icon

Mám 21 rokov a nepociťujem potrebu mať sex

11. dec 2020

Ahojte, mám 21 rokov a nejako vôbec nepociťujem potrebu mat sex. Začal sa mi doslova hnusiť a nebaví ma. Partnera to samozrejme štve ale neviem čo mám robiť. Mám sa mu stále podvolovat a mat sex aj keď z neho nič nemám a nechcem ho? Alebo ako sa to da riešiť? Aj keď ho mame vôbec nie som vzrušená a skoro nikdy sa neuspokojim. Partner je môj prvý a sme spolu 5 rokov.

sjack
•
11. dec 2020

A miluješ ešte svojho partnera ? Neber to zle, len či nieje chyba tam... že ťa nepriťahuje

maria037
•
Odpoveď bola odstránená
•
taskataska
•
Odpoveď bola odstránená
•
taga
•
11. dec 2020

Hm, nechcem byt zla, ale to znie, ze tam hlbsie bude nieco ine... ze uz vlastne nechces byt s tym partnerom. Asi to nebude ten uplne pravy

simona1998
•
11. dec 2020

Podľa mna ťa nebaví to iste dookola 🙂 chceš skúsiť niečo nové .

miadi
•
12. dec 2020

Asi by sa mal viac snazit skusit nieco nove :Viac sa zamerat na teba a tvoje potešenie. Povedz mu ze nemas chut . A ked sa bude hnevat tak mu povedz ze na med prilaka viac much ako na ocot.

hankm
•
12. dec 2020

@maria037 ona musi v prvom rade zistit, preco sa to deje. A nie bezducho jemu odopierat, ak ten sex nechce musi vediet preco. Ked ho “nelubi” ma ho nechat ist. Ked ona z toho nic nema lebo sa on nestara dostatocne, nevie to, bud spolu najdu sposob alebo idu od seba. Ale bezducho odmietat nevediet preco, lebo sak co on, nech drzi hubu a krok, super riesenie. Nezastavam sa ho. Ale tieto neracionalne riesenia, achhhh. Samozrejme, ze in ju nema nutit, ale on musi vediet PRECO!!!

h2
•
12. dec 2020

@taskataska Ale, to si trošku prehnala, nie? Určite by som to neporovnávala so znásilnením. Veď určite má s priateľom sex dobrovoľne. Aj keď z toho nič nemá. Nikde v príspevku nevidím, že by jej to robil nasilu.

comika
•
12. dec 2020

To chce asi zmenu vo vztahu. Alebo zmenu partnera

jana005
•
12. dec 2020

Ahoj, a nezačala si brať teraz niekedy antikoncepciu?
Niekomu sa totiž stáva, že nemá žiadnu chuť na sex

pininka1
•
12. dec 2020

Bud su problem hormony, alebo ze z toho nic nemas kvoli partnerovi, kazdopadne do buducna by som to riesila aj s gunekokogom, neviem si predstavit v tvojom veku cely cas nemat chut na sex

leskovael
•
Autor odpoveď zmazal
•
adrestia
•
12. dec 2020

Poviem to na rovinu. Začala si so sexom vo veku, keď si dospievala a tvoja osobnosť ešte nebola vyzretá. Ani vlastnosti svojho partnera si nedokázala dobre odhadnúť. Určite sa ti zdal skvelý, ale časom vyšli najavo jeho nedostatky. Ty s ním už nechceš viac byť a preto sa ti sex s ním podvedome hnusí.

autorkaanonymu
•
12. dec 2020

Ahojte, ja som autorka. Ale pisem z iného uctu. Partnera lubim aj ma milovanie s ním bavilo, donedávna sme mali sex aj 3x za deň a to skoro každý deň v týždni ale teraz už nemám chuť. Je možne že som sa ho “objedla”? :D alebo neviem v poslednej dobe mi ako keby nestaci keďže sa neuspokojim a preto ho nechcem. Aj mu vždy poviem že mi to nebolo dosť a on to nerieši len sa zasmeje že čo viac chcem

autorkaanonymu
•
12. dec 2020

@jana005 antiku beriem ale už dva roky

simona1998
•
12. dec 2020

@autorkaanonymu neviem si predstaviť fungovať vo vzťahu kde ma chlap neuspokojí 🙂, mala som taký a tiež ma tam sex nebavil no teraz mám úplne niečo iné a chudak ledva sa vyzuje z prace a už sme jednou nohou v posteli 🤣👆

autorkaanonymu
•
12. dec 2020

Ale zas nechcem ukončiť vzťah iba kvôli tomu že to neklape v posteli. Navyše mame už Babatko a partner je inak fajn

h2
•
12. dec 2020

@autorkaanonymu Keď mu povieš, že Ťa neuspokojil, zasmeje sa a povie, čo viac chceš? Tak to je divný prístup milujúceho partnera.

simona1998
•
12. dec 2020

@autorkaanonymu podľa mna je sex veľmi dôležitý vo vzťahu 🙂 čiže toto si mala riešiť asi skôr nie až keď máte dieťa

zoodiac
•
28. dec 2020

a bavil ta niekedy pred tym?ak ano, co sa zmenilo?

matt911
•
25. júl 2021

Treba zmenit partnera.

matt911
•
25. júl 2021

@autorkaanonymu iba kvoli tomu? Sex je dost dolezity, ucite to nie je nejaky marginalny problem.

danulicek
•
25. júl 2021

Píšeš, že máte bábätko. Aj to môže byť “dôvod”. Po pôrode niektoré ženy proste nemajú chuť na sex, niektoré aj dlhodobo. Nemôže byť problém v tom?