icon

Mali by ste s problém, keby váš partner pozve inú ženu na drink?

6. mar 2023

Ahoj, chcem sa opýtať vás žien hlavne, že keby máte partnera a on by pozval nejakú inú ženu na drink alebo obed alebo večeru s tým, že by ste o tom nevedeli a boli spolu niekde v meste dajme tomu 2 alebo 2 a pol hodiny?
(s tým, že to nie je ani kolegyňa ani rodina ani kamarátka alebo známa o ktorej viete ale proste cudzia žena a došlo by tam k nejakému skúšaniu niečo ako baliť niekoho, také náznaky)

Strana
z4
autor
6. mar 2023

je to voľná diskusia, i ked sa mi to reálne raz trochu dávnejšie stalo ale zaujíma ma názor

54tinka54
6. mar 2023

Či by mi vadilo že by môj partner išiel s nejakou ženskou na rande? Áno, vadilo, veď to nie je normálne.

danyelia
6. mar 2023

Ahoj, samozrejme, že by mi to vadilo, ak by to bolo ,,rande,,...

basulaak
6. mar 2023

My s manzelom sme monogamisti. Cize ano. Vadilo by mi to.

kaca222
6. mar 2023

Áno, vadilo by mi to. Nevadilo by mi to, keby mi o tom povedal a šlo by o dlhoročnú kamarátku/kolegyňu, nie novú známosť

januska12323
6. mar 2023

Ak je to cudzia žena tak je to rande a to bežne človek vo vzťahu nevyhľadáva.

h2
6. mar 2023

Samozrejme, že by mi to vadilo. Neviem, komu by niečo také nevadilo.

melany_y
6. mar 2023

Neviem si skôr celkom predstaviť ,ktorej žene by to nevadilo. Veď bol na love s inou 😃

laurika1432
6. mar 2023

Ak by som o tom nevedela, tak isto by ma to veľmi mrzelo, to nemôžem povedať, že proste nie. Predsa len si myslím, že ak by to bolo aj naopak, tak isto by to vadilo aj jemu

ivangeline
6. mar 2023

Haha. Ja tiez si nvm predstavit komu by to nevadilo. Jedine tak vo volnom vztahu... xD Ked to nie je rodina a ani znama ci kolegyna..

autor
6. mar 2023

Súhlasím, aj mne to bolo divne keď som zistila, ze niekoho ma, tak som potom ešte asi 5 minút ostala a ospravedlnila sa a odišla

sense
6. mar 2023

Áno toto by mi vadilo

mimikarol
6. mar 2023

Samozrejme a nebola by som jediná kto by mal problém keď by som to zistila

h2
6. mar 2023

Čiže ty sa bola tá pozvaná? Tak to by mi vadilo tiež. A to ti priamo povedal, že niekoho má?

makakova
6. mar 2023

Keby ide aj o známu alebo kolegyňu to by nevadilo nikomu,iba mne ? Byt na dve a pol hodiny na káve s kolegyňou je ok?😀

autor
6. mar 2023

@h2 Ano ja, a normálne sme sa bavili a potom zrazu mi povedal, že jeho partnerka je v práci

h2
6. mar 2023

@makakova Mne tiež. Jedine, že by to bola pracovná schôdzka.

akiana
6. mar 2023

Jasne, za mna jednoznacne dovod na rozchod. Ked muz pozve zenu na drink, ktora nie je jeho pribuzna alebo dlhorocna kamaratka, ktora je mu ako sestra, tak je to rande.

h2
6. mar 2023

Tak to si dobre urobila, že si išla preč. Čo si myslel?! Pako!

simca06022011
6. mar 2023

Ano vadilo. A takto viac chlapov, kym sa doma tvaria ako strasne zarezavaju... od rana do vecera v praci :D

ankare
6. mar 2023

Preboha, jasné,že by mi to vadilo.

zuzanka.zuzu
6. mar 2023

zase ty? toto tu už bolo 🙄 sa divím, že si to tunajšie inventáre nepamätajú... ale ani vtedy z toho nebolo výživná diskusia, ani teraz nebude

autor
6. mar 2023

@h2 Ta čo som mala robiť, lebo my sme si písali cez messenger a bol taký sympatický tak sme sa stretli a toto som sa dozvedela, ale ľutujem jeho partnerku

h2
6. mar 2023

Ale veď dobre si urobila. Neviem, čo si myslel, keď ti povedal, že partnerka je v práci. Že pôjdete k nemu domov sexovať?

autor
6. mar 2023

@h2 Nechápem jeho logiku, jej sa má venovať a nie mne, ja keby niekoho mám tak tiež nebudem pozývať ani prijímať pozvanie od cudzích chlapov

vilma7
6. mar 2023

Počkaj tak vy ste spolu boli alebo neboli? Lebo ak ste si len písali cez messenger, neznamená že ste boli vo vzťahu. Bez ohľadu na to, že ti je sympatický.
Tak v čase spoznávania chápem, že si dal r"ande" aj s inou.

autor
6. mar 2023

@vilma7 Ved ja nepíšem, že medi nami niečo bolo, neviem odkiaľ to máš. Písali sme si a potom navrhol stretnutie a bavili sme sa a zrazu spomenul jeho partnerku a krátko nato som odišla

vilma7
6. mar 2023

Pochopila si môj komentár? Ja sa pýtam, či medzi vami niečo bolo.

To že ty si nezáväzne s niekým píšeš, predsa neznamená, že dotyčný sa má uzamknúť pred svetom. A ako sa stretol s tebou, tak sa stretol aj s druhou ženou. Nezáväzne, a nič medzi nimi nebolo.

Pýtaš za, či by sme mali problém, keby partner pozve niekoho na drink. tebe dotyčný ALE žiadnym partnerom nebol. Tak nedostaneš adekvátne odpovede, lebo každá v odpovedi píše, že by im to pri partnerovi vadilo.

Vy ste spolu nemali nič, ešte ste sa ani nevideli, takže ja nevidím problém, že sa dotyčný s.niekym stretol a vážila by som si jeho úprimnosť. Lebo na nos ti to vešať nemusel.

Takže nie , nevadilo by mi, keby chlap, ktorého som nikdy predtým nevidela, iba sme si písali, išiel aj s inou ženou na drink. Asi si hľadá partnerku. Nikoho nepodvadza.

autor
6. mar 2023

@vilma7 Ehm si si istá, že si pochopila o čom je debata?

h2
6. mar 2023

@vilma7 Prepáč, ale myslím, že ty si tu tentokrát tá, čo nechápe. Asi by jej nehovoril, že "partnerka nie je doma", keby sa len nezáväzne spoznával s inými ženami v snahe nájsť tú pravú. Autorka sa pýta, ako by sme to brali my, čiže ako by to brala dotyčného pána priateľka. Nie, že ona je s ním vo vzťahu. Ona je "tá druhá", tá pozvaná.

Strana
z4