Mali by ste mať sex za peniaze?
Po par poharoch vina sme sa s kamaratkou dostali k tejto teme. Obe sme sa zhodli na tom, ze by sme to urobili. Obe mame 27 rokov. Kamaratka, ktora je single, zhodnotila, ze by to urobila, suma zacala na 2000€, podla sarmantnosti muza. Ja som vydata, takze som mala tu sumu vyssiu, cca 8000€. (s tym ze by som manzela informovala). Je to hypoteticka somarina, nikto nam neplati a inak to robime zadarmo. Len teda sme dosli k tejto teme. Mate to takto rovnako alebo sme len my dve prepnute, so sklonom k prostitucii? Ak ano, ake by boli vase sumy? Ak chcete kritizovat temu tak si to mozete odpustit, viem ze je kontroverzna a za triezva by nas nenapadla.
Dostala som ponuku, jeden bohaty nemec, videohovory na styl onlyfans, par tisic mesacne a darceky. Poviem ti to iste co vtedy: Chvalabohu, ze si viem pekne peniaze zarobit hlavou v praci, ktora ma bavi, nepotrebujem teda a cena vobec nie je podstatna. Mam vsetko co potrebujem. (Ale inak vobec neodsudzujem, paradoxne ja onlyfans tlieskam. Ked si predstavim baby napriklad z domovov, co sa musia takto tazko zivit. A kadejaky chmatak smradlavy sa na nich sape nazivo, nikdy nevies co sa z neho vykluje…. A takto ti debili platia za pohyblive obrazky). Takze ano, je to otazka penazi a ake ma clovek moznosti, respektive co si moze a nemoze dovolit a co je ochotny obetovat. Vsak aj tu ked clovek cita, tak vela ludi predava svoje zdravie a castokrat aj “dusu” v zlych podmienkach vo svojej standardnej praci a za ovela menej penazi. V tomto som pragmatik.
@viera27 hmmm, len aky nazor na to ma partner?
@madeincssr manzel? V pohode, nazor respektuje, aj ked on ma konzervativny nazor. Na ponuke sa pobavil.

V podstate ponúkaš už teraz sex za cca 500 mesačne, vlastne aj menej keď zoberieme že priemerný mužský plat je cca 1400 eur v čistom a službičky práčovne, upratovačky a varičky by stáli tak 1000 :D :D