Mali ste milenca?
Mam 32 rokov , v manželstve to neklape tak som si našla milenca. Je skvelý, všetko bez starosti. Pri ňom sa cítim uvoľnene. Žiadne starosti o domácnosť,deti proste nič. Je to môj balzam a aj v sexe je skvelý. Zažili ste niekedy niečo podobné v realite, keď to doma neklapalo?
@h2 este mysli na to, ze mate deti-tie sa tiez pocitaju-ktore podvadza? 😀
A prečo to riešiš na MK? Keď si spokojná,tak si užívaj,alebo máš úchylku a potrebuješ ponižovanie? Celej diskusii nejak nerozumiem🤔 načo to potrebuješ zverejňovať?
Nezazila som . Nerobim druhym co nechcem aby robili Mne. Cize mas nanic manzelstvo ale s milencom je tvoj zivot znesitelnejsi. Smutne .. ale ked to tvojmu muzovi nevadi…ak o tom nevie tak si mozes balit kufre lebo lož mà kratke nohy raz to zisti. A Mozno nie a ty budes dalej zit v nefunkcom vztahu len ta nejaky iny chlapi raz za cas dobre vyprasia. No vzdy sa budes vracat domov kde to neznasas.
no neviem ale ja som potom asi v uplne inom svete ako ty, lebo v mojom okoli to teda ani zdaleka nerobi kazdy druhy a to ma byt akoze ospravedlnenie? smutne, ze dospely clovek namiesto toho, aby riesil problem v partnerskom vztahu si najde milenca
A mne teraz udrela do oci veta: " Zažili ste niekedy niečo podobné v realite, keď to doma neklapalo?"
Autorka, Ty to zazivas virtualne? Ci ako mam rozumiet tej Tvojej otazke?
Ty si asi tiež dobra len na sex keď vam to s mužom neklape a riešiš to ako hnoj...
@dskjhfdlkdjhl Hej bud vymyslena tema a tam sa preriekla alebo akoze kazda najprv mà milenca len tak v hlave fantaziu ked zavrie oci a hladka arañu. 😆alebo virtualneho cez net 😅
@miadi hladka aranu, boze zena, ja mam Teba rada a este ked si predstavim, ze asi zase pises zo zachodu😀
ak by ta muz pdvadzal a argumentoval to pred tebou ved co kazdy podvadza -si s tym spokojna a nadalej budete hrat stastnu rodinku pred susedmi a detmi? ak by tvoje dieti takto riesili svoje manzelstva pochvalis ich a si stastna? alebo ak tvoje dieta pride za tebou ze jeho manzel/manzelka ma milenca povies no a co ved to je zivot podvadza kazdy -bud hlavne happy pred druhymi?
@dskjhfdlkdjhl zažívam to samozrejme v realite.. a otázka znie jasne. Či ste to zažili v realite. Virtuálny svet neje realny
aby som odpovedala-nie nemala som milenca a ani som nebola milenka nerob druhym co nechces aby druhy robili tebe-heslo kt sa vzdy drzim .. a problemy riesim nehadzem na ne zaplatu
Nie nezažila som to, lebo milenca si nehľadám. Ani by ma to nenapadlo. Keď už, tak sa rozved s manželom a ostaň si žiť s milencom 🙄
Ak mi to vo vztahu neklapalo,rozisla som sa. Nikdy by som to neriesila milencom. To je take ubohe a zbabele
@dskjhfdlkdjhl haha pri mojej frekvencii na mk by som musela vela sediet na 🚾 ale tak k tejto teme by sa hodilo odpisovat z tronu 😁Nie Ja teraz stojim nad smotanou so slahacom v ruke - no bake cheesecake. Moj milenec 2.8r to mà rad . Multitasking 😉
To, ze virtualny svet nie je realny, to mne vysvetlovat naozaj nemusis. Mna zaujala ta forma otazky. Ale to vobec nie je podstatne. Este predtym som sa pytala na dolezitejsiu vec-a sice, ze ci si sa prisla chvalit, alebo stazovat, lebo neviem, k comu inemu by vobec tato diskusia mala smerovat. V kazdom pripade, ak sa pohybujes v spolocnosti, kde skoro kazdy podvadza, tak by si si o tom mala podiskutovat s tymi, o ktorych vies, ze podvadzaju. V normalnej spolocnosti to naozaj nerobi kazdy druhy, to mas velmi skreslenu predstavu, zrejme ludmi, medzi ktorymi zijes.
@miadi Myslis toho okateho fesaka? Tak nech sa to vydari, ten si to zasluzi😉
Najprv ukončím jedno a potom si užívam s milencom. Na otázku čo tvoj muž píšeš nič. Neverím že to vie a nič na to nepovie hlúposť toto jedno neverím. Nie nepotrebujem mať milenca mám priateľa a nepotrebujem zháňať ešte niekoho iného. Takže za mňa nie nie je to správne najskôr jedno ukonči a potom druhé začni. A neviem či sa sa prišla pochváliť alebo posťažovať.
Fuuuuu, anonymka.... Mas asi riadne ubohy zivot, ked toto dokazes robit muzovi a aj detom. Je mi trapne aj za teba. Je to ubohe, trapne a vies co? Bodaj by ti na to muz prisiel, zbalil ti kufor a odchod k milencovi. By ma strasne zaujimalo, kolko by to s tebou vydrzal, v tej tvojej "realitr"
Založená anonymne diskusia a my ti tu máme napísať či sme mali milenca ? 🤷🏼♀️ 🤣🤣🤣🤣🤣
Ja len k tomu "kazdy druhy clovek" - si na velkom omyle.
Mozno v tovjom okoli, v mojom su skveli ludia, ktori maju charakter, rodiny a hodnoty a jednou z tych hodnot je aj ich rodina.
Podla mna musis byt v zivote velmi, velmi pozranovana a namiesto toho aby si riesila svoj zivot, padas dalej na dno.
@veronikaszabova Pockat - milenec by ju ani nevybalil a poslal do kelu a skoncila by v najma nadavajuca, ze sa o nu vlada nestara
@zmrzlinka2021 sak mne je to jasne 😂😂
Ten príspevok som založila hlavne z toho dôvodu že neviem čo ďalej. Keďže som snim tehotna
Povedz to manželovi...
Prosím ťa nevymýšľaj si už. Chápem že je piatok začína voľno, ale to neznamená vymýšľať si blbosti na MK
@autorka
Ak si tehotna s milencom, tak proste mu to oznam a nastahuj sa k nemu. Ved kamos nie?
@martul tym tehotenstvom to zabila. Uz to je jasny troll.
Tak šup, šup pod perinu s manželom a bude to akože jeho dieťa 😀

Tak sa nastahuj aj s detmi k milencovi 😂a praskne ti bublina