Mám alergiu na svojho partnera
Ahojte..neviem co sa to deje ,prečo je to v tomto vzťahu tak ako to je ale ženy, ja mam alergiu asi na neho. Konecne chlap,ktorý je dobrý,láskavý..a ja sa jezim už len keď zadycha vedľa.Uvedomujem si to, snažím sa ale neviem co mi je..Potom sa uvedomím,povedzme po týždni svojho blbeho správania a ľutujem to..chvíľu dobre a potom zas.Uz som zvažovala rozchod,ale to nechcem.Co je toto za vzťah??😵💫😵💫😵💫
@viera aj tak ma môžeš nazvať.. 😀ale bohužiaľ toto je realita..Chcem len počuť reálne názory žien,ktoré majú podobný problém.. takže ďakujem všetkým ktoré ma utesia že nie som v tom sama.
Asi ho nemilujes
Ak by si ho milovala, tak takéto dlhodobé pocity z neho nemáš. Ak by si teda aktuálne nebola tehotná alebo chorá a mala prehádzané hormóny... Môže byť dobrý ako anjel, ale na lásku to asi u teba nestačí. Jediná možnosť je rozchod, lebo takýto vzťah veľmi zmysel nemá
že keď ti lezie na nervy, nech sa páči, vonku čakajú aj iné ženy ktoré by ho na rukách nosili a správali sa k nemu pekne. keď máš blbú povahu tak ho nechaj ísť a netráp ho. Ani ty by si také zaobchádzanie netolerovala.
Mozno len ponorka. Treba trochu ozivit vztah.
Asi nevhodny partner, "nevonia" ti. Hladaj ineho ... Druha vec je, ze najdes takeho, co "vonia" a zistis, ze je magor, manipulator, gambler, bude ta mat za sluzku,...,... Potom budes vyplakavat za prvym. Ty musis vediet, ci tie pocity su docasne, ze sa momentalne "pomiesali" hormony, alebo dlhodobo trvale ...
Su pary, co sa po rokoch tak odcudzia (stereotyp,...) a ked sa snazia, zase najdu k sebe cestu. Alebo sa nesnazia a rozpadne sa to.
Čo si ty za človeka skôr sa spýtaj
@denisa0504 tehotna nie,ale mam aktuálne vazne hormonalne problemy..uz som to riesila aj s gynekológom, len liecbu beriem iba kratko,tak neviem posudit.Viem,ze stratit ho nechcem
Máte deti? Mozno zijete v stereotype a tebe chyba dake vzruso, ozivenie vztahu. Skús porozmýšľať, kedy ti najviac vadí a co ti na nom vadí.
@7miriam77 ja mam uz skoro velke deti ,spolu deti nemame..ja uz sa na dalsie necitim..
Pises, ze mas hormonalne problemy, tak to bude tým. Daj tomu cas a hlavne sa nepremahaj nasilu. Niekedy je fajn stravit par dni aj sama so sebou a upratat si myšlienky
Podla mna je to jasne.Mnohe z nas sme zazili v zivotr uzasneho muza ale proste chemia nesadla a tak je to aj u teba.Nic sa nedeje len to nie je ten pravy,jento normalne a je to ok.Prostenho nemilujes,netreba stracat cas a ist stastou v usttety dalej.
Ak raz pociťuješ, že ho nemôžeš vystáť, tak to asi faknt nemá zmysel. Je to náznak pochybnosti o tom, že to nie je ten pravý a povedzme si tak, načo ostávať v takom vzťahu a trápiť jeho aj seba
@7miriam77 áno,to sa aj snažím.. Nie je mi to jedno, uvedomujem si to aj jemu som povedala ze sa nejako celkovo necítim dobre po psychickej stránke a neviem s tým nič robiť a aj preto som oslovila gynekológa aby mi pomohol ,ak je problém hormonalny, co asi aj je.
Kedze mas velke deti a hormonalne problemy, nejedna sa o menopauzu nahodou? Inak tie hormony vedia narobit riadny bordel aj v tele aj v hlave. Skus si pozriet https://m.youtube.com/playlist?list=PLbFcbFNy8o...
Ved to je super, ze to riešiš 👍drzim palce, urcite to bude zasa dobre
sleduj si to, kedy sa to stupňuje, možno pms. Koľko máš vlastne rokov, ako dlho ste spolu?
@komplikovana dakujem,idem si to pozriet..
@7miriam77 ďakujem
@0silvia0 mam uz 40..s pms som mala vzdy problémy no posledny polrok je to katastrofa. Ano,stupnuje sa to od polovice cyklu.
tak to máš hormonálne, skús si naordinovať nejaké vitamíny, pupalku napríklad, tá pôsobí dobre na hormonálnu rovnováhu.
A uvedomuj sa, a sebakontroluj sa. Chlapa nechceš stratiť, tak ho od seba neodožeň.
To nebude chlapom, ale PMS. Hormóny. Prestuduj si o tom, čo na to pomáha.
asi si taká, že potrebuješ "zlého" chlapa, proste s tým dobrým sa nudíš, v hlave si to vyhodnotíš, že je dobrý, milý, láskavý a neviem aký, že ho chceš, ale telo neoklameš, proste ťa nepriťahuje v posteli a možeš sa aj pokrájať na kocky, podľa mna to nie je o hormónoch

Troll?😀