tvojmu manzelovi pol miliona, nepozicala by si ho na 1 noc?
@mircalla netrafili ste sa. zijeme v Kosiciach, sme liberalne, atraktivne, a dokonca sme aj Korcoka volili 🙂
@chodec15 preto lebo vydata riskuje manzelstvo.
Hmm... Košice a 2000€ hovoríš, hej? 😅 Utekám do bankomatu.. o chvíľu som späť
@lonely66 myslíš bdsm? lebo BSM je bezpodielové spoluvlastníctvo manželov😀
@zuzanka.zuzu možno sa pýta na tých 8000€, že či by aj manžel dostal polku...ale viac sa mi páči akým smerom rozmýšľaš ty...
@marseillefan aha to mi nenapadlo 😂 hups trapas 😂
@zuzanka.zuzu neospravedlňuj sa... to bola dobrá otázka, mňa by napríklad celkom zaujímalo, či v cene tých 8k je aj BDSM
Čakajú nás ťažké časy, takže to berte za tie peniaze. Pretože o chvíľu to budete robiť zadarmo, len aby ste mali ráno niečo teplé do úst.
Keďže väčšina príspevok nepochopila, skúsim normálne odpovedať ja 😄 v súčasnej situácii by som šla tak za pol milióna, ale keby som musela živiť deti a nejakým zázrakom nemala inú možnosť, tak veru aj za 50.
Tak to ste z lacného kraja
@autor
Myslím,že vysoko rúbeš. 8tis nemala ani Trošková. Top luxusné spoločníčky majú cca 5500€ za mesiac,ale to sú ženy ktoré aj vyzerajú,majú vzdelanie aby sa človek za ne nemusel hanbiť,vedieť sa vyjadrovať keď niekde hubu otvorí a tak isto ju musí vedieť aj držať hubu keďže je často pri všelijakých stretnutiach a rozhovoroch. Musíš znášať všelijaké praktiky o akých sa "bežným ženám" ani nesníva a mne ako chlapovi sa dvíhal žalúdok keď som to len počul. Ale áno,veľa žien myslí,že má medzi nohami zlatú baňu,resp truhlicu s pokladom,len nie vždy je to tak.
Nechcela by som sex ani zadarmo 😄
@larinka552 a ani za milion 😂
Mne to niekolkokrat v zivote bolo realne ponuknute a nesla som ani raz.
Viem.si predstavit nejaku.krajnu situaciu, ked by som potrebovala velke peniaze na liecbu pre syna alebo nieco take, proste zufalstvo, ked by som nemala ziadnu inu moznost a niekto by mi tie velke peniaze za to naozaj dal. V sucasnej zivotnei situacii nie je suma, za ktoru by som sla.

Nepochopili ste to, autorka asi vie že sú tie sumy prestrelené v reálnej ponuke ale tu ide o situáciu úplne fantazijnú. A toto by bola tá cena ktoru by v totalne teoreticko hypoteticko fantazijnej rovine prijali. Predpokladam ze za diskrétny klasicky sex. Tu nejde o to že by im v skutocnosti nikto tolko nedal atd, to je cista teoria. Prečo nie, nechapem to pohoršenie že sa nad tým tak pripito zamysleli.... Lebo ozaj mnohi ludia sexuju hlava nehlava s kadekym.