Mali ste milenca?
Mam 32 rokov , v manželstve to neklape tak som si našla milenca. Je skvelý, všetko bez starosti. Pri ňom sa cítim uvoľnene. Žiadne starosti o domácnosť,deti proste nič. Je to môj balzam a aj v sexe je skvelý. Zažili ste niekedy niečo podobné v realite, keď to doma neklapalo?
A prečo to riešiš na MK? Keď si spokojná,tak si užívaj,alebo máš úchylku a potrebuješ ponižovanie? Celej diskusii nejak nerozumiem🤔 načo to potrebuješ zverejňovať?
Nezazila som . Nerobim druhym co nechcem aby robili Mne. Cize mas nanic manzelstvo ale s milencom je tvoj zivot znesitelnejsi. Smutne .. ale ked to tvojmu muzovi nevadi…ak o tom nevie tak si mozes balit kufre lebo lož mà kratke nohy raz to zisti. A Mozno nie a ty budes dalej zit v nefunkcom vztahu len ta nejaky iny chlapi raz za cas dobre vyprasia. No vzdy sa budes vracat domov kde to neznasas.
no neviem ale ja som potom asi v uplne inom svete ako ty, lebo v mojom okoli to teda ani zdaleka nerobi kazdy druhy a to ma byt akoze ospravedlnenie? smutne, ze dospely clovek namiesto toho, aby riesil problem v partnerskom vztahu si najde milenca
A mne teraz udrela do oci veta: " Zažili ste niekedy niečo podobné v realite, keď to doma neklapalo?"
Autorka, Ty to zazivas virtualne? Ci ako mam rozumiet tej Tvojej otazke?
Ty si asi tiež dobra len na sex keď vam to s mužom neklape a riešiš to ako hnoj...
@dskjhfdlkdjhl Hej bud vymyslena tema a tam sa preriekla alebo akoze kazda najprv mà milenca len tak v hlave fantaziu ked zavrie oci a hladka arañu. 😆alebo virtualneho cez net 😅
@miadi hladka aranu, boze zena, ja mam Teba rada a este ked si predstavim, ze asi zase pises zo zachodu😀
ak by ta muz pdvadzal a argumentoval to pred tebou ved co kazdy podvadza -si s tym spokojna a nadalej budete hrat stastnu rodinku pred susedmi a detmi? ak by tvoje dieti takto riesili svoje manzelstva pochvalis ich a si stastna? alebo ak tvoje dieta pride za tebou ze jeho manzel/manzelka ma milenca povies no a co ved to je zivot podvadza kazdy -bud hlavne happy pred druhymi?
@dskjhfdlkdjhl zažívam to samozrejme v realite.. a otázka znie jasne. Či ste to zažili v realite. Virtuálny svet neje realny
aby som odpovedala-nie nemala som milenca a ani som nebola milenka nerob druhym co nechces aby druhy robili tebe-heslo kt sa vzdy drzim .. a problemy riesim nehadzem na ne zaplatu
Nie nezažila som to, lebo milenca si nehľadám. Ani by ma to nenapadlo. Keď už, tak sa rozved s manželom a ostaň si žiť s milencom 🙄
Ak mi to vo vztahu neklapalo,rozisla som sa. Nikdy by som to neriesila milencom. To je take ubohe a zbabele
@dskjhfdlkdjhl haha pri mojej frekvencii na mk by som musela vela sediet na 🚾 ale tak k tejto teme by sa hodilo odpisovat z tronu 😁Nie Ja teraz stojim nad smotanou so slahacom v ruke - no bake cheesecake. Moj milenec 2.8r to mà rad . Multitasking 😉
To, ze virtualny svet nie je realny, to mne vysvetlovat naozaj nemusis. Mna zaujala ta forma otazky. Ale to vobec nie je podstatne. Este predtym som sa pytala na dolezitejsiu vec-a sice, ze ci si sa prisla chvalit, alebo stazovat, lebo neviem, k comu inemu by vobec tato diskusia mala smerovat. V kazdom pripade, ak sa pohybujes v spolocnosti, kde skoro kazdy podvadza, tak by si si o tom mala podiskutovat s tymi, o ktorych vies, ze podvadzaju. V normalnej spolocnosti to naozaj nerobi kazdy druhy, to mas velmi skreslenu predstavu, zrejme ludmi, medzi ktorymi zijes.
@miadi Myslis toho okateho fesaka? Tak nech sa to vydari, ten si to zasluzi😉
Najprv ukončím jedno a potom si užívam s milencom. Na otázku čo tvoj muž píšeš nič. Neverím že to vie a nič na to nepovie hlúposť toto jedno neverím. Nie nepotrebujem mať milenca mám priateľa a nepotrebujem zháňať ešte niekoho iného. Takže za mňa nie nie je to správne najskôr jedno ukonči a potom druhé začni. A neviem či sa sa prišla pochváliť alebo posťažovať.
Fuuuuu, anonymka.... Mas asi riadne ubohy zivot, ked toto dokazes robit muzovi a aj detom. Je mi trapne aj za teba. Je to ubohe, trapne a vies co? Bodaj by ti na to muz prisiel, zbalil ti kufor a odchod k milencovi. By ma strasne zaujimalo, kolko by to s tebou vydrzal, v tej tvojej "realitr"
Založená anonymne diskusia a my ti tu máme napísať či sme mali milenca ? 🤷🏼♀️ 🤣🤣🤣🤣🤣
Ja len k tomu "kazdy druhy clovek" - si na velkom omyle.
Mozno v tovjom okoli, v mojom su skveli ludia, ktori maju charakter, rodiny a hodnoty a jednou z tych hodnot je aj ich rodina.
Podla mna musis byt v zivote velmi, velmi pozranovana a namiesto toho aby si riesila svoj zivot, padas dalej na dno.
@veronikaszabova Pockat - milenec by ju ani nevybalil a poslal do kelu a skoncila by v najma nadavajuca, ze sa o nu vlada nestara
Ten príspevok som založila hlavne z toho dôvodu že neviem čo ďalej. Keďže som snim tehotna
Prosím ťa nevymýšľaj si už. Chápem že je piatok začína voľno, ale to neznamená vymýšľať si blbosti na MK
@autorka
Ak si tehotna s milencom, tak proste mu to oznam a nastahuj sa k nemu. Ved kamos nie?

Tak sa nastahuj aj s detmi k milencovi 😂a praskne ti bublina