icon

Mám 34 rokov a chcem dieťa, ale priateľ to stále oddialuje

adrianas1234
9. jan 2023

Ahojte, neviem si dať rady. Mám 34 rokov a s priateľom sme 10 rokov. Podniká čiže prijem raz normal a raz oničom, že všetko ťahám ja. 4 roky už hovorim o túžbe mať dieťa. My sme sa ešte ani nezačali pokúšať. Pretože jeho odpoved je ako to zvladneme ked budem na materskej. Už som z toho zúfalá. Pred rokom som od neho odišla a potom som sa vratila. Inak je nam spolu fajn ale je až moc zodpovedný. Stále hovorí, že až ked sa trochu zastabilizuje finančne. On má 38 rokov....
Čitam články ako je vo vyššom veku vyššie riziko. Neviem čo mám robiť? Opustiť ho? Čakať? Už som povedala ak sa nič nezmeni do pár mesiacov tak odchádzam..... Na jednej strane super že je zodpovedny, ale.....

Strana
z3
ahhola
10. jan 2023

@xromix ma komu dávať jej peniaze😪ani by som sa nečudovala, keby sa z neho vykľul gambler... Nič nemá pod kontrolou, ta baba💔

xromix
10. jan 2023

@ahhola Tak všetci sa v živote učíme. Ale minimálne mali blikať kontrolky v tých časoch, keď to ťahala @adrianas1234 sama, a nie len kvôli tomu, že chalan nechce dieta. Autorka, máš 34, keby ste aj hneď začali bude to s veľkou pravdepodobnosťou trvať minimálne polroka-rok kým sa zadarí a ak všetko bude ok dalších 9mesiacov, resp.10 budeš čakať na dieta, čo je samozrejme za ideálnych okolnosti. Koľko času chceš ešte stratiť? Investuj konečne do seba!

evaachesa
10. jan 2023

Myslím že všetko tu už bolo povedané. Ja ti poradím len jediné, daj si čo najskôr zamraziť vajíčka. Možno sa rozhýbe, možno si nájdeš nového partnera, no dovtedy už možeš mať veľké problémy s otehotnením. Držím palce. 🙏🍀❤️
https://www.iscare.sk/sk/nase-sluzby/sluzby/soc...

mimikarol
11. jan 2023

Nuž ostáva ti oželieť prachy čo si dala do jeho bytu a hľadať si takého čo dieťa s tebou bude chcieť. Stále bude niečo, teraz nie sú €, potom bude starý na dieťa, medzitým xy výhovoriek....Mne to príde tak, že on to dieťa nechce. Keby chce tak sa snaží a nie len vyhovára

macatt
11. jan 2023

No ja mám pocit že ťa využíva, všetko ťaháš ty, ešte si investovala do bytu a keď nahodíš tému dieťa je nervózny a odmieta sa s tebou baviť.. dieta s tebou nechce, zbytočbe by si urobil starosti s výživným, keďže chce len tvoje prachy a nie budúcnosť.. má to premyslené.. na materskej by si mu bola na nič💁‍♂️

Strana
z3