Mám dať chlapovi vedieť, že ma citovo zlomil?
Ahojte
Mame oboja okolo 40-tky, rozvedeni. Zacali sme sa stretavat, bolo to fajn, drzali sme si aj odstup, aj sme to brali seriozne. Teda ja urcite, on to tak prezentoval
Vedela som ze rozvod bol z iniciativy jeho byvalej zeny a ze sa z toho dlho nevevdel dostat, teraz prezentoval, ze je s tym uz Ok.
Avsak casom som vycitil zmenu soravanic zrazu nechcel stretko atd atd vytusila som ze byvalka zacala ziarlit on stale zatlkal …
Potom sme s tym utali (dovod neviem, zevraj nema cas)
Teraz otazka —- je to uz pol roka a mna denno denne prenasleduju myslienky ze je s tou byvalkou a ze mna pouzil na to aby ona zacala ziarlit a vratila sa k nemu ((su od seba 5-6 rokov a mal asi len nejake sexualne vztahy na ktore zrejme ona neziarlila … my sme sa stretavali aj s demi takze asi to bol vyssi level)
Chytil ma chtic napisat mu o mojich pocitoch a tej krivde ze sa citim len ako vyzzity element a ze ma to trapi
Vidm ze bude vyznievat uboho a zufalo a to nechcem
Ale mozno sa mi konecne ulavi ze to bude vediet ze ma to dost trapi(lo)
Bude mu to asi aj jedno, on dosiahol pravdepodobne to, co chcel
Ak to necham tak, nebude vediet, ze ma to trapi (ajked urcite vie ze hej) ale nevie ze doteraz. Ale zas zachovan si nejaku tu hrdost
Len rozmyslam ze mozno sa mi ulavi, neviem 🤦♀️🤷🏻♀️
riesila som uplne rovnaky problem, vies co mi pomohlo? vsetko co som mu chcela napisat, som si napisala najprv iba na nacisto, ze raz to poslem, ale ze si to necham ulezat v hlave, uz je to zopar mesiacov a zrejme to uz nikdy ani neposlem, preslo ma to.
nikdy by som chlapovi takyto emocny traktat nenapisala 🤷♀️ vacsina chlapov je skor racionalna ako emocionalna a taketo vylevy nechapu a navyse ak on to ma uzatvorene, tak na co
napis si to sama pre seba, vylej to von ale isto mu to neposielaj
nie,nepis,naco by to bolo dobre?Keby ta chcel uhanal by ta.Chod dalej aj ty,necakaj nanho.
Nápis si to do denníka ak potrebuješ, ale nerob zo seba chuderu a neposielaj mu takéto výlevy
@falbala132 ano to je dobry napad … ale mam taky pocit ze ublizil mi, nevie o tom, preco by som nemohla zneprojemnit den aj ja jemu … ale viem ze citat to nebude resp ak mi neodpise tak este horsie
@althejka aj zeny take vykevy neznasaju
Mne tiez jeden ex vypisoval dlho a mal vlastne aj pravdu a islo mi to na nervy a nikdy som mu nenapisLa pravdu …
Nepis nic, nerob zo seba chuderu, on to ma aj tak na haku.
@cocolino234 to ano. Keby sa to netukalo mna, radim toto iste
Len tym ze ide o mna sa na to pozeram akosi inak
Tahalo sa to asi pol roka … ja som sa tvarila ze som s tym celym Ok ale nie som
niektore zeny to napisu. ale teda klucom na auto .aby sa mu to vrylo 😉😀 to neodporucam, bude lepsie to proste v sebe uzavriet.
@cocolino234 ano uhraval to tak. Len v 1 momente som mala dojeem ze to mysli vazne, prezentoval to cele tak.
A potom krd som sa na rovinu opytala ze co si deje to a to mi tvrdil ze nie, nakoniec to uhral na nedostatok casu. Pritom ja si myslim (resp viem) ze je to len klise
@brembo hn ano ved jedine to ziadne dlhe litanie
@althejka aj to je riesenie 🤣 ale na to moc nie som
Na tvojom mieste sa vyzalujem denníku, kamoške, ale určite nie jemu
Aj tak to bude nebude čítať, alebo si pomyslí že si úplná chudera,a určite to nebude brať tak, že "preboha, ja som hnusak, že som ju tak využil"
Máj svoju hrdosť a zabudni na tuto kapitolu života. Máš 40, nie 14,aby si toto robila
@jaskolka ano ja si toto hovorim aj uvedomujem
Len furt mam dojem ze mne ludia ublizia, ja to v sebe dusim a ja ked daco niekomu urobim hned mi to vykricia
Nenapísala by som. Na čo? Vyznieš úboho, ako zúfalka, čo sa namotala. Je to úplne neadekvátne veku. Možno si ho len jednoducho prestala baviť. Čo ak si si tú verziu vyfabulovala v hlave len ty sama? Dobre vieme, že my ženy si vieme vytvoriť xy scenárov 🙂
Napíšeš mu to, neodpíše a potom čo? Budeš dotieravá a napíšeš mu zase? Alebo odpíše a čo budeš od neho čakať? Chceš ho nebodaj späť? Alebo budeš nasilu udržiavať konverzáciu aby sa riadne "vykúpal" v tom, že ti "ublížil"?
Úprimne mu to bude asi jedno a ani to nedočíta. Tebe sa nijako neuľaví a on to pravdepodobne odignoruje alebo sa budú aj a ňou na tom smiať. To by ti pomohlo? Mne 2ja ex takto litánie poslali a po 2 vetách som to presunula do koša. bytočne sa akurát strápniš
Najlepšia pomsta je byť šťastná. Nájdi si koníčky, cestuj, pracuj na sebe , tráv čas s priateľmi. Byť spokojná a šťastná ti dá viac
@jaskolka súhlasím, navyše nie je úplne jednoznačné, že to bolo "využitie" ... možno to myslel úprimne a seriózne, ale ak by sa (hypoteticky) k nemu naozaj chcela vrátiť bývalá žena, možno k nej mal silnejšie city a uprednostnil ju... Autorka, myslím si, že nepotrebuješ ľútosť bývalého partnera. Tieto veci sa jednoducho vo vzťahoch dejú, ľudia sa rozchádzajú. Samozrejme, ak Ti nepovedal pravdu, to nebolo správne. Ak túžiš po tom vedieť pravdu, môžeš mu teoreticky napísať, ale skôr v štýle, že to chceš v sebe uzavrieť a pomohlo by Ti vedieť, čo sa v skutočnosti stalo z jeho strany. Ale v tom prípade odporúčam zdržať sa obviňovania a komunikovať vecne, ak bude úprimný poďakovať sa za to. Ak chceš aby Ťa poľutoval, skôr by som pracovala na sebe a na tom, že sa nemusím držať v svojej roli obete, dovoľ si ísť ďalej.
Pozri, mne nejakú dobu ex vypisoval, no neskutočne mi liezol tým na nervy, možno keby to nerobil, tak aspoň si uchová v mojich očiach akú takú úroveň. Ale práve takými hlúpymi vylevmi sa úplne ponizil a už mi nestal ani za slovo.
Okrem toho, ako uz písali ženy vyššie, čo ak to nebolo ani využitie? Len skrátka zistil, že ju má rád stále a kvôli deťom (píšeš, že aj s deťmi ste sa stretávali, tak tipujem, že aj on mal deti) to rozhodli sa skúsiť znovu?
Alebo proste nebol spokojný vo vašom vzťahu, to sa stane nie každý vzťah je úspešný.
Nie, nepis mu. Vykasli sa na to. On nema zaujem, keby mal tak sa ozve. Treba si povedat ze on je s tym v pohode, budes aj ty. Je to minulost, nezasluzi si aby si sa kvoli nemu trapila. Take veci sa proste stavaju ze vztahy nevyjdu.
Pride iny, neboj.
ja by som mu to napisala, naco je dobra hrdost a dusit v sebe veci, ja som za uprimnost, normalne by som mu napisala ze to ako sa zachoval mi ublizilo nahnevalo atd. a si sklamana, smutna a tym by som to uzavrela, no a co ze to nedocita, no a co ze chlapi nemaju radi emocne vylevy, koho to zaujima 😃 ked mas potrebu to dostat von sprav to a potom za nim sprav hrubu ciaru
Skor sa zameraj na to, aby si uz viac nenaletela takym typkom v buducnosti.
Mám pocit, že zbytočne ti tu píšeme aby si to nerobila. Možno to nespravíš hneď ale nebudeš vedieť nato prestať myslieť a hneď ako príde moment zlomenia, stačí pár pohárov vína a už celá diskusia bude na dve veci.
Takže vieš čo? Napíš. Možno ti dá videné , zablokuje alebo pošle do preč ale aspoň viac ti ani nenapadne písať.
@dardanella ja som aj nyslela skor to napisat c duchu ze mna to mrzi. Nechcem nic vycitat
Beriem aj to ze ak on ju chcel 5 rokov a ona sa zrazu zlomila tak sa to proste stalo
Len ide o to ze mi to mohol uprimne povedat
Podľa mňa, keď napíšeš v štýle, že Ťa to zamrzelo, že si ho mala rada, že sa chceš posunúť ďalej a pomohlo by Ti pochopiť skutočný dôvod, pre ktorý prestal mať záujem, tak to sa mi zdá ok. Len by som nepitvala do hĺbky pred ním svoju bolesť, to podľa mňa nemá význam.
vyplač sa kamoške, jemu to nepíš. Čo myslíš, že sa v ňom pohne svedomie, osvieti ho a zmení mu to život? Ani náhodou.

napis to a vymaz. neposielaj., ulavi sa ti tiez. ale taketo vylevy chlapi podla mna neznasaju. pripadne po druhom riadku prestanu citat. nech to bolo,ako chcelo, je to minulost.