Mám blok mať sex s mužom
Stále mi vyčíta že s ním nechcem spať myslela som si že kvôli kojeniu nemám chuť , no prisla som nato že to je kvôli úplne inej veci, v tehotenstve mi dosť hrabalo , bola som precitlivena všetko som vnímala ako koniec sveta , každú banalitu. Počas tehotenstva sme sexovali stále. No z nejakého dôvodu mi vadilo ked si to robil sám , v tehotenstve aj krátko po porode som to brala ako strašnú potupu cítila som sa ako uplna krava že ma sex každý deň keď nie každý , tak obdeň , vadilo mi hlavne keď to robil keď sme boli doma. Teraz mi to je už samozrejme jedno.
No v tehotenstve som ho pristihla raz veľmi tazko som to znášala až som sa rozplakala vtedy som ho prosila aby to nerobil keď som doma ze moje hormóny mi pohlad nato urobia ešte ťažším a potom krátko po porode raz keď prišiel vnoci z práce... Isla som ho privítať lebo akurat som sa nejak prebudila , bol v kúpeľni a zas to robil a mne sa odvtedy strašne zhnusil aj teraz keď si nato spomeniem je mi z toho pohladu zle a hnusí sa mi celý. Neviem ako sa mám zbaviť toho bloku ja som si asi vtedy vsugerovala že načo snim mám spať keď si to ajtak robí sám , veď to nepotrebuje. Sex mame tak raz-dva krát za mesiac aj to lebo “musim” ale trvá to vždy tak 5 minút takze prežijem.
Vôbec ma takýto vzťah nenapĺňa, vždy som bola dravá zvodná šelma a prinom som sa premenila na staru frigidnú babku. Neviem či ma vôbec význam pokúšať sa odstrániť ten blok , či sa to vôbec dá? Opakujem , teraz mi je jedno že to robí , viem že to robí každý deň a vyhovuje mi to lebo mám aspoň ja pokoj. Ale zas na druhej strane nemyslím si, že som úplne vyhorela čo sa chuti na sex týka , pretože s inými mužmi si to predstaviť viem. Pomôže mi psychológ?
cítila som sa ako uplna krava že ma sex každý deň keď nie každý , tak obdeň. Odkedy je masturbacia sex? A preco si si to neurobila aj ty. ked si mu ten sex zavidela. Ty si nemala chut, tak ju tiez nema pravo mat?
Keby si vtedy zaklopala na kupelnu, nemusela si dnes mozno nic riesit.
Vidim to tak, ze o nejaky cas tie tvoje bloky manzela prestanu bavit a postavi ta pred hotovu vec, ze ma inu. Zostanes sama, alebo si najdes ineho, ten bude mozno tiez masturbovat, zase si vytvoris blok v hlave a dookola.
@liljana sex mal každý deň somnou. Ja mu sama hovorím aby si našiel milenku , keďže mu sama neviem dať to čo potrebuje
@slovakboy ospravedlniť sa za to, že si robil dobre vo svojom byte, vo svojej kúpeľni doma v noci. No, mal ju zobudiť asi... Alebo vydržať, mal chuť, tak si robil dobre, čistá katastrofa, mal jej kvety aspoň týždeň nosiť. Nech sa chlapec rozvedie a bude mať pokoj.
“Neviem či ma vôbec význam pokúšať sa odstrániť ten blok , či sa to vôbec dá? Pomôže mi psychológ?”
Toto ste čítali? Čítali ste tu niekto vôbec to čo sa pýtam? Alebo sa tu budete ako sliepky tlapkať po pleci a tliachať si svoje debiliny do luftu a vyjadrovať sa dookola k tomu čo mi vadilo pred dvomi rokmi? Lebo len 2 ženy mi napísali odpoved ostatne ste si tu prišli len ego pomojkať. Trapne vážne. Ale mne večer nepokazíte určite 🙂 snáď Vám je lepšie som rada že ste sa tu odreagovali
A co cakas. Urobila si si blok z normalnej veci patriacej k zivotu. A ked mu este povies, nech si najde milenku, tak rovno podaj o rozvod.
@liljana ty si myslíš že som si po tej noci sadla za stôl a písala si na papier návod ako si spraviť blok v hlave z mužovej honičky? Veď trošku rozmýšľaj
Ono vztahy sa nedaju brat vzdy racionalne, je tam vzdy aj siroka skala pocitov, emocii, zraneni, stop a ked to niekedy neladi, tak mozu vzniknut aj rozne priepasti, ktore treba naspat zahojit. Neda sa racionalne povedat ze odzajtra skocim na muza a vsetko zahodim za hlavu ked uz je tam nejaka ta priepast
Fíha,Ty si ale riadne nepríjemná.
Keď píšeš o tom, že mužovi sama hovoríš, aby si našiel milenku, tak by som povedala, že už ho nemiluješ. Toto normálna milujúca žena chlapovi nepovie.
Ináč: nepísal sem Tvoj muž prednedávnom? Písal sem jeden, že žena s ním nechce sexovať a posiela ho, nech si nájde milenku.
Alebo je to nejaký nový trend?
@h2 samozrejme že som nepríjemná keď sa tu domňa obúva 10 žien ku každému sa správam tak ako on kumne. Nebudem snáď so sklopenými ušami pritakávať , to nieje môj štýl.
Nie nepísal, tuším som čítala tu diskusiu tiež zo zvedavosti či náhodou😃 ale nesedelo tam skoro nič na nás. Neviem či je to trend ja som čítala napríklad že to vzťahu aj pomohlo. Len je otázne či by sa zamiloval do nej a odišiel. Možno by som to potom brala ako že už niesme ani spolu a našla by som si niekoho aj ja. Neviem, nezažila som. Jasne že city už niesu také ako na začiatku keďže sex je vo vztahu dôležitý a my ho nemáme tak sme sa vzdialili a tým pádom to nefunguje ani v iných veciach.
Si totalne anonymna . Nikto sa tu do teba neobuva. Len analizujeme tvoj opis tvojho problemu. A tebe sa nepaci ze “problem “vidime v tebe. Keby si uviedla ine problemy opisala viac vas vztah ako celok a nie len pol strany o masturbacii
Tak by odpovede boli ine. Vychadzame len z toho co si napisala. Keby som Ta chcela urazit tak by som napisala ze si nevzdelana o anatomii. Ze muzom sa denne tvoria spermie ktore potrebuju vypustit. A ze si pruderna ked sa ti znechutil tym
Ze sa dotykal Sam seba a robil si dobre. Ze mas urazene ego . Lebo on moze mat orgazmus len stebou len ked ho mà vdaka tebe. To je znak tvojej vlastnej neistoty o tvojej vlastnej dolezitosti vo vztahu. On je zdrava sexualna bytost ktora mà pravo citit sa prijemne aj vdaka sebe.Ked primes ten jednoduchy fakt .Tak sa odblokujes. Ale ty neznies ako milujuca zena Takze problem moze byt uplne inde.
Tak ja som mimo tehotenstva riadne pragmatická a racionálne založená, ale v tehotenstve ma dráždili väčšie p*coviny než je masturbácia 😅 napríklad som seriozne bez náznaku humoru manžela žiadala, aby sa naučil dýchať inak, lebo nie som schopná jeho dych ďalej počúvať. Teraz sa na tom rehocem, ale vtedy to bol môj top problém na úrovni starosti o zdravie detí. Prečo? Neviem, ale mala som naozaj pocit, že s ním nebudem môcť ďalej žiť, ak to neprestane. Vo všetkej vážnosti, hoci je to za hranicou absurdnosti 🤷 takže to, že autorke varila v tehotenstve masturbácia, je rovnako absurdné a bezdôvodné, ale proste občas tehotným trochu d*be, no. A teda nemám pocit, že byť autorka hádzala som problém na muža, však ona jasne priznáva, že to je JEJ blok a pýta sa, ako ho odstrániť. Že bežne ľudia taký blok nemajú, to je fakt, ale bez ohľadu na to, ako vznikol, ona ho už má a vysvetľovať jej, že ho mať nemá, na to už je asi trochu neskoro 😂
Poradiť ale bohužiaľ neviem, môj absurdný problém zanikol sám od seba po pôrode. Osobne by som sa ale asi obrátila na psychológa, ten sa vysmievať nebude a naučí ťa rôzne mechanizmy, ako ho postupne zbúrať. Držím palce.
Mozno je tvoj problem uplne inde a tento tvoj momentalny ho maskuje. Niekedy sa to nahromadi v tebe a su to take nanosy tvojich pocitov, nevypovedanych myslienok-tkz dusenie v sebe. Ja si myslin, ze ano psycholog by mohol pomoct hlavne tebe, vyrozpravat sa. A ty potom uvidis ci a ako sa ti ulavilo na dusi a akym smerom pojdes. Skusila by som psychologa. 🙂
@michaela_murinova 😂 vies, ze ani neviem, musim sa pozriet
@thoughtfulweirdo wooow! Tu máš 🍷 a 🍫 za to že si to pochopila uplne presne , asi ako jediná 😃👏🏼
@samkolea už dlho to plánujem , no momentálne z rodičovského každý týždeň 40€ platiť si nemôžem dovoliť , tak to stále odkladam a zatiaľ sa to stále zhoršuje a zhoršuje 🙈 tak som si povedala že sa vyrozpravam aspoň tu, ale nikdy viac 😃
@miadi prosimta mohla by si už prestať vyryvať?😃 veď už sme si dosť stručne vymenili názory , tak nechápem prečo máš potrebu pokračovať, už som ťa nikde neoznačila. A furt pokračuješ
Su aj preplateni cez zdravotnu poistovnu, na tych sa dlhsie caka-treba zavolat. Privatny su drahsi ale nemusis kazdy tyzden, ja osobne som dostala raz za mesiac sedenie. Pomohlo mi to, vidim veci inak, a viem o nich rozpravat nahlas pred partnerom aj otcom. Vymena aj negativnych nalad, myslienok je dolezita v komunikacii, plus vysvetlenie si navzajom pomaha. Nie ho samozrejme -partnera zavalovat s kazdou hovadinou 😀😀, lebo ved mame nalady meniace sa z hodiny ale taketo ako vyssie levely naozaj o nich sa bavit. Tu ti nikto neporadi ako potrebujes, sama si to videla 🙂. A ani moc nepochopi, zopar jedincom. Z toho co ja citam
Mne nejde do hlavy zas to, ako môžeš mať blok z niečoho čo ti už podľa tvojich slov nevadí 🤷♀️ Vieš keby si napísala, že si ho videla pri sexe s inou ok. To by som pochopila, to je trauma rozhodne. Ale on nerobil nič zlé, ani nič neospravedlnitelne🤷♀️ Stále ho miluješ? Alebo je toto celé zhusenie zámienka na to, ako ho držať od seba?
To či psychológ zaberie zistíš až keď vyskúšaš.
Podla mna sa u Teba nazbieralo viacero "krivd". Mozno malo pozornosti cez tehotenstvo, nastvanost, ze ty si tehotna, on nie. Ze on ma "sex", ty nie,... mozno aj nejake hadky, nezhody a vsetko to vyustilo, ze si sa nastavila vnutorne proti nemu. Je ti tak lahostajny, ze nech si najde milenku. Lenze milenka bude chciet viac ako iba posluzit na sex.
Je blbost, aby sa niekomu niekto zhnusil, ze robi normalnu vec. Je to nieco podobne, ze sa paru narodi dieta a chlap po tom celom procese strati zaujem o sex. Spravi si vlastny blok v hlave, pre neho vybavene a partnerka mu moze fukat. A bud sa s tym ona zmieri, lebo nema s dietatom kam ist, alebo sa rozidu. Chlapovi sa z rozpadajacuheo manzelstva lahsie odchadza, staci pokusenie vo forme novej kolegyne ..., doma vecne nasr.. a oduta manzelka.
Poziciam si jeden komentar z diskusie: Sex je vo vzťahu 20% všetkeho. Pokial nefunguje, je 80 %.
Vyskusaj manzelsku poradnu ked ten blok nevies spracovat sama. Uz je to dost dlha doba ten vas obojstranny chlad vo vztahu treba napravit. Len o tom Musis komunikovat snim
A pokusit sa donho znovu zalubit, mat ho rada takeho aky je. Prijat ho stym dobrym aj s chybami.Viac ho milovat menej sa hnevat.
Tak toto je uz uplne chore. Posielat muza hladat si milenku. Ty mas problem sama so sebou. Nechala si to zajst pridaleko. Viem,ze si mala ine starosti okolo babatka,ale toto je najcastejsi problem,ze po narodeni dietata zeny zabudnu byt zenami a su z nich uz len matky a raz do mesiaca si odtrpia sex a chlap musi byt ten,co ich musi chapat. Nasla si nejaku poradnu? Pokrocili ste odvtedy?
@marca12 áno pokročili , rozišli sme sa 😊
Ale nie v zlom obidvaja sme zhodnotili že to nikam nevedie , že sa už nelubime , že sme ako spolubyvajuci a že je to každý mesiac horšie, my už sme sa ani nerozprávali posledné mesiace . Obaja vkuse na telefónoch len pár slov sme prehodili o dietati čo a ako a to je celé. A keď sme sa už k nejakej debate dopracovali tak v kriku a hádke.
Nuž sami si za to môžeme. Odkedy sa syn narodil sme spolu neboli vôbec nikde sami. Nemali sme ho komu nechať , maximálne v obchode každý zvlášť a v práci.

Ja som sa z teba nevysmievala. Len to ze ti vadi jeho masturbacia mi prislo v 21storoci scestne. Mam stastne deti aj manzelstvo a nemam problem najst a priznat si chyby aj u seba. Na rozdiel od teba. Ty si si vytvorila blok nechut a nelasku k manzelovi. A celu chybu hladas v tom co on robi po nociach v kupelni. Aj to ze mate sex raz dva x za mesiac je asi Moja vina. Ze si si zanedbala s muzom nehu ze si rok a pol po porode z neho tak znechutena. Ani nevies sama zrozumitelne napisat preco. Nikto nie je dokonaly kazdeho vytoci obcas muz ci manzelka. Aj mna. Ale nie tak aby som rok a pol kaslala na nase moje a jeho potreby. A este sa hnevala ze nejake mà. Ty si dalsia z tych co tu pise a chce pocut len to svoje iny nazor je hnet vysmech a zlo. Tak si zi stastne Tak ako doteraz . Nic nie je zle na mojich radach . Staci ked zmenis uhol pohladu na masturbaciu a novy pohlad na muza co si na nom videla pred materstvom a co na nom mas rada aj dnes. Ty sa len fixujes na to co ti vadi, Otazka je su to neprekonatelnw veci alebo malichernosti?