icon

Mali ste milenca?

7. okt 2022

Mam 32 rokov , v manželstve to neklape tak som si našla milenca. Je skvelý, všetko bez starosti. Pri ňom sa cítim uvoľnene. Žiadne starosti o domácnosť,deti proste nič. Je to môj balzam a aj v sexe je skvelý. Zažili ste niekedy niečo podobné v realite, keď to doma neklapalo?

Strana
z3
martul
7. okt 2022

@veronikaszabova jasné, horšie jak turecka telenovela

vera0123
7. okt 2022

Autorka ....chod radsej do prirody nazbieras huby aspon ,alebo si precitaj knihu a nezabudni ani na školu ,vikend ti ubehne ani sa nenazdaš a v pondelok môže učiteľka v škole skúšat 🙏🏻🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

miadi
7. okt 2022

Gratulujem k teho aspon nebude problem vymysliet meno dietatu muz da nejake navrhy milenec tiez a ty uz nieco vyberies ani nebudes musiet zakladat temu ci Osvald alebo Fenix sa druhym paci viac ..,

viestta
7. okt 2022

No teba by mali používať ako názor y príklad. Taka si krepa, že sa ešte milencom necháš nabúchať...
Ale vráťme sa do reality. Nabudúce si vymisli lepšiu storku. Toto už prebrala nie jedna telelenovela, dokonca aj literárna klasika. Už je to otrepana téma, ktorá až tak nezaujme.

miadi
7. okt 2022

@dskjhfdlkdjhl ano ten 😍uz si pochutnal dik .

lucianak
7. okt 2022

Nie, nemala. A ani mat nebudem, pokial budem vydata za svojho muza. A to budem dufam, ze este dlllllho 😁

stanulienkat
7. okt 2022

To je zase vymyslená téma od adminov z modrého koníka?😁

lucia851
Autor odpoveď zmazal
mpg
7. okt 2022

A s manželom máte dieťa? A čo povie na toto? A ktovie, čo nato povie milenec, bude sa s nimi treba nejako o tom porozprávať, ale žena v 32 rokoch by mala trochu aj plánovať, nielen robiť takéto blbosti. A ak sa teraz obaja vytratia?

veronikaszabova
7. okt 2022

@lucia851 hlavne, ze si sa dusovala, ze nie ste v kontakte a ze to bola jednorazovka 🤦

lucia851
7. okt 2022

@veronikaszabova to je moja osobná vec

veronikaszabova
7. okt 2022

@lucia851 tak potom nevypisuj diskusie, co mas robit.
🤦🤦😂😂

dominika7990
7. okt 2022

Len jedna otázka? Ako sa cítiš pri pohľade do zrkadla a keď sa pozrieš deťom do oči????
Neviem ja by som grcala sama zo seba a riadne by som sa prefackala že si neviem chacharu udržať na uzde ani kvôli manželstvu a deťom… nech by bolo manželstvo akékoľvek nikdy by som nepodviedla už len kvôli deťom aby som sa im dokázala pozrieť do oči.

lucia851
7. okt 2022

@veronikaszabova ja nevypisujem čo mám robiť

veronikaszabova
7. okt 2022

@lucia851 a diskusia, ci mozes byt tehotna s milencom??
Ale vies co? Skoda reci ti nieco pisat.

lucia851
7. okt 2022

@veronikaszabova ani nebudem

sonka333
7. okt 2022

Tak super keď si snim tehotná ✌zachvílu budeš riešiť domácnosť a dieťa sním a hon sa na ďalšieho milenca aby si sa vyhla zase stresu .....a starostiam 🤭

daniela2202
7. okt 2022

Ja by som sa hanbila

lalenka33
7. okt 2022

Hľadáš námet na nové rodinné prípady? Spisovateľka ani scenáristka z teba nebude, príbeh a zápletka 0 bodov.Na IG modrý komik neviem, či to dotiahneš. Ak hej, tak si uži 5 minut slávy. V reálnom živote musíš byť chudera.

zabludenadusa
7. okt 2022

Nie si prvá ani posledná, dieťa si určite nechaj. Manželovi karty na stôl a asi rozvod. Podľa toho aký to je muž, možno sa nemusíte rozvádzať hneď, stačí ak spolu už asi nebudete nejak žiť, rozdeľte si obytný priestor. Ťažko v tom to radiť, treba nájsť riešenia a kompromisy s chladnou hlavou u vás doma.

simiis
7. okt 2022

Ty musíš byť strašne primitívna a naivná. Keď tvoj manžel bol len partner vtedy si zažívala to isté ako teraz s bokovkou. Keď nie si šťastná vo vzťahu, nemáš záujem riešiť problém ale šupom si nájsť niekoho kto ťa bude klátiť to áno, čo tak sa vyskúšať posnažiť z jednej aj druhej strany? Teraz si predstav, že tvoj muž nabuchal druhú ako sa cítiš? Máš vlastne nejaké city? Alebo si jedna z tých ktoré otvoria nohy aj koňovi lebo nevedia riešiť problém? U mňa ako človeka si padla pod úroveň. Dúfam, že ťa tvoj milenec nechá a manžel tiež. A nie neľutujem takých ľudí ako si ty. Také niečo by si si zaslúžila. Zostať na všetko sama, možno potom dostaneš zdravý rozum. Ale už bude neskoro. Dvakrát rozmýšľaj a potom sa chyť činu...bez takýchto ľudí by bol svet krajší..ukonči jedno a potom začínaj druhé...úbohosť..

avicii18
9. okt 2022

Nechápem načo si niekrorí ľudia zakladajú rodiny. Keby to nepísala žena, tak dám ruku do ohňa že sa tým chváli Vlado J.

Strana
z3