Mám 22 rokov a mala som 19 sexuálnych partnerov
Je normálne ak mám 22 rokov a mala som 19 sexuálnych partnerov?
Podlanmna je to vela aj na cely zivot ...
Fuj
nech uz otvoria tie školy.. puberta objavila MK a anonymné diskusie.
nazvala by som ta lahka zena a radodajka :😝
podĺa mňa to nie je normálne ale tvoj život a tvoja vec
Ked ti chuti, tak si daj 😀, ale bacha na pohlavne choroby.
Tak to nieje normalne si myslim ale každy nech robi čo mu chuti
Keď sa budeš chcieť vydať alebo si nájdeš chlapa s ktorým budeš chcieť mat už normálny vzťah určite sa "poteší"😉
Aj keď je to troll, musím sa zapojiť...chlapi počet sexuálnych partnerov násobia, ženy ho delia...takže ak chlap mal 10 partneriek, chlapom v krčme povie 50, žena ak mala 10 partnerov, tak každému povie 2.
za jeden vecer? preto chces vediet rozdiel medzi gangbangom a grupakom? 😀
@viestta uz ju zrusili
To sa chvalis alebo stazujes? 😆
Riadna radodajka steba
Aspon dobre zaplatili?
Zatial je to v pohode. Nemusis mat mindraky, ze ich bolo malo. To dobehnes.....😂😂😂
Oh, nech uz zacne skola.
Moja spolužiačka kedysi na VŠ tiež striedala chlapov, v 22 rokoch ich mala viac ako 30...lebo mala rada sex, zato ešte taká žena nemusí byť k..va.....A dnes žije v peknom spokojnom manželstve
Ak sexujes cca od 16 rokov, tak to ti vychadza cca traja za rok. To je v pohodeeeeee, este by si mohla pridat a posnazit sa.
Ale teraz vazne, ak je tvoj prispevok skutocny , tak pozor na pohlavne choroby, virus HPV a svoju povest.
Mam 32, chodila som aj na VŠ čiže som žila spoločenským životom. Ale za celý môj život som ani len 19 sympatických chlapov ktorý by stály za to nestretla. Ty asi spavaš s každým kto sa na teba usmeje alebo ako, to si ani neviem predstaviť ako k tomu dojde
Nie je to v pohode!! Mala som takú spolužiačku na strednej. Bývali sme na rovnakom sídlisku a ona vystriedala od 1. Ročníka na strednej hádam 20 chlapcov. Mali sme spoločnú kamarátku- snou som doteraz kamarátka. Pametám si ako sme sa bavili, už po strednej, ked sme sa stretli a ona mi vravela že sa jej zdôverila že chytila hpv, urobili sa jej bradavice a ona to neriešila, ďalej spávala s chlapcami lebo sa bála ísť ku gynekológovi. Čiže to rozširovala ďalej až potom vraj išla až keď mala ťažkosti a gynekológ jej povedal čo všetko nachytala. Dúfam ze aspon chodíš ku gynekológovi a vyšetruje ťa pravidelne na pohlavné choroby.
Raz najdeš praveho a nebude zaujimat teba jeho minulost a jeho tvoja. Jeb nato. Je to život.
Nie, si cundra a ja byť chlap, beriem ťa len ako matrac 🤮

A kedy si začala ?