icon

Mám 22 rokov a som viac ako rok bez sexu

natasa90
1. mar 2021

Ahojte. Mám 22 rokov. Pohlavne som začala žiť v 20 rokoch. Mala som jedného sexuálneho partnera. Už vyše roka som s nikým nespala.Občas mám pocit že som úplne iná než dievčatá okolo mňa. Všetky moje kamarátky mali niekoľko sexuálnych partnerov. Nevadí im spať s niekym koho nemiluju. Mne sa to veľmi hnusi len tak s niekym spať. Nikdy by som to neurobila. Ja si už ani neviem predstaviť ze znova začnem niekomu dôverovať po mojej predošlej skúsenosti. Dokonca som si povedala ze intímne začnem znova žiť až po svadbe aby mi znova niekto neublížil. Je tu ešte nejaké dievča rovnaké ako ja?

Strana
z3
ivangeline
1. mar 2021

Vsak to je skvele. 🙂 Nemusi kazdy vztah dojst az k tomu. :D Pevne verim,ze najdes toho praveho coskoro a budes si ista, ze to je on. ;)

kitycat
1. mar 2021

Ursite otestovat muza pred svadbou... Ved si videla, co sa stalo Charlotte Yorkovej

elizabet173
1. mar 2021

@kikus7 nemyslim, ze je to take tazke u niektorych pochopit, ze k sexu potrebujes cloveka, ktoreho budes milovat a ktory bude milovat teba. Ved o to ide, nie len mat radost zo sexu, ale mat radost zo sexu s nim. Prezradim ti, ze s nim mozes ale aj nemusis mat svadbu, ale viem, ako to myslis. No nikto a nic na svete ti nezaruci, ze s tym clovekom budes cely zivot. Po desiatich, dvadsiatich rokoch to moze byt rovnako uzasne ale tiez mozete byt uz davno od seba. Tvoje panenstvo ani tvoje rozhodnutie venovat ho jednemu muzovi na veci nic nemeni. Muz si to moze velmi vazit, alebo mu to moze byt uplne jedno, ci si niekoho pred nim mala alebo nie. Nemyslim si, ze chces tak vela a zelam ti, aby si podobne zmyslajuceho cloveka aj nasla. Nazor inych ti moze byt ukradnuty, tak, ako nam je jedno, ci budes spat s jednym alebo s desiatimi. Ja chapem aj druhu stranu, nemyslim teraz zeny, ktore vlezu do postele s hocikym, ale zeny, ktore chcu partnera spoznat so vsetkym este pred svadbou. Dolezite je, aby clovek robil to, co citi, nie to, do coho ho niekto tlaci

natasa90
autor
1. mar 2021

@ivangeline ďakujem 🙂

karolinakr
2. mar 2021

Jedna baba čakala do svatby romantička a zistila, že chalan ma hrozne maleho a už nevedela vycuvať, lebo zakusky boli objednane. Poradim vsetkym pannám pred svadbou aspoň si ho obzrieť v spodnom pradle

any_soj
2. mar 2021

@natasa90 vydávala som sa 28 ročná, manžel mal 30. Ja panna, on panic. Mali sme vzťahy predtým, ale bez sexu. Spolu sme chodili rok a pol pred svadbou. Lepšie ani nemohlo byť, obaja sme za to vďační.

elizabet173
2. mar 2021

@karolinakr sa tu kosim, lebo boli zakusky objednane...tak kvoli zakuskom ma neuspokojivy sexualny zivot 🙂 Verim, ze to bolo myslene obrazne, ze nechcela rusit svadbu, ale to, ze je nastavajuci dobre vybaveny, este neznamena, ze si budu v intimnej oblasti rozumiet.

elizabet173
2. mar 2021

@any_soj to je super, ze ste sa takto nasli, no nie vzdy to tak vyjde

natasa90
autor
2. mar 2021

@karolinakr 😂😂😂😂😂😂😂 Dobre teda..ste ma veľmi pobavili teraz🤣 ale teraz vážne.. Aj ja som pocula o takom prípade

natasa90
autor
2. mar 2021

@any_soj dúfam ze aj ja si nájdem niekoho kto to odomna nebude očakávať alebo róbit na mňa nátlaky

any_soj
2. mar 2021

@natasa90 velmi ti to prajem 🙂 a povzbudzujem ťa k tomu, sú takí muzi. A tých považujem za skutočných muzov. Sú aj takí, ktorí to nielen rešpektujú, ale dokonca aj sami chcú a dokážu ocenit. Každopádne - aj žena vo vzťahu formuje vztah... a môže byť inšpiráciou pre muza. Ako inšpiráciu odporúčam knihu "sex ako ho nepoznáte" 🙂

any_soj
3. mar 2021

@karolinakr taká otázka... A čo keď má malý penis? Rozmery sú dôvod prestať niekoho milovať? Nuž tak to asi nebola láska.

greywolf
2. apr 2021

@any_soj mna by skor zaujimalo odkial,,panna,, vedela ze je ma maly. 😀😀 ono v klude a v erekcii moze byt rozdiel niekolkonasobny. Vzdy zalezi na dvoch ako pasuju. Mozno on bol priemer, len dama tam mala tunel branisko. 😀 ono damy nie vsetky ste rovnake a tie rozdiely su obcas obrovske 😀 a niekedy citit ze nic necitit 😀 Tak isto to plati aj u muzov. 😉 takze vzdy je to o dvoch...

elizabeth88
31. máj 2022

Ahoj,je mi luto,ze si mala taku skusenost.Snaz sa to brat ako skusenost,aj z tych sa ludia ucia vela.Z toho budes potom cerpat,ked budes vyberat potencialneho partnera.Mat sex az po svadbe je pekne,mozno sa Ti to aj nepodari,no lepsie aspon pockat nejaky cas,je to indi vindi.Nejak to spravne nacasovat a nenechat sa do nicoho tlacit.No a teraz to tak citis mozno,ze nikoho nechcrs,tak necjci,ok.Daj si pauzu.Kto za to stoji,ten Ta zaujme.

Strana
z3