icon

Mám 27 a páči sa mi 18 ročný chlapc

slecnawewe
19. mar 2022

Ahojte páči sa mi chalan ale má 18 ja 27 všetko je to také čerstvé len chcem vedieť či ste si niečo takéto prežili v takomto veku

sisa_s
19. mar 2022

V 27 by som si urcite nezacinala s 18r...chlapci dospievaju neskor, ty zacnes o rok dobiedzat, ze ti tikaju biologicke hodiny a on chudak, mozno prvak na vs, bude musiet utekat do prace... Ale sama musis vediet, co sa ti na nom paci, co od neho cakas...

mimka1402
20. mar 2022

Som o 5r mladšia od teba a odmala mentálne vyspelejsia, neviem čo by mi okrem posteľnych veci vedel 18r poskytnúť... Za mňa extrémne neprespektivne. Ale tak záleží čo očakávaš. Tu je za mňa problém, že on je ešte na strednej a ty už máš po vysokej škole (ak si na VŠ bola) Ohľadom budúcnosti bývania či deti mi to príde fuh neviem...

lintu
20. mar 2022

Bola som svedkom podobného skorovzťahu. Obaja šikovní, inteligentní, mali sa radi.... no keďže každý bol v inej etape života, tak to aj dopadlo.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
patus_2
20. mar 2022

@slecnawewe napísala si, že sa ti páči a že je to čerstvé. Keď s ním budeš dlhšie, tak začneš pravdepodobne vidieť, že je "inde", má iné priority a ciele. 10 rokov nieje veľa, ale v tomto životnom období kedy človek dozrieva, tak tam je aj 5 rokov dosť. Daj tomu čas a uvidíš ako sa to vykryštalizuje.

bashee
20. mar 2022

@slecnawewe moja babka bola o 11 rokov starsia od dedka. Prezili spolu cely zivot, v manzelstve. 🙂

h2
20. mar 2022

@slecnawewe Je to určite neobvyklé a pre mňa osobne úplne nepochopiteľné, ale nič nie je nemožné. Viď francúzsky prezident a jeho manželka.

diamond007
20. mar 2022

@slecnawewe každý je inak dozrety a v inom veku .. držím palce. Uvidíš ako sa to vyvinie

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
ladyblcha
20. mar 2022

Tiez mam o dost mladsieho manzela, ale stretli sme sa v case, ked uz mal 10r odrobenych, takze trochu aj vedel o com je zivot. Lebo keby ja som mala odrobenych 10r a on by koncil strednu, no neviem ci by ma slak netriafal z jeho nazorov (kedze to su este take nevyzrete naivne nazory o celom svete, ekonomike, platoch, praci a podobne).

liljana
20. mar 2022

Bolo tu par takych diskusii. Ona starsia, on VS. Vadilo jej coraz viac, ze nezaraba.

vifoncitta
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
janickacrazy
20. mar 2022

@slecnawewe moja kamoška sa presne tak zamilovala, ona 28, on 18. Ona krásna, ale fakt naivná, on zlatý, ale decko. Tak to aj dopadlo, ale boli spolu skoro 2 roky, potom ju nechal. Ona bola na prášky z toho dosť dlho.

bennn
22. mar 2022

Nič zvláštne. Ale skôr iba na vzťah, nie do budúcnosti. Ale tak zase keď je to nejaký učňovkár, tak kludne ak si rozumiete :D Ale s VŠ študentom asi ťažko, keď ty budeš musieť platiť všetko a on bude u rodičov bývať alebo na internáte. To ženy neznesú. Ale opačne keď platí muž a ony študujú tak je to pre nich ideálne. Výletíky, všetok volný čas im, všetko platí, auto, práca, prípadne vlastný byt... Opačne to nejako nefunguje...

miadi
22. mar 2022

Este som to nezazila Mne sa 18r nepacili ani ked som mala 16 ci 17.. 18.. take deti .. ale ked nahodou budem v 60ke vdova tak kludne dam sancu o 10r mladsiemu 😜

slecnawewe
autor
5. feb 2024

@bennn učnovkar je niečo menej ako VŠ ? V dnešnej dobe už asi nie.
Učnovkar zarába aj 3x toľko ako vš takže toto je zbytočné polemizovanie.
Všetci chcú ísť na vš aby čo najdlhšie nič nerobili a potom robia v mekači väčšina.

slecnawewe
autor
5. feb 2024

@miadi keď skúsiš starších ktorý budú ako deti zistíš ze ti mladší sú niekdy už úplne inde. 😄